Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

City-break na Dunaju! HUDA CENA za oddih v hotelu s poslikavami Gustava Klimta!

80,00 €

# / 9

City-break na Dunaju! HUDA CENA za oddih v hotelu s poslikavami Gustava Klimta!

80,00 €

Avstrijska prestolnica vas vabi, da si ogledate to čudovito in raznoliko mesto ob Donavi, od koder so Habsburžani vladali tudi našim deželam. Raziščite cesarsko mesto v hotelu z detajli znanega slikarja Gustava Klimta. Sprehodite se po centru od trga Marije Terezije do Štefanovega trga in okusite imenitno in slavno torto sacher ali pravi dunajski zrezek.

Vključeno darilo dobrodošlice - steklenica vina! Obiščite znameniti muzej voščenih lutk Madame Tussauds ali najstarejši živalski vrt na svetu!

Klimt Hotel Wien***

Klimt Hotel*** na Duanju je s svojo lokacijo idealna destinacija za turiste ter popotnike, ki želijo raziskovati znamenitosti Dunaja in okolico. Na voljo je 26 sodobno opremljenih sob. V hotelu so poslikave znanega slikarja Gustava Klimta, pred hotelom pa je park in s soncem obsijana terasa, kjer se lahko sprostite. Tramvajska postaja, s katero se lahko odpeljete v središče prestolnice je le 3 minute hoje stran. 

SOBE
Dvoposteljne sobe so velike 22 m2 in imajo lastno kopalnico s kadjo ali prho, WC in sušilcem za lase. Sobe so zaradi velikih oken zelo svetle, v sobi pa je še pisalna miza in pa satelitska televizija.

KULINARIKA
V hotelskem baru vam vsako jutro postrežejo z okusnim bogatim samopostrežnim zajtrkom. Zajtrk vključuje tradicionalno dunajsko pecivo, zajtrk pa si lahko privoščite tudi na sončni terasi pred hotelom. 

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

 • raziščite cesarsko mesto v hotelu z detajli znanega slikarja Gustava Klimta
 • mirna lokacija hotela primerna za vse turiste in popotnike
 • le 3 minute hoje stran od tramvajske postaje, ki vas popelje v središče
 • sprehodite se po centru od trga Marije Terezije do Štefanovega trga
 • okusite imenitno in slavno torto sacher ali pravi dunajski zrezek
 • najstarejši živalski vrt na svetu, ki so ga Habsburžani ustanovili leta 1752

Odličen nakup

Potrebna je rezervacija

Ideja za izlet

VEČ O PONUDNIKU

Klimt Hotel*** se nahaja na sončni, mirni lokaciji, v zahodnem delu Dunaja v bližini Metrolinij U3 in U4, ki vodita v središče mesta. Hotel je zelo blizu palače Schönbruun, zato je idealno izhodišče za turiste in popotnike, ki želijo raziskovati mesto in okolico dunaja. V hotelu je na voljo brezplačen Wifi, pred hotelom pa sta park in sončna terasa, kjer gosti lahko tudi pozajtrkujejo. 

KAM NA IZLET?

 • ZOO Dunaj: Dunajski živalski vrt je najstarejši na svetu in velja za najlepšega v Evropi, v njem pa je veliko živali, ki jih »v živo« verjetno niste še nikoli srečali. Ta je najstarejši na svetu, saj so ga Habsburžani zgradili že leta 1752. 
 • Palača Belvedere: Belvedere je kompleks 2 baročnih palač. Zgrajen je bil v začetku 18. stoletja, kot poletna rezidenca princa Evgena Savojskega, v mestu ki je bilo takrat sedež dinastije Habsburžanov.
 • Palača Schönbrunn: den najpomembnejših avstrijskih kulturnih spomenikov je od leta 1966 uvrščen tudi na UNESCO-v seznam svetovne kulturne dediščine.
 • Katedrala Sv. Štefana: Pred prižnico znamenite katedrale sv. Štefana boste stopili v stik z božanskim. Katedrala stoji od leta 1137, gradnja pa je bila dokončana leta 1511. Romanska zgradba, ki je preživela požar v 2. svetovni vojni, vse leto gosti številne koncerte klasične glasbe in zbore.
 • Mestna hiša: Sedež dunajske upravne enote je vreden prav toliko občudovanja kot njegovi uradniki. Odpravite se na ogled v ponedeljek, sredo ali petek ob 13:00 in raziščite veličastne sobane
 • Opera Wiener Staatsoper: Potopite se v svet ustvarjalcev, od Mozarta do Wagnerja. Dunajska državna opera stoji znotraj krožne ceste Ringstrasse in vse leto gosti operne ter klasične predstave. Tu nahajajo spominske plošče zvezdam klasične glasbe (skladatelji, pevci, glasbeniki in dirigenti) – podobno pločniku slavnih v Hollywood-u.
Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Potovanja in turizem   Poglej vse (213)