Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

Najem mobilne hiške v kampu z bazenskim kompleksom s tobogani do 62% ceneje!

od 105,00 €

Redna cena od 0,00 €

# / 12
PRIPOROČAMO

Najem mobilne hiške v kampu z bazenskim kompleksom s tobogani do 62% ceneje!

od 105,00 €

Kamp Park Umag leži tik ob morju med Umagom in Novigradom! NOV bazenski kompleks s tobogani in vodnimi igrali so odprli v letu 2020. V akciji Naj kamp 2018 je bil kamp Park Umag izbran kot tretji najboljši kamp s ponudbo mobilnih hišic na Hrvaškem.

Tretji najboljši kamp s ponudbo mobilnih hišic na Hrvaškem! V kampu deluje tudi potapljaški center ter športni center, ki organizira številne vodne športe.

VSE PONUDBE ZAJEMAJO

 • namestitev v mobilni hišici Premium Relax v Kamp Park v Umagu
 • elektrika
 • brezplačen WiFi
 • brezplačno parkirišče za 1 avtomobil

KAMP PARK UMAG

Kamp Park Umag leži tik ob morju med Umagom in Novigradom, približno 9 km južneje od Umaga. Je eden največjih hrvaških kampov, saj lahko sprejme do 5000 gostov. Zaradi lepe urejenosti in pestre ponudbe je kamp Park Umag s strani nemškega avtokluba ADAC za leto 2017 prejel nagrado Superplatz. Nizozemski avtoklub ANWB je kamp uvrstil med Best Kids Camping - med 10 najboljših evropskih kampov s ponudbo otroške animacije. V kampu imajo tudi veliko trgovino, prodajalno zelenjave, ribarnico, več lokalov in restavracij. 

MOBILNE HIŠKE PREMIUM RELAX
Ekskluzivne mobilne hišice velike 35 m2 nudijo popolno udobje v dveh spalnicah, eni kopalnici (WC, tuš), opremljeni kuhinji (mikrovalovna pečica, grelnik vode in kavni aparat, hladilnih, pomivalni stroj) in veliki pokriti terasi veliki 26 m2 z mizo, stoli in ležalnikom. V spalnici z zakonsko posteljo in v drugi spalnici z dvema enojnima posteljama in pogradom lahko sprejmejo do pet oseb. V mobilni hišici je LED SAT TV, klima, komarniki in WiFi. 

NOVO - BAZENSKI KOMPLEKS S TOBOGANI IN VODNIMI IGRALI
Otroci bodo navdušeni nad zunanjim velikim bazenskim kompleksom, kjer najdete velik plavalni bazen in manjši bazen za otroke, kjer so v letu 2020 zgradili tudi tobogane in vodna igrala. Na voljo je tudi manjši bazen za najmlajše, ki je zaščiten pred sonem. 

PLAŽA
Plaža v kampu Park Umag je večinoma kamnita, del plaže pa je bil prenovljen in je prodnat z urejenimi mesti za vstop v morje. V zalivu je plaža betonirana z urejenim prostorom za sončenje, omogočen je tudi vstop v morje invalidnim osebam. Kamping parcele od plaže loči širši travnati pas, kjer je tudi možno sončenje ali pa igranje različnih iger. del plaže je namenjen tudi kopanju kužkov.

AKTIVNOSTI
Športniki bodo lahko z doplačilom v kampu skrbeli za svojo telesno pripravo na številnih igriščih za tenis, odbojko, nogomet, košarko, balinanje, imajo tudi manjše strelišče ter fitnes. V kampu si je možno tudi izposoditi kolo. Ob morju urejena sprehajalna pot, ki jo zelo radi uporabljajo tekači, kolesarji pa se lahko odpeljejo na izlet po istrskih vaseh. V kampu je tudi adrenalinski, pustolovski in ekološki park ter številni prostori z otroškimi igrali. 

KULINARIKA (doplačilo)
V kampu najdete številne A la carte restavracie, picerijo, bare s prigrizki, kavarne in bare ob plaži. Posebnost kampa je ulična priprava hrane - "street food".

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

 • nov bazenski kompleks s tobogani in vodnimi igrali so odprli v letu 2020
 • Kamp Park Umag leži tik ob morju med Umagom in Novigradom
 • tretji najboljši kamp s ponudbo mobilnih hišic na Hrvaškem
 • v kampu trgovina, prodajalna zelenjave, ribarnic, več lokalov in restavracija
 • ekskluzivne mobilne hišice velike 35 m2
 • plaža prilagojena za kužke

Odličen nakup

Pestra dodatna ponudba

Potrebna je rezervacija

Odpravi se s prijatelji

VEČ O PONUDNIKU

Kamp Park Umag leži tik ob morju med Umagom in Novigradom, približno 9 km južneje od Umaga. Je eden največjih hrvaških kampov, saj lahko sprejme do 5000 gostov. Ob urejenih kamping parcelah omogočajo tudi najem mobilnih hišic in glamping šotorov.

KAM NA IZLET ?

 • Aquacolors waterpark, Dino Park, Zipline Pazinska Jama, Istralandia Waterpark, Glavani Park
 • Motovun: srednjeveško mesto z kamnitim obzidjem, ki je znano tudi po slovitem filmskem festivalu.
 • Grožnjan: ali mesto umetnikov, saj je veliko slikarjev zapuščene stavbe, spremenilo v svoje slikarske ateljeje.
 • Hum: najmanjše mesto na svetu. 
 • Tartufi: področje je posebno znano po belih tartufih, tukaj pa je bil najden tudi največji tartuf na svetu, ki je zabeležen v Guinessovi knjigi rekordov.
 • Mesto Umag: Mesto Umag ima izjemno zanimivo zgodovino: odkrili so ga rimski plemiči, ki so se odločili, da si ga prisvojijo za svojo poletno rezidenco. Sijaj, razkošje in glamur teh časov se tudi danes odraža v benečanskih hišah starega mestnega jedra – ohranjeni so deli obzidja in stolpov in tudi renesančne ter baročne zgradbe in cerkve...
 • Antični ostanki v  Katoru: Iz obdobja zgodnje antike izhajajo številne dragocene najdbe z rta Katoro in severno od njega, še posebej ostanki morske vile s talnimi mozaiki. Podvodni svet Katora hrani ostanke obalne gradnje in pomolov, pri podvodnih raziskovanjih so našli veliko keramičnih predmetov, v glavnem za uporabo v kuhinji.
 • Mestno obzidje: obiščite umaško mestno obzidje z deloma ohranjenimi mestnimi vrati in dvižnim mostom iz 10. st. ali muzej mesta Umaga z razstavljenimi posodami in starimi obrtniškimi izdelki iz rimskega obdobja.
 • Savudrijski svetilnik: nedaleč stran od Umaga je mesto Savudrija, kjer je lociran najstarejši 36 m visok svetilnik, ki je bil zgrajen leta 1816. Bil je prvi na svetu, ki je kot vir energije uporabljal plin, pridobljen z destilacijo premoga. 
Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Potovanja in turizem   Poglej vse (114)