Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

Počitnice v Piranu! HUDA CENA za oddih na obali v ekološkem aparthotelu!

od 64,00 €

# / 13

Počitnice v Piranu! HUDA CENA za oddih na obali v ekološkem aparthotelu!

od 64,00 €

Guesthouse PachaMama Pleasant Stay se nahaja v centru Pirana, v neposredni bližini Tartinijevega trga in za obzidjem iz 13. stoletja! Moderno urejen aparthotel je tudi ekološko osveščen in deluje na področju ekologije ter varovanja okolja. Uživajte v morski kulinariki, sprostite se ob kozarcu penine, sprehodite se po slovenski obali in obiščite še ostala obmorska mesta.

Namestitev na slovenski obali, le nekaj korakov od morja in s pijačo dobrodošlice!

VSE PONUDBE ZAJEMAJO

 • namestitev v Guesthouse PachaMama Pleasant Stay*** v središču Pirana
 • pijača dobrodošlice
 • brisače, posteljnina in končno čiščenje
 • klima
 • brezplačen WiFi
 • brezplačno parkirišče

Guesthouse PachaMama Pleasant Stay

Nastanitev Guest House PachaMama Pleasant Stay se nahaja v središču starega mestnega jedra Pirana, v neposredni bližini glavnega mestnega trga. Ponuja sodobne nastanitvene enote s klimatsko napravo in z brezplačnim brezžičnim internetom, notranje dvorišče s predelom s sedežno garnituro ter skupen salon.

PACHAMAMA PLEASANT STAY SOBE
Dvoposteljne sobe v svetlih odtenkih so velike 10 m², udobno opremljena z zakonsko posteljo, lepo dekorirana s sodobnimi dodatki iz hrastovega in macesnovega lesa, keramiko in popotniškimi fotografijami. Soba ima lastno kopalnico s tušem, brisačami, higienskimi dodatki in sužilnikom za lase, klimatsko naparavo, brezplačno internetno povezavo in obežalniki.

Soba nima TV sprejemnika zaradi česar se boste lahko na vašem oddihu spočili od prenatrpanih urnikov in obveznosti in s svojo bližnjo osebo preživeli kvalitetne trenutke pri čemer vas ne bodo motili zvoki televizije. Na vašo željo lahko izklopijo tudi internetno povezavo, vi ugasnete mobilnik in popoln oddih je tu.

FONDA HOUSE
Duplex enosobni apartma je namenjen za štiri oseb in se nahaja v drugi vrsti hiš ob morju, orientiran je proti vzhodu, lociran na široki ulici, z veliko sončne svetlobe. V mansardni spalnici je zakonska postelja, 2 ločeni enojni postelji, v dnevnem prostoru pa raztegljiva zofa, TV, jedilni prostor, opremljena kuhinja s pečico in pomivalnim strojem, brezžični dostop do interneta ter kopalnica s tušem. Od trgovine je apartma oddaljen 30m, do morja in prve plaže pa 100m. V osrčju Pirana.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

 • ekološko osveščen aparthotel na obali
 • aparthotel tik ob Tartinijevem trgu in le nekaj korakov od morja
 • pijača dobrodošlice
 • sprehodite se po prepoznavnih, ozkih ulicah Pirana
 • obiščite čudovita mesta v bližini, kot so Izola, Portorož, Trst in Benetke
 • v ceno vključeno tudi končno čiščenje

Odličen nakup

Potrebna je rezervacija

Preseneti boljšo polovico

Namestitev ob morju

VEČ O PONUDNIKU

PachaMama se nahaj v centru Pirana v neposredni bližini vseh zanimivejših in pomembnejših lokacij. PachaMama po kečujsko pomeni Mati Zemlja, izvira pa iz kečujskega jezika iz Južne Amerike. Je tudi njihovo vodilo, saj se zavedajo koliko krat v hitrem tempu življenja pozabimo na bistvo, ki se skriva v naravi. Mlado podjetje, ki stremi k naravi ter dobremu in kvalitetnemu bivanju njihovih gostov. V sklopu njihovega delovanja, se trudijo spoštovati zakone narave, njene lepote in moči, ter po svojih najboljših močeh skrbeti za čim manjšo oskrunjenost narave, kamor spada recikliranje odpadkov, uporaba ekoloških materialov, bio barv, racionalna poraba energije ipd.

KAM NA IZLET?

 • Piran: raziščite prepoznavne, ozke uličice Pirana. Spoznajte zgodovino, kulturo in zgodbe domačinov. Sprostite se s skodelico kave v družbi violinista in virtuoza Tartinija na glavnem trgu. Piran je tudi eno najbolj fotogeničnih mest, tako da vam priložnosti za fotografiranje ne bo zmanjkalo.
 • Mesečev zaliv: med rtoma Strunjan in Ronek.
 • Sečoveljske soline: v tem krajinskem parku si preteklost in sedanjost še vedno podajata roko. Pradavni način solinarjenja, ki so se ga piranski solinarji pred davnimi časi naučili od svojih učiteljev, solinarjev z otoka Paga, je še danes nekaj posebnega, tudi v sredozemskem merilu.
 • Izola: v bližini je staro mediteransko mestece, kjer se pristna tradicija ribištva in vinarstva, mistični sledovi preteklosti ter prijaznost domačinov stapljajo v nepozaben mozaik doživetij. Temperamentni utrip mesta in romantični značaj kar vabita v svoje naročje.
 • Portorož: ponuja vse – najobsežnejšo ponudbo wellnessa v Evropi, peščene plaže, marino, čar starega kopališča, trendovske klube tik ob morju in prefinjene restavracije ter domačne gostilnice.
 • Terme Talaso Strunjan: kjer se boste lahko razvajali s talaso terapijami, na voljo pa so tudi različne vodene športne aktivnosti: nordijska hoja, dihalne vaje na solinah in sprehodi do energijskih točk po neokrnjeni obali in bazeni z ogrevano morsko vodo.
 • Trst: italijansko obmorsko mesto.
Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Potovanja in turizem   Poglej vse (140)