Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

Gorski raj za družine! HUDA CENA za oddih s polpenzionom v Kranjski Gori!

27,00 €

# / 15

Gorski raj za družine! HUDA CENA za oddih s polpenzionom v Kranjski Gori!

27,00 €

Hotel Alpina je na odlični legi, saj se nahaja neposredno na smučišču! Stopite na smuči in se prepustite zimskim smučarskim radostim v Kranjski Gori ali pa se razvajajte še v jacuzziju, finski ali turški savni in se sprostite na tajski in klasični masaži. Alpski oddih s pridihom wellnessa in sprostitve vam bo zagotovo napolnil baterije po odlični smuki!

Neomejen vstop v fitnes in obisk SPA centra! Hotel se nahaja direktno na smučišču, vključene smučarske karte za nočno smuko.

HOTEL ALPINA

HOTEL
Hotel nudi enoposteljne, dvoposteljne, troposteljne in štiriposteljne in družinske sobe locirane v glavni stavbi in prizidku. Hotel Alpina nudi pralnico, seminarsko sobo (do 100 oseb), fitness, otroško igralnico, sobo z igralnimi aparati, namizni tenis, biljard.

SOBE
Vse sobe so opremljene s kopalnico s tušem ali kadjo v nekaterih sobah. V vsaki sobi je SAT TV, telefon, mrežni priključek (dostop do interneta), sef. 

SPA CENTER
Prepustite se zdravilni moči turške ali finske savne. Na voljo še jacuzzi in ročna masaža (tajska in klasična masaža) ter možnost uporabe zasebne kadi (jacuzzi) za 2 osebi.

KULINARIKA
Alpina hotel vam nudi restavracijo, kjer vam postrežejo domače in mednarodne jedi ter različna slovenska vina. Najrazličnejše pijače in kave so vam na voljo v hotelski kavarni, kjer lahko posedate tudi na terasi, katera omogoča razgled po Kranjski Gori.

SMUČIŠČE KRANJSKA GORA
Smučišče se nahaja tik ob hotelu. Smučišča se raztezajo po pobočjih Vitranca, mimo Podkorena in Planice. Prepletena so s trinajstimi vlečnicami in šestimi sedežnicami. Večji del prog, kar 85 ha umetno zasnežujejo. Na njih boste našli tako začetnike kot že izkušene smučarje. Za otroke so ogradili del smučišča in nanj postavili smučarski trak, vratca in Vandotove junake. Tako lahko vaši malčki brez skrbi lovijo snežinke in sončne žarke. Smučišče ponuja tudi razne aktivnosti od nočne smuke, alpskega parka, organizacija tekmovanj in smučarske šole.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

 • vključene smučarske karte za nočno smuko
 • alpski oddih s pridihom wellnessa
 • na voljo jacuzzi, tajska in klasična masaža ter finska in turška savna
 • neomejen vstop v fitnes
 • brezplačen namizni tenis
 • Kranjska Gora se uvršča med najbolj priljubljene smučarske destinacije
 • hotel se nahaja direktno na smučišču

Odličen nakup

Pestra dodatna ponudba

Družinam prijazno

Odpravi se s prijatelji

VEČ O PONUDNIKU

Hotel Alpina je prijeten hotel, ki je zaradi svoje lege ob smučišču še posebej primeren za družine z majhnimi otroki. V bližini hotela se nahajajo tudi sprehajalne, pohodniške in kolesarske poti. Hotel Alpina se nahaja tik ob smučiščih v Kranjski Gori. Ponuja sobe s satelitsko TV in brezplačen WiFi v javnih prostorih. V toplejših mesecih lahko uživate v dolgih pohodih po slikovitih gorskih poteh, pozimi pa se lahko sprostite v savni. Sobe nudijo lastno kopalnico in prostor s sedežno garnituro. 

KAM NA IZLET?

 • Pokljuka: Kapela Marije Kraljice miru, Koča na Uskovnici, in Pot Rudno polje - Uskovnica, kjer si lahko ogledate tudi zdravilne točke na Razpotju praprotnice.
 • Vogar: Kosijev dom na Vogarju, Planina Spodnji Vogar, pot Stara Fužina-Vogar in razgledišče so lokacije za čudovite izlete v vseh letnih časih.
 • Slap Savica: eden izmed najlepših slapov v Sloveniji, ki je čudovit tudi pozimi.
 • Bohinjsko jezero: kjer so zanimive Cerkev sv. Duha, Hostel pod Voglom in adrenalinski park.
 • Bohinjska bistrica: ogledate si lahko Ceconijev Park, Cerkec sv. Nikolaja, Vodni park Bohinj, vojaško pokopališče iz 1. sv. vojne in Zoisov grad s stolpno uro.
Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Potovanja in turizem   Poglej vse (276)