k-logo

POMOČ UPORABNIKOM

070 477 277 ali piši na info@mediastar.si


Dosegljivi smo:

ob delavnikih od 7. do 18. ure

ter ob sobotah od 9 do 13. ure.

2018 MediaStar Group d.o.o.

Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

NOV ISKALNIK = ZADETEK V POLNO

Točno to kar iščeš, je le 1 klik stran.

Doživite prestolnico Srbije! HUDA CENA za oddih na mirni lokaciji Beograda!

7,00 €

# / 8

Doživite prestolnico Srbije! HUDA CENA za oddih na mirni lokaciji Beograda!

7,00 €

Hedonistična prestolnica ima izjemno razgibano nočno življenje, obenem pa boste uživali v bogati ponudbi okusne srbske hrane in v glasbi trubačev. Ljubitelji zgodovine boste gotovo navdušeni nad številnimi muzeji; muzej Nikole Tesle, muzej letalstva, vojaški muzej, muzej jugoslovanske zgodovine in drugi. Prav tako ne smete spregledati državne palače, Trga republike in otoka Ada Ciganlija na reki Savi. Poleg bogate arhitekture in kulturne dediščine, ponuja belo mesto v predbožičnem času še čarobnejšo izkušnjo.

Dinamična in glasna srbska prestolnica slovi po svoji odprtosti, divjem nočnem življenju, pestrem kulturnem dogajanju in kulinaričnih razvadah.

hotel happy star club***

Hotel Happy Star Club*** v Beogradu je novozgrajeni objekt, ki v zasebnem ter lepo urejenem okolju nudi kvalitetna prenočišča z zajtrkom. Nahaja se 1 km stran od avtoceste, 4 km stran od centra mesta in 18 km od letališča. Odlično je povezan z vsemi deli mesta. Razpolaga s 17 sobami.

SOBE
Dvoposteljne sobe so velike in imajo svojo kopalnico, klimatsko naravo, telefon, TV, brezžični internet, mini bar, sef, ter možnost uporaba računalnika.

KULINARIKA
Restavracija vam od 7:00 do 10:00 nudi kontinentalni zajtrk. Mesto Beograd je znano po dobri hrani in pijači. Lokacija omogoča obisk številnih gostiln. Obiščite Malo fabriko ukusa, kjer tradicionalnim srbskim jedem dajejo moderno preobleko, "gastro pub" Toro, kombinacija restavracije in nočnega kluba, kjer poustvarjajo okuse Latinske Amerike ali pa obiščite Gušti mora, ki je najboljša restavracija z morskimi ribami v Beogradu.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

 • namestitev v sodobno opremljenem hotelu v Beogradu
 • začutite utrip mesta z več kot milijon in sedemsto tisoč prebivalcev
 • eno najstarejših mest v Evropi z burno zgodovino, staro približno 7000 let
 • priložnost, da spijete pravo srbsko kavo in uživate v dobrotah z žara
 • uživajte v pristnem balkanskem vzdušju s tradicionalno kulinariko
 • ogledate si lahko številne muzeje, galerije mostove in spomenike

Dolga veljavnost kupona

Za otroke brezplačno

Družinam prijazno

VEČ O PONUDNIKU

Hotel Happy Star Club*** se nahaja na Voždovcu, le 4 km od centra Beograda in le 5 minut od avtoceste. V sklopu hotela so na razpolago casino, manjši supermarket, frizerski salon in kavarna. Hotel je prijazen do hišnih ljubljenčkov. Hotel obsega 17 sob, ki so opremljene z lastno kopalnico, televizorjem LCD, sefom, klimatsko napravo, mini barom, telefonom in brezplačnim brezžičnim internetom.

KAM NA IZLET?

 • Kalemegdan in beograjska trdnjava: najlepši del Beograda za sproščen sprehod po velikem parku.
 • Knez Mihailova: glavna ulica za pešce Beograda, kjer najdete veliko barov, restavracij, nekaj slaščičarn, različnih trgovin za oblačila in druge stvari.
 • Ada Ciganlija: polotok sredi Beograda, ki ga povezuje ozka cestna povezava predstavlja mesto za sprehode in šport. 
 • Hiša cvetja: Objekt skupaj s kamnito grobnico je bil do razpada SFRJ pod stalnim nadzorom častne straže in opremljen s svežim cvetjem, še danes pa se v hiši poleg grobnice nahaja zbirka Titu podarjenih štafetnih palic iz vseh držav nekdanje Jugoslavije in izbrane fotografije iz predsednikovega življenja in pogrebne slovesnosti.
 • oglejte si stolp Avala, muzej Nikole Tesla ali živalski vrt.
Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Potovanja in turizem   Poglej vse (299)