Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

Do 55% popust na bivanje v sodobnem hotelu v osrčju znamenitega Dunaja!

od 69,00 €

Redna cena od 0,00 €

# / 11

Do 55% popust na bivanje v sodobnem hotelu v osrčju znamenitega Dunaja!

od 69,00 €

Obiščite mesto klasične glasbe, sprehodite se po veličastni prestolnici mogočnega imperija, ki nudi številne kulturne znamenitostmi. Obiščite tudi razne muzeje, pivnice in kavanrne po katerih je kulturno mesto znano. Prenočite v enem od udobnih A&O hotelu in si zagotovite odlično izhodiščno lokacijo za ogled znamenitosti!

Vključeno bivanje za 2 otroka do 17. leta na pomožnem ležišču v sobi s starši!

VSE PONUDBE ZAJEMAJO

 • bivanje v standardni dvopostelji sobi ali družinski sobi v hotelu A&O Stadthalle** ali A&O Hauptbahnhof** na Dunaju
 • samopostrežni zajtrk za 2 osebi
 • brezplačno bivanje 2 otrok do 16,99. leta na pomožnem ležišču
 • brezplačen WiFi na javnih krajih hotela

Hoteli A&O

A&O STADTHALLE**
Nastanitev A&O Wien Stadthalle se nahaja le 1 podzemno postajo od zahodne železniške postaje (Westbahnhof) in 5 min hoje od večnamenske dvorane Stadhalle. Ponuja enote na nivoju hostla in hotela ter brezplačen WiFi v vseh predelih. Vsako jutro si lahko privoščite bogat samopostrežni zajtrk. V preddverju in v baru je na voljo satelitska TV, kjer predvajajo različne športne programe. Na recepciji lahko kupite vstopnice, posredujejo pa vam tudi ideje za sprehode in oglede mesta.

Podzemna postaja Thalistraße je 3 min hoje stran, do podzemne postaje Burggasse-Stadthalle (obe na liniji U6) pa se sprehodite v 5 min.
16. Ottakring - Odlična izbira za popotnike, ki jih zanimajo odličen javni prevoz, staro mesto in spomeniki.

SOBE
Sobe v delu, kjer posluje hostel, se nahajajo v različnih nadstropjih kot hotelske sobe. Vse so svetle in sodobne z lesenim pohištvom in laminiranim podom, z lastno kopalnico s tušem in sušilcem za lase in toaletnim priborom. Družinske sobe imajo 2 postelji za eno osebo in 1 pograd. Dvoposteljne sobe pa imajo 2 enojni postelji.

A&O HAUPTBAHNHOF**
Nastanitev A&O Wien Hauptbahnhof se nahaja tik za novo glavno železniško postajo na Dunaju, ki v celoti obratuje od leta 2015 dalje. Ponuja bar na strehi s panoramskim razgledom, bogat samopostrežen zajtrk in sobe s parketom ter lastno kopalnico. Brezplačen hitri WiFi je dostopen v vseh predelih, na razpolago pa sta tudi soba z igrami in mizami za biljard ter igralnica za otroke. V preddverju in v baru je na voljo satelitska TV, kjer predvajajo različne športne programe.

Do podzemne postaje Südtirolerplatz se sprehodite v 5 min, od tam pa se v 7 min pripeljete do središča Dunaja in katedrale sv. Štefana. 
10. Favoriten - Odlična izbira za popotnike, ki jih zanimajo mestni oddih, znamenitosti in sprehod po mestu.

SOBE
Vse so svetle in sodobne z lesenim pohištvom, na voljo je lastna kopalnica s tušem in sušilcem za lase in toaletnim priborom. Družinske sobe imajo 2 postelji za eno osebo in 1 pograd. Dvoposteljne sobe pa imajo 2 enojni postelji.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

 • okusite imenitno in slavno torto sacher ali pravi dunajski zrezek
 • najstarejši živalski vrt na svetu, ki so ga Habsburžani ustanovili leta 1752
 • sprehodite se po centru od trga Marije Terezije do Štefanovega trga
 • brezplačno bivanje za 2 otroka do 16,99. leta
 • odlično izhodišče za ogled znamenitosti

Dolga veljavnost kupona

Potrebna je rezervacija

Družinam prijazno

Ideja za izlet

VEČ O PONUDNIKU

Nastanitev a&o Wien Stadthalle se nahaja le 1 podzemno postajo od zahodne železniške postaje (Westbahnhof) in 5 min hoje od večnamenske dvorane Stadhalle. Nastanitev A&O Wien Hauptbahnhof se nahaja tik za novo glavno železniško postajo na Dunaju, ki v celoti obratuje od leta 2015 dalje.

KAM NA IZLET?

 • ZOO Dunaj: Dunajski živalski vrt je najstarejši na svetu in velja za najlepšega v Evropi, v njem pa je veliko živali, ki jih »v živo« verjetno niste še nikoli srečali. Ta je najstarejši na svetu, saj so ga Habsburžani zgradili že leta 1752. 
 • Palača Belvedere: Belvedere je kompleks 2 baročnih palač. Zgrajen je bil v začetku 18. stoletja, kot poletna rezidenca princa Evgena Savojskega, v mestu ki je bilo takrat sedež dinastije Habsburžanov.
 • Palača Schönbrunn: den najpomembnejših avstrijskih kulturnih spomenikov je od leta 1966 uvrščen tudi na UNESCO-v seznam svetovne kulturne dediščine.
 • Katedrala Sv. Štefana: Pred prižnico znamenite katedrale sv. Štefana boste stopili v stik z božanskim. Katedrala stoji od leta 1137, gradnja pa je bila dokončana leta 1511. Romanska zgradba, ki je preživela požar v 2. svetovni vojni, vse leto gosti številne koncerte klasične glasbe in zbore.
 • Mestna hiša: Sedež dunajske upravne enote je vreden prav toliko občudovanja kot njegovi uradniki. Odpravite se na ogled v ponedeljek, sredo ali petek ob 13:00 in raziščite veličastne sobane
 • Opera Wiener Staatsoper: Potopite se v svet ustvarjalcev, od Mozarta do Wagnerja. Dunajska državna opera stoji znotraj krožne ceste Ringstrasse in vse leto gosti operne ter klasične predstave. Tu nahajajo spominske plošče zvezdam klasične glasbe (skladatelji, pevci, glasbeniki in dirigenti) – podobno pločniku slavnih v Hollywood-u.
Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Potovanja in turizem   Poglej vse (143)