Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

NOV ISKALNIK = ZADETEK V POLNO

Točno to kar iščeš, je le 1 klik stran.

NORA CENA TIK PRED ZDAJCI! 50% popust na oddih v hotelu z lastnim vrelcem!

119,00 €

Redna cena od 238,00 €

# / 12
SAMO NA KUPONKO.SI

NORA CENA TIK PRED ZDAJCI! 50% popust na oddih v hotelu z lastnim vrelcem!

119,00 €

Redna cena od 238,00 €

Neomejeno kopanje v hotelskem bazenu s termalno vodo iz lastnega vrelca ter neomejen vstop v svet savn! Popolno wellness razvajanje vas čaka v Prekmurju v hotelu Diana, kjer se lahko spočijete v udobnih sobah, razvajate v bazenih in savnah v dvoje, preizkusite finsko savno z vodnim kolesom ali pa se posladkate v hotelski slaščičarni, kjer pripravljajo izvrstne tortice in ostale slaščice!

Neomejeno kopanje v hotelskem bazenu s termalno vodo iz lastnega vrelca ter neomejen vstop v svet savn!

HOTEL DIANA***

Mestni hotel, ki se nahaja v središču Murske Sobote. Ponuja udobno bivanje v sodobno opremljenih sobah in predstavlja stičišče velikih poslovnih srečanj, družabnih dogodkov in turističnih potepanj. Ponuja tradicionalno hrano, s številnimi možnostmi za rekreacijo in izlete v okolico. 

SOBE
Lično opremljen hotel ima 97 sob, ki so klimatizirnane, imajo satelitski televizor in internetni priključek. Vsaka soba ima tudi kopalnico s prho. Dvoposteljna soba je primerna za dve osebi. Opremljena je s posteljo širine 240 cm, TV sprejemnikom, brezžičnim internetom, pisalno mizo, klimatsko napravo in udobno kopalnico.

WELLNESS CENTER NEBEŠKO POLJE
Wellness center Nebeško polje, ki zajema bazen s termo-mineralno vodo, svet savn, fitnes center ter ponudbo masaž (z doplačilom).

BAZEN
Bazen s termalno vodo iz lastnega vrelca ima temperaturo vode 30 °C, vodni tok za poživitev in slap, ki se izmenjujeta na 15 min. Sprostite se lahko tudi v dveh masažnih whirlpoolih ali počivate v treh notranjih prostorih z ležalniki. 

SAVNE
Notranji del Sveta savn zajema finsko, turško in zeliščno savno s kromoterapijo, v kateri se boste sprostili ob čudoviti barvni paleti luči. Zunanje savne so zasnovane v domačem prekmurskem stilu – krite s slamo in obdelane kot brunarice z lesom breze. Izbirate lahko med zeliščno in infra savno. Kot novost pa boste prvič v Sloveniji lahko preizkusili finsko savno z vodnim kolesom.

FITNESS
Sodoben, klimatiziran fitness center, s kardio napravami, trenerji in prostimi utežmi. Strokovno osebje vam bo z veseljem svetovalo kako preoblikovati telo in izboljšati kondicijsko stanje. Vrhunske kardio naprave Johnson in izotonične naprave Creare, so vam na voljo za preoblikovanje telesa s pomočjo uteži, za vadbo srčno-žilnega sistema pa so vam na voljo tekalna steza, eliptik in kolesa. Na voljo so vam tudi multifunkcionalne naprave z več kot 20 različnimi vajami za vse vrste mišič, ter naprava s katero lahko izbirate med več kot 120 različnimi vajami.

KULINARIKA
Samopostrežna restavracija Diana vam ponuja jedi vrhunske kvalitete.
Z doplačilom vam je na voljo tudi restavracija Sklejca, v kateri vam bodo postregli z bolj tradicionalnimi prekmurskimi jedmi kot so gibanica, bujta repa in bograč. V obeh restavracijah nudijo tudi dnevno ponudbo malic in kosil. V hotelu najdete tudi slaščičarno, ki dnevno ponuja sveže slaščice, torte, slano in sladko pecivo, naravne napitke, mlečne frapeje in še mnogo več.

 

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

 • prekmursko razvajanje v dvoje
 • neomejeno kopanje v bazenu s termalno vodo iz lastnega vrelca
 • preizkusite finsko savno z vodnim kolesom
 • na voljo so turška, finska, infrardeča in zeliščna savna
 • posladkajte se v hotelski slaščičarni - izberite najljubšo tortico
 • čudovit mestni hotel, sredi prekmurske ravnice, z udobnimi sobami
 • izkoristite možnost za izlet na Otok ljubezni ali mlin na Muri
 • podajte se na raziskovanje čudovitega Prekmurja

Odličen nakup

Domačim živalim prijazno

Dobro počutje

Preseneti boljšo polovico

VEČ O PONUDNIKU

Hotel Diana*** je prekrasen mestni hotel, ki se nahaja sredi prekmurske ravnice, v centru mesta. Murska Sobota kljub mogočnim stoletnim hrastom in čudovitim starim zgradbam, ki govorijo o bogati zgodovini, šteje med mlada in energična mesta.
Murska Sobota z okolico nudi številne možnosti za zabavo. Tradicionalne zabavne prireditve, ki potekajo v središču mesta so atraktivno izhodišče za vse generacije. Kavarne, sodobni in tradicionalni bifeji, udobne terase, gostilne in restavracije izstopajo s kvalitetno kulinariko, ki diši po Prekmurju.
Poleg bogate kulturne dediščine in naravnih lepot so glavni značaj dežele ob Muri prav ljudje. Prijaznost in gostoljubje sta dve vrlini, ki opisujeta pomurskega človeka. Spoznajte Pomurje, spoznajte dušo pomurskega človeka in se odpravite na raziskovanje dežele ob Muri.

KAM NA IZLET ?

 • Bukovniško jezero: lahko se sprehodite skozi goszd okoli jezera ali se odpravite v Pustolovski park Bukovniško jezero, ki je v neposredni bližini jezera.
 • Vinotoč Passero: gurmancki kotiček kjer ponujajo zlevanko, retaše in posolanko, domač kruh, mesnine, namaze, prekmursko gibanico in nagrajena vina. Okusite zbirko čokolad Čokoladne radosti prekmurja kjer so zbrani okusi buče, prekmurske gibanice, brezgovo presenečenje, kurkink okus po raju ter zlati traminec. 
 • Stolp Vilirium: Lendava, kjer si boste čez mejo lahko ogledali še lepote Madžarske in Hrvaške, do Grada na Goričkem z doživljajskim parkom Vulkanija pa vse do tromeje z Avstrijo ob Kuzmi. 
 • Mura: lahko obiščete Babičev mlin, otok ljubezni v Ižakovcih
 • Ocean Orchids: tropski vrt, kjer si lahko na 1500 m2 ogledate več kot 900 eksotičnih primerkov in 100 rastlinskih vrst, prav tako pa lahko orhideje tudi kupite.
Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Potovanja in turizem   Poglej vse (123)