k-logo

POMOČ UPORABNIKOM

070 477 277 ali piši na info@mediastar.si


Dosegljivi smo:

ob delavnikih od 7. do 18. ure

ter ob sobotah od 9 do 13. ure.

2018 MediaStar Group d.o.o.

Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

NOV ISKALNIK = ZADETEK V POLNO

Točno to kar iščeš, je le 1 klik stran.

Do 56% popust na bivanje v luksuznih apartmajih v bližini termalnih vrelcev!

od 99,00 €

Redna cena od 220,00 €

# / 8

Do 56% popust na bivanje v luksuznih apartmajih v bližini termalnih vrelcev!

od 99,00 €

Redna cena od 220,00 €

Pomirjujoč oddih v neokrnjeni naravi! Mlini na Muri, Otok ljubezni in lončarska vas Filovci, kjer lahko preizkusite svoje spretnosti oblikovanja iz gline, so le del zanimivosti, ki si jih lahko ogledate v tem slikovitem delčku Slovenije. Privoščite si razvajanje v Termah 3000 ali Termah Vivat, ki se nahajajo v neposredni bližini vašega apartmaja. 

V bližini dveh prepoznavnih term: Terme 3000 in Terme Vivat!

VSE PONUDBE ZAJEMAJO

 • namestitev v apartmaju v Aparthotelu Vital****
 • začetno čiščenje apartmaja
 • brisače in posteljnina
 • dovoljeni hišni ljubljenčki brez doplačil
 • brezplačni parkirni prostor
 • brezplačna uporaba Wi-Fi
 • neomejena uporaba igralnega kotička za otroke

Aparthotel Vital****

Aparthotel Vital Moravske Toplice ponuja prijetno in sproščeno bivanje na oddihu v slikovitem in s termalnimi vrelci obogatenem Prekmurju. Nahaja se na mirni lokaciji v strogem centru Moravskih Toplic in v neposredni bližini Term 3000 in Term Vivat. Ima 7 prostornih in okusno opremljenih apartmajev ter 2 prijetni in udobni sobi. V Aparthotelu je tudi manjši gostinski lokal, kjer nudijo tudi okusen prekmurski zajtrk in soba z biljardom. V sami bližini sta tudi trgovina in igrišče za golf, le 9 km stran pa sta kmetiji Rakičan in Tišina, kjer lahko uživate v jahanju.

APARTMAJI IN SOBE
Dvoposteljni sobi merita 20 m2 in sta okusno opremljeni za udobno in diskretno počutje. Vsaka ima zakonsko posteljo, kopalnico s prho, televizijo in brezplačno internetno povezavo. Opremljena je tudi klimatsko napravo z možnostjo ogrevanja in hlajenja. Apartmaji imajo površino 30 m2 ter poleg zgoraj navedene ponudbe vključujejo še raztegljiv kavč ter kuhinjo in jedilnico.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

 • moderno opremljen aparthotel v neposredni bližini Term 3000 in Vivat
 • bivanje v luksuznem, svetlem in prostornem apartmaju
 • mirna in čudovita lokacija v strogem centru Moravskih Toplic
 • možnost kopanja v doživljajskem bazenskem kompleksu Term 3000
 • posebnost Term 3000: črna termomineralna voda z blagodejnimi vplivi
 • odlična ideja za izlet in raziskovanje Prekmurja
 • oglejte si mline na Muri in v Babičevem mlinu kupite sveže mleto moko
 • obiščite Otok ljubezni in se z brodom peljite čez Muro
 • ustavite se v čebelarskem muzeju in izvedite več o pridobivanju meda
 • uživajte v odlični prekmurski gibanici ali nakupite zdravo bučno olje

Odličen nakup

Potrebna je rezervacija

Domačim živalim prijazno

Preseneti boljšo polovico

VEČ O PONUDNIKU

Aparthotel Vital se nahaja na mirni lokaciji v strogem centru Moravskih Toplic in v neposredni bližini Term 3000 in Term Vivat. Prekmurje predstavlja pisan preplet naravnih in kulturnih draguljev, ki jih enostavno morate spoznati. V bližini aparthotal Vital se nahaja Pustolovski park Bukovniško v prečudovitem gozdu ob Bukovniškem jezeru, kjer je posebno doživetje 27 metrov dolg Štorkljin let.

TERME
V bližini se nahajo tudi Terme 3000, ki se ponašajo z ogromnim bazenskim kompleksom v dveh nadstropjih in edinstveno črno termomineralno vodo, ki je edinstvena tudi v svetovnem merilu. Uporablja se kot pomoč pri zdravstvenih tegobah in v wellness storitvah. Ali pa se zapeljete do Term Vivat, ki obsega cca. 2.000 m2 vodnih površin. Značilna je bela in črna termalna voda, vodne masaže, prostorna počivališča ter natur bazen z edinstveno črno zdravilno termalno vodo. 

KULINARIKA
Lahko se odpravite še v gurmanski kotiček Vinotoč Passero, kjer poskusite izvirne retaše, zlevanko in posolanko, domač kruh, mesnine in namaze, nagrajena vina in prekmursko gibanico. Ali pa se posladkate z čokoladnimi radosti Prekmurja. V zbirki Čokoladne radosti prekmurja so zbrani okusi buče, prekmurske gibanice, brezgovo presenečenje, kurkink okus po raju ter zlati traminec.
Izkoristite prave prekmurske počitnice: Od prekmurskega zajtrka do kosila in večerje. Bograč, dodoli, prekmurska gibanica ... zagotovo se vam že cedijo sline. 
V kolikor želite prekmursko kulinariko okusiti v Panonski vasi, ki jo ponujajo za določene skupine, ki imajo celodnevne programe (duhovne vaje, meditacijo, telovadbo), se lahko v naprej dogovorite in pripravili vam bodo časovno določene obroke s posebnim načinom priprave, ki ga poznajo le redki kulinarični strokovnjaki v Sloveniji.

KAM NA IZLET?

 • Bukovniško jezero: lahko se sprehodite skozi goszd okoli jezera ali se odpravite v Pustolovski park Bukovniško jezero, ki je v neposredni bližini jezera.
 • Vinotoč Passero: gurmancki kotiček kjer ponujajo zlevanko, retaše in posolanko, domač kruh, mesnine, namaze, prekmursko gibanico in nagrajena vina. Okusite zbirko čokolad Čokoladne radosti prekmurja kjer so zbrani okusi buče, prekmurske gibanice, brezgovo presenečenje, kurkink okus po raju ter zlati traminec. 
 • Terme Vivat: iz globin termalnih vrelcev, izvira edinstvena zdravilna bela in črna termalna voda. Notranji del bazenskega kompleksa, obsega rekreacijski bazen z izplavalnim kanalom z termalno vodo, whirpooli in otroškim bazenom. Ločeni notranji bazenski kompleks, z belo in črno termalno vodo in nešteto vodnimi masažami ter prostornimi počivališči, je namenjen izključno odraslim osebam za popolno sprostitev v čudovitem bazenskem okolju. 
 • Stolp Vilirium: Lendava, kjer si boste čez mejo lahko ogledali še lepote Madžarske in Hrvaške, do Grada na Goričkem z doživljajskim parkom Vulkanija pa vse do tromeje z Avstrijo ob Kuzmi. 
 • Mura: lahko obiščete Babičev mlin, otok ljubezni v Ižakovcih
 • Ocean Orchids: tropski vrt, kjer si lahko na 1500 m2 ogledate več kot 900 eksotičnih primerkov in 100 rastlinskih vrst, prav tako pa lahko orhideje tudi kupite.
Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Potovanja in turizem   Poglej vse (239)