k-logo

POMOČ UPORABNIKOM

070 477 277 ali piši na info@mediastar.si


Dosegljivi smo:

ob delavnikih od 7. do 18. ure

ter ob sobotah od 9 do 13. ure.

2018 MediaStar Group d.o.o.

Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

HUDA CENA za oddih v glamping vili s polpenzionom in neomejenim kopanjem!

94,50 €

# / 11
ISKANO

HUDA CENA za oddih v glamping vili s polpenzionom in neomejenim kopanjem!

94,50 €

Doživite svoj dopust drugače - dožitive ga v Glampingu Sun Valley Bioterme! Neokrnjena narava, odmaknjenost od vsakdanjega vrveža, zasebnost... Vse to in še več vas pričakuje v Glampingu Sončna dolina. Za popoln oddih pa je vključeno tudi neomejeno kopanje v termalnem parku Bioterme, kjer lahko izkoristite dodatne ugodnosti v wellnessu.

Neomejeno kopanje v termalnem parku in hotelskem bazenu ter vključena uporaba savn in fitnesa!

GLAMPING SONČNA DOLINA BIOTERME

GLAMPING VILE
Vse namestitvene enote so opremljene s sodobno opremo, ki zagotavlja popolno kakovost bivanja: dnevni prostor, spalnica, kuhinja z vso potrebno opremo, zasebna kopalnica s tušem in WCjem, klima, gretje, terasa z vrtnim pohištvom in zasebno leseno kadjo z geotremalno vodo (določene enote - proti doplačilu in predhodnem naročilu).  

POKRIT BAZENSKI KOMPLEKS TERMALNEGA PARKA BIOTERME
V pokritem bazenskem kompleksu je na voljo 600 m2 vodnih površin v 5 notranjih bazenih s temperaturo vode med 29°C in 34°C. Posebnost Bioterm je termomineralna voda, ki izvira iz dveh vrtin globine 2.273 m in 1.537 m. Ob izviru ima med 42°C in 51°C . Voda je čista, brez primesi, visokokakovostna, hipertermalna, topla ter bogata z natrijem, kalijem in hidrogenkarbonatom. Zaradi balneoloških značilnosti je primerna za rekreacijske, športne in zlasti zdravstvene namene, saj blagodejno vpliva na ohranjanje funkcionalnosti gibalnega sistema in hrbtenice.

SVET SAVN
V sklopu Termalnega parka se nahaja tudi Svet savn, kjer se boste lahko razvajali v finski, turški, infra in zeliščni savni. Po savnanju si lahko ob prijetni glasbi in čaju privoščite počitek v kotičku za sproščanje ali pa se predate blagodejnim učinkom hidromasažnega bazena.

NOVO – INDIVIDUALNI NAJEM SAVN!
V okviru novega Glamping resorta Sončna dolina Bioterme se nahaja Wellness objekt z dvema savnama (infrardečo in finsko), ku ju lahko najamete do 3 ure. Najem zajema individualni najem savn s počivalnico in teraso, toaletnimi prostori za izbrano število oseb ( do 2 osebi ali do 4 osebe), vodo in jabolka. Rezervacije terminov na recepciji hotela!

KULINARIKA
Restavracija à la carte je prostor pravih kulinaričnih užitkov, namenjen posameznikom in skupinam. Eleganten, romantičen ambient ter bogata ponudba tradicionalnih prleških in slovenskih jedi, mediteranske hrane in prefinjenih flambiranih specialitet lahko zadovoljita vsak okus. Ob njej je hotelska samopostrežna restavracija, ki poleg druge ponudbe ponuja tudi zdravo in biološko pridelano hrano.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

 • doživite svoj dopust drugače - v Glampingu Sun Valley Bioterme
 • popolnoma nove glamping vile, ki so odprle vrata v decembru 2017
 • neomejeno kopanje v notranjem termalnem parku Bioterme
 • v pokritem bazenskem kompleksu vam je na voljo 600 m2 vodnih površin
 • vključena uporaba savn in fitnesa
 • neokrnjena narava, odmaknjenost od vsakdanjega vrveža, zasebnost...

Pestra dodatna ponudba

Za otroke brezplačno

Odpravi se s prijatelji

Preseneti boljšo polovico

VEČ O PONUDNIKU

Neokrnjena narava, odmaknjenost od vsakdanjega vrveža, zasebnost.....vse to in še več vas pričakuje v Glampingu Sončna dolina Bioterme. 22 glamping vil, ki celoletno izpolnjuje pričakovanja in želje gostov po zasebnosti, razkošju, intimnosti in doživetjih hkrati, je namenjenih za bivanje 2, 4 ali 6 oseb. Poleg biološkega plavalnega bazena, družabnih in sprostitvenih površin je v okviru resorta gostom na voljo tudi ribnik namenjen druženju ter preizkusu ribiških spretnosti (možnost amaterskega ribolova).

KAM NA IZLET?

 • območje Bioterm je že od leta 1976 zaradi svojih naravnih lepot razglašeno kot krajinski park
 • obiščete lahko katero od turističnih kmetij, kjer boste lahko spoznali procese pridelave bio hrane
 • razposajeni in šegavi Prleki vam bodo z veseljem ponudili tudi pristno prleško kapljico ob spremljavi tradicionalne prleške tünke
 • ljubitelji pohodništva bodo uživali v številnih urejenih poteh
 • odpravite se po Grossmanovi poti, poimenovani po prvem slovenskem ljubiteljskem snemalcu ali pa po poti Cirila in Metoda, ki sta v teh krajih maševala in pokristjanjevala tukajšnje prebivalstvo
Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Potovanja in turizem   Poglej vse (304)