k-logo

POMOČ UPORABNIKOM

070 477 277 ali piši na info@mediastar.si


Dosegljivi smo:

ob delavnikih od 7. do 18. ure

ter ob sobotah od 9 do 13. ure.

2017 MediaStar Group d.o.o.

Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

NOV ISKALNIK = ZADETEK V POLNO

Točno to kar iščeš, je le 1 klik stran.

Do 63% popust na oddih v luksuznem apartmaju s kopanjem v Termah Tuhelj!

od 94,00 €

Redna cena od 220,00 €

# / 11
PRIPOROČAMO

Do 63% popust na oddih v luksuznem apartmaju s kopanjem v Termah Tuhelj!

od 94,00 €

Redna cena od 220,00 €

Privoščite si pester oddih v apartmajih le 200 m od Term Tuhelj. Nastanite se v luksuzno opremljenih apartmajih in uživajte na njihovi terasi, čez dan pa se zabavajte v največjem hrvaškem termalnem kopališču, kjer bodo nekaj zase našli tako otroci kot odrasli. Čaka vas vodna zabava na 5.000 m2 vodnih površin z 8 zunanjimi in notranjimi bazeni z atrakcijami! 

Odpravite se s svojo družino čez mejo in si odpočijte v čudovitih termah v hrvaškem Zagorju!

VSE PONUDBE ZAJEMAJO

 • BREZPLAČNO: 1x celodnevna kopalna karta za 2 osebi v Termah Tuhelj
 • pijača dobrodošlice
 • klima
 • sef
 • uporaba žara
 • brezplačen WiFi
 • brezplačno parkirišče

Apartmaji Tuheljske**** in Terme Tuhelj

Apartma v pritličju je velik 40 m2 in zajema spalnico s francosko posteljo (200x160 cm), kopalnico z wc-jem, tušem in kadjo ter talnim gretjem, kuhinjo s štedilnikom, pečico in hladilnikom z zmrzovalnikom, jedilnico in dnevni prostor s trosedom, ki se pretvori v ležišče dimenzij 200x170 cm. V istem prostoru se nahaja LCD-TV z več kot 150 programi. Apartma vključuje tudi teraso 40 m2 z žarom in veliko mizo za 12 oseb. Apartma je opremljen s centralnim ogrevanjem, klimatsko napravo in sefom.
Apartma v prvem nadstropju pa je opremljen še s pomivalnim strojem in z balkonom 10 m2  (namesto terase) s klubsko mizico in stoli. Po dogovoru je možna uporaba žara v pritličju.

TERME TUHELJ
Terme se nahajajo le 200 m od spartmajev, kjer vas čaka vodna zabava na 5.000 m2 vodnih površin z zunanjimi in notranjimi bazeni z atrakcijami. Notranji sistem bazenov vsebuje bazen polovičnih olimpijskih dimenzij (25 m), bazen za otroke ter terapevtski bazen za terapije s svetlobo in zvokom. Poleg tega so vam na voljo: jacuzzi z masažnimi storitvami in wellness bazen z atraktivnimi vodnimi učinki: 2 jacuzzija, vodni slapovi, podvodne masažne postelje, vodne in zračne masaže, gejziri.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

 • edini apartmaji s 4 zvezdicami v bližini Term Tuhelj
 • bivanje v moderno opremljenih apartmajih na lepi lokaciji z vrtom
 • vključene celodnevne kopalne karte za Terme Tuhelj v bližini
 • notranji bazeni z vodnimi atrakcijami za otroke in odrasle
 • v vseh bazenih je termalna voda iz bližnjega vrelca
 • tobogani, bazen z valovi, slapovi, gejzirji, vodni zorbing, pestra animacija
 • privoščite si koktejl ob zabavi na nočnem kopanju v notranjih bazenih
 • bogata wellness in spa ponudba s savnami in masažami

Za otroke brezplačno

Dobro počutje

Razvajanje v dvoje

Za zdravje

VEČ O PONUDNIKU

Apartmaji Tuheljske**** se nahajajo v Tuheljskih Toplicah, le 40 km od Zagreba. Gostom sta na voljo dva moderno opremljena apartmaja. V bližini se nahaja atraktivni vodni park Terme Tuhelj z bogato bazensko in spa ponudbo za vse generacije.
Terme Tuhelj so ene izmed najbolj priljubljenih hrvapkih term, ki se nahajajo 45 km iz Zagreba. Poleg pestre ponudbe bazenov in vodnih atrakcij vsako soboto v notranih bazenih Term Tuhelj organizirajo edinstveno nočno kopanje, pospestreno s koktelji in dobro glasbo. Od 20.00 do 02.00 lahko uživate v vsej ponudbi notranjih bazenov Vodnega planet.
Njihova najnovejša atrakcija je Aquazorbing. Zagotovo ste že kdaj pomislili, da bi hodili po vodi ali celo skakali na njej. Sedaj imate izjemno priložnost, da sanje pretvorite v realnost. Atrakcija je popolnoma varna, saj gre za veliko kroglo, znotraj katere se zorber premika s hojo, valjanjem, skakanjem ali s čimerkoli mu pade na misel in na ta način premika zorb.

KAM NA IZLET?
V bližini spodnjega dela reke Sotle, ki je naravni mejnik s sosodnjo državo Slovenijo, leži Klanjec z galerijo znanega kiparja Antuna Augustinčiča, katerega kip denimo stoji pred palačo Združenih narodov v New Yorku. V Krapini je urejen izvrsten Muzej krapinskega neandertalca, saj su tu konec 19. stoletja odkrili eno izmed najpomembnejših evropskih najdišč tega človekovega prednika.
Kakih dvajset kilometrov severovzhodno od Krapine leži eden izmed najbolj privlačnih hravških gradov, dvorec Trakoščan, kjer hrvaški državni voditelji gostijo pomembna protokolarna srečanja. V dvorcu je urejen muzej, prav tako je muzej na ogled v gradu Veliki Tabor, enem izmed najbolj ohranjenih srednjeveških gradov. Najpomembnejše versko središče v Hrvaškem Zagorju je v kraju Marija Bistrica. V Baziliki Bistriške Matere Božje je znan kipec Bistriške Matere Božje iz 15. stoletja. 

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Potovanja in turizem   Poglej vse (243)