Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

HUDA CENA na oddih v luksuznem hotelu z vključenim savnanjem in fitnessom!

165,90 €

# / 11

HUDA CENA na oddih v luksuznem hotelu z vključenim savnanjem in fitnessom!

165,90 €

Privoščite si romantičen oddih v modernem hotelu, kjer se boste lahko razvajali v bazenu, jacuzziju ter parni, finski in infra rdeči savni. Raziskujte staro, zgodovine polno mesto in uživajte v tradicionalni gastronomski ponudbi. Izkoristite brezplačno uporabo fitnesa, med oddihom pa se lahko odpravite še na posebno razstavo "Recepti za nesmrtnost" priznanega umetnika Salvadorja Dalija v muzej mesta Đurđevac!

Neomejen vstop v hotelski bazen in jacuzzi, uporaba fitnessa in še mnogo več! Ne spreglejte tudi posebne razstave "Recepti za nesmrtnost" Salvadorja Dalija.

HOTEL PICOK****

Hotel Picok**** se nahaja v kraju Đurđevac, v neposredni bližini starega mestnega jedra. Ima 200 sob, od tega 74 dvoposteljnih, 4 apartmaje in dve sobi posebno urejeni za invalide. Do trgovin, barov in restavracij se sprehodite v samo nekaj minutah. Avtobusna in železniška postaja sta oddaljeni 3 km. Na razpolago je brezplačno zasebno parkirišče.

SOBE
Sobe so velike 24 m2. Vse sobe so klimatizirane, opremljene s TV in satelitskim sprejemnikom, telefonom z direktno linijo, WiFi, sefom in mini barom z bogato ponudbo pijač. Kopalnice so opremljene s tuš kabino ali kadjo, sušilcem za lase, kopalnim plaščem in copati.

WELLNESS
Wellness center v hotelu, ki je edinstvena oaza miru in sprostitve vam nudi pobeg od vsakodnega stresa. V wellnessu lahko izbirate med finsko, turško in infrardečo savno, poleg tega pa si alhko privoščite različne tretmaje s kakavom, algami, sadjem ipd. Bazen je velik 180 m2 in je ogret na prijetnih 29°C. Bazen je edinstven, saj je okrašen z ročnimi poslikavami. Izberite med raznolikimi masažami kot so: klasične masaže, sproščujoče masaže, ayurverdske masaže ali pa si privoščite masažo s čokoladnim oljem.

KULINARIKA
V hotelski restavraciji strežejo tradicionalne jedi iz Podravske regije, izbirate pa lahko tudi med številnimi toplimi in hladnimi pijačami. Obiskovalci lahko "okusijo" zgodovino s številnimi meniji, saj veliko njihove gastronomske ponudbe temelji na starih receptih podravinskih gostiteljev. Preizkusite domiselne in okusne jedi skupaj z nepozabno izkušnjo Podravske "Đurđevačka iže"!

RAZSTAVA SALVADORJA DALIJA 
Muzej mesta Đurđevac je pripravil razstavni projekt "Recepti za nesmrtnost" Salvadorja Dalija (1904-1989) iz zasebne zbirke R. Mayera, Kunstgalerien Böttingerhaus iz Bamberga. Dali je eden vodilnih nadrealistov in pokriva obdobje skoraj celotnega dvajsetega stoletja.
Razstava obsega 123 del - grafičnih del, barvnih litografij, barvnih gozdov, del s tuši, suhih igel in svinčnikov, akvarelov, akupunkture, robcev, plakatov ... Njegov način interpretacije nas uvaja v umetniško usmeritev nadrealizma, ki je sredi tridesetih let 20. stoletja zaznamoval umetniško sceno.
Razstava iz zasebne zbirke Richarda H. Mayerja poteka v Muzeju mesta Đurđevac do 31. oktobra 2019.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

 • odpravite se v oazo miru in relaksacije sredi hrvaške Podravine
 • moderno in sodobno opremljen hotel s prijaznim osebjem
 • sprostite se v parni, finski in infra rdeči savni
 • razvajanje v hotelskem bazenu in jacuzziju
 • vključena tudi uporaba fitnessa
 • oglejte si odlično ohranjeno utrdbo Stari grad Đurđevac
 • poskusite kulinarične specialitete iz Podravske regije
 • izkoristite cestne in gorske kolesarske poti z izjemnim razgledom
 • ne spreglejte posebne razstave "Recepti za nesmrtnost" Salvadorja Dalija

Odlična ideja za darilo

Potrebna je rezervacija

Za otroke brezplačno

Razvajanje v dvoje

VEČ O PONUDNIKU

Hotel Picok**** se nahaja na kontinentalni Hrvaški, v pokrajini Podravina in sicer v mestu Đurđevac. 

ĐURĐEVAC
Mesto Đurđevac leži v središču slikovite đurđevarske Podravine. Obstaja veliko kulturnih in zgodovinskih spominkov na tem področju, najlepši in najpomembnejši od teh je Stari grad Đurđevac, njegova zgodovina pa seže v 15. stoletje in je en od najstarejših in najbolj znanih ohranjenih nizkih utrb na območju med Savo in Dravo. V pritličju današnje utrdbe so gostinski objekti, na podstrešju pa muzejsko-galerijski prostor z bogato dediščino mesta. 

Starodavna zgodba pripoveduje o dolgi oblegi velike osmanske vojske Ulama-bega in o tem kako so bili Đurđevci zaprti v Stari vasi prisiljeni predati lakoto. Legenda pravi da so đurđevci streljali nad Ulam-bega z zadnji hrano zrezkom picok. Ulam-beg je ob pogledu na obilje hrane zbežal in zapustil Đurđevac. V poklon legendi v mestu vsako leto legendo uprizorijo na Picokljadih - edinstveni scenski priredbi.

ZA KOLESARJE
Podravina se nahaja na severozahodnem delu Hrvaške in s svojo raznolikostjo razveseljuje kolesarske navdušence, tako v cestnem kot tudi v gorskem kolesarjenju. Območje obkrožajo planine Kalnik in Bilogora, mestne kolesarske poti pa povezujejo naselja, kjer se lahko ustavite in si odpočijete. Za vse navdušence gorskega kolesarjenja vam narava ponuja goste gozdove, kjer boste začutili pravi adrenalinski val. Najbolj priljubljene poti za kolesarjenje so tudi v sosednji Madžarski in mesti Virovitica in Varaždin.

KAM NA IZLET?

 • Stari grad Đurđevac
 • Kolesarske poti
 • Zeleni vir: naravni rezervat v katerem se nahaja 800 metrov dolg kanjon Vražji prolaz in jama Muževa hižica ter sedemdesetmeterski slap
 • etno vas s kamelami
Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Potovanja in turizem   Poglej vse (192)