Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

NOV ISKALNIK = ZADETEK V POLNO

Točno to kar iščeš, je le 1 klik stran.

HUDA CENA za celodnevno vstopnico za veselo spuščanje po toboganu v Izoli!

14,90 €

# / 8
EKSKLUZIVNO

HUDA CENA za celodnevno vstopnico za veselo spuščanje po toboganu v Izoli!

14,90 €

Poletje je pravi čas, da prebudite otroka v sebi! Le kaj je lahko zabavnejše od celodnevnega dričanja na vodnem toboganu? Povabite še prijatelje ali družino in se pripravite na užitek za vse generacije v čudovitem Simonovem zalivu.

Najboljša poletna zabava za otroke ter mlade in mlade po srce v čudoviti Izoli!

plaža san simon

Za naše najmlajše je poskrbljeno na toboganu v San Simonu, medtem ko se lahko starši brezskrbno prepuščate sončnim žarkom na plaži. Tobogan se nahaja na znani plaži v Simonovem zalivu “San Simon”, Portorožu pri baru Alaya ter v neokrnjenem delu slovenske obale Strunjanu v Salineri z EKO različico vodnih aktivnosti.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

 • odlična zabava za vso družino v čudovitem Simonovem zalivu
 • uživajte na plaži, medtem ko se otroci spuščajo po toboganu
 • tobogan je ena izmed najbolj priljubljenih vodnih atrakcij na obali
 • vstopnica je prenosljiva, tako da se lahko v enem dnevu zabava več oseb
 • izkoristite izlet na obalo na obisk Pirana, Strunjana ali drugih mest

Adrenalin

Odpravi se s prijatelji

Za najmlajše

Ideja za izlet

VEČ O PONUDNIKU

Družba Hoteli Bernardin, d.d. upravlja s skupno 1.184 hotelskimi sobami na najatraktivnejšem delu Slovenskega primorja. Na trgu nastopa s 6 hoteli, 3 sklopi apartmajev in kampom z raznoliko ponudbo storitev za različne tržne segmente, od poslovnega do počitniškega turizma. S tem je prevzela veliko družbeno odgovornost in vlogo nosilca turistične dejavnosti slovenske Istre. Hoteli Bernardin, d.d. so ohranili blagovne znamke, ki so na trgu uveljavljene že štiri desetletja. Podjetje se predstavlja z blagovnimi znamkami St. Bernardin Resort, San Simon Resort, Salinera Resort in Kamp Lucija.

KAM NA IZLET?

 • Terme Teleaso Strunjan: kjer se boste lahko razvajali s talaso terapijami, na voljo pa so tudi različne vodene športne aktivnosti: nordijska hoja, dihalne vaje na solinah in sprehodi do energijskih točk po neokrnjeni obali in bazeni z ogrevano morsko vodo.
 • Salinera Resorta: je obdan z zeleno barvo. V objemu narave, med borovci, obdanimi s sredozemskim rastlinjem in travo, se nahaja 12 energijskih točk. Za izboljšanje fizične in psihične aktivnosti so v resortu poskrbeli za bogat športno-rekreativni program, plavanje in meditacijo.
 • Krajinski park Strunjan: kjer si lahko ogledate in tradicionalen način pridobivanja soli. 
 • Predjamski grad: v 123 m visoko skalnato steno vpet 800 let star grad.
 • Postojnska jama: po jami vas zapelje jamski vlakec, da lahko uživate v pogledu na več kot 5 km dolgo jamo z večimi dvoranami in si ogledate edinstveno živalsko vrsto, zlato ribico.
 • Škocjanske jame: del jam je tudi izjemen podzemni kanjon, ki jo postavi ob rob svetovnim znamnitostim sveta.
 • Kobilarna Lipica: spoznajte bele lipicance ter si oglejte fascinantne predstave s konji.
 • Grad Miramar: grad je bil zgrajen v prvi polovici 19. stoletja, okoli njega pa se nahaja čudovit park z mnogimi vodnjaki in prekrasnim pogledom na morje.
 • Trst: obmorska prestolnica kuinarike in arhitekture, kjer si lahko ogledate mnoge ostanke še iz časa rimske kulture ter tudi palačo Carciotti z zeleno kupolo, trg Unita, Lloydovo palačo in mnoge sakralne objekte.
Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Potovanja in turizem   Poglej vse (174)