Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

Otok Pag! HUDA CENA za oddih s polpenzionom in notranjim bazenom tik ob morju!

74,00 €

# / 11

Otok Pag! HUDA CENA za oddih s polpenzionom in notranjim bazenom tik ob morju!

74,00 €

Otok romantike, zabave, skritih kotičkov in lepih sončnih zahodov v enem izmed vodilnih hotelov nudi udobno bivanje v sobi s pogledom na mediteranski park. Vaše brbončice razvajajo z bogatim samopostrežnim zajtrkom in večerjo, vaše telo in um pa lahko spočijete v kar 4 različnih savnah. Uživajte v luksuzno opremljenih sobah, zaplavajte v bazenu, sprostite se v savni in ujemite sončne žarke na sprehodu ob morju. Prepustite se popolnemu razvajanju!

Vključen vstop v 4 različne savne, relax cono in fitnes! Hotel le 20 m stran od morja.

LA LUNA ISLAND HOTEL****

Hotel je bil zgrajen leta 2008 in se razteza na kar 10.000 kvadratnih metrov zaprtega in 15.000 kvadratnih metrov prostora na prostem. Zaradi svoje gradnje, prostora in udobja je eden od vodilnih hotelov v regiji. Hotel gostom ponuja 96 luksuzno opremljenih sob s pogledom na morje in park, prekrasno plažo, welness, dva bazena (notranjega in zunanjega), 2 bara, 4 savne in 2 restavraciji.

SOBE
Vseh 96 sob je klimatiziranih in opremljenih s kabelsko televizijo, telefonom, brezplačnim in brezžičnih internetom, sušilcem za lase, mini barom in sefom.

WELNESS, BAZENI IN FITNESS
V sklopu hotela je gostom na voljo notranji bazen s sladko vodo in jacuzzi, ob bazenu so nameščeni udobni ležalniki. Wellness ponuja finsko, turško, solno in bio savno. Ob doplačilu lahko izbirate med številnimi masažami in tretmaji hotelskega wellnessa. Na voljo je tudi uporaba fitness dvorane, ki nudi sodobne naprave in prostor za raztezanje.

KULINARIKA
Hotel ponuja kar 2 restavraciji in sicer a la carte restavracijo Šumica in restavracijo Oleaster. Obe nudita raznovrstno ponudbo domačih in tujih jedi, pripravljenih na avtohton način. V restavraciji Oleaster omogočajo pripravo brezglutenskih jedi, za posebne kulinarične užitke pa pripravijo tudi show-cooking.

Hotel ponuja tudi lounge bar Badur, ki poleg odlične kavice postreže še s prekrasnim razgledom, ter Cocktail Pool Bar, kjer vam ob hotelskem bazenu in plaži zmešajo vhunske koktejle. 

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • luksuzno opremljene sobe s pogledom na park
  • bogata samopostrežna zajtrk in večerja z jedmi domače in tuje kuhinje
  • notranji bazen ter finska, turška, solna in bio savna
  • hotel tik ob morju, le 20 m stran
  • neomejena uporaba fitness dvorane
  • jutranja kavica v baru s pogledom na morje in večerni koktejl v baru ob bazenu
  • otok romantike, skritih kotičkov in zabave

Družinam prijazno

Izjemen razgled

Preseneti boljšo polovico

Namestitev ob morju

VEČ O PONUDNIKU

La Luna Hotel**** se nahaja na zelo atraktivnem turističnem območju (razčlenjena obala s številnimi zalivi in peščenimi plažami, ekološka kakovost morja in naravne ter podnebne ugodnosti zaradi združene kontinentalne in mediteranske klime) z dobrimi povezavami pomembnih prometnih in infrastrukturnih poti. Hotel se nahaja v znameniti ribiški vasici Jakišnica.

OTOK PAG
Otok Pag je peti največji otok v Jadranskem morju z najdaljšo obalo polno zalivov in peščenih plaž. Otok je znan kot eden najbolj sončnih otokov. 
Pag je edinstven po številnih stvareh. Je najmanj poraščen otok na Jadranu, največjo redkost predstavljajajo drevesa. Po njem raste aromično rastlinje, na katerem se pasejo ovce in s tem dajejo značile okus paškemu siru in janjetini. Na otoku že vrsto led pridelujejo sol, že nekaj stoletij negujejo posebno paško čipko posebno bogastvo pa predstavlja  blato, ki je znanstveno dokazano in preverjeno - zdravilno. Nudi vam tudi divjo eksotiko, oaze, planinske steze in plitke zalive.

KAM NA IZLET?

  • Severni Velebit: narodni park, ki leži na gorskem grebenu Velebita. Znotraj parka se nahajajo strogo varovani rezervati: Hajdučki kukovi, Rožanski kukovi, Lukina jama - ena od najglobjih podzemnih jam na svetu, botanična rezervata Visibaba in Zavižanj-Balinovac-Velika kosa in Veliki botanični vrt. Na tem območju so do sedaj odkrili okoli 150 podzemnih jam.
  • Paklenica: Eden od osmih narodnih parkov na Hrvaškem. Po parku je speljanih približno 150 km označenih pohodniških poti. Tako so peš dostopne jama Manita peč, skalna stena Aniča kuk, gozdarska koča Lugarnica, mlin, planinski dom Paklenica, vrhova Sv. brdo in Vaganski vrh.
  • Plitvička jezera: veličastno delo narave predstavlja eno največjih atrakcij v Evropi. Šestnajst jezer v čudovitih plavozelenih pastelnih barvah, v katerih se zrcalijo gosti gozdovi.
Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Potovanja in turizem   Poglej vse (196)