Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

50% popust na 4-urni intenzivni tečaj windsurfinga ali izposojo opreme!

od 11,90 €

Redna cena od 24,00 €

# / 6
SAMO NA KUPONKO.SI

50% popust na 4-urni intenzivni tečaj windsurfinga ali izposojo opreme!

od 11,90 €

Redna cena od 24,00 €

Če ste športni navdušenec, vam je ta izziv pisan na kožo. Slovenska obala vas vabi, da jo doživite v športnem duhu in zajahate morske valove, kot popolni začetnik ali poznavalec športa!

Prepustite se adrenalinu in valovom na prelepem slovenskem morju! Udeležite se vodenega tečaja ali si le izposodite opremo!

WINDSURFING

Windsurfing je vodni šport, ki združuje elemente deskanja in jadranja. Za izvajanje potrebujete desko, ki običajno meri od 2,5 do 3 metrov. Na desko je pritrjen drog, na katerem je jadro. Za razliko od samega deskanja, windsurfing za premikanje uporablja veter. Vsak windsurfer potrebuje potapljaško obleko in čevlje.

 

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • s športno aktivnostjo poskrbite za fit telo
  • tečaj poteka pod nadzorom usposobljenega inštruktorja
  • tečaj poteka tako na plaži kot na morju
  • v tečaj je vključena tudi izposoja opreme
  • po športnem izzivu si lahko ob sprehodu ob morski obali privoščite sladoled

Odlična ideja za darilo

Odličen nakup

Potrebna je rezervacija

Strokovno osebje

VEČ O PONUDNIKU

Športno društvo Keka iz Pirana se ukvarja s športi na vodi. Organizirajo tečaje in tekmovanja v windsurfingu, SUP-u in kajtanju. Njihova ponudba zajema tudi izposojo čolnov, kanujev in windsurf opreme. 

KAM NA IZLET?
Portorož je izvrstna destinacija z blagodejnim mediteranskim podnebjem, kjer vam z negativnimi ioni obogaten morski zrak napolni pljuča ter navda z energijo. Slovensko obalno mestece je odlična izhodiščna lokacija za izlete, saj je v bližnji okolici ogromno možnosti za popestritev oddiha, prav tako se lahko odpravite v sosednjo Hrvaško ali Italijo. Zlasti pa so zanimive naslednje naravne znamenitosti:

  • Grad Socerb slovi po svojem znamenitem gradu, ki kot orlovsko gnezdo bdi nad rižansko in osapsko dolino. Začetki gradu segajo v 13. stol. Z njegove razgledne ploščadi se ponuja čudovit razgled na Tržaški in Koprski zaliv. 
  • Škocjanski zatok je največje polslano močvirje v Sloveniji, velikega ekološkega pomena ter izjemne botanične, zoološke in krajinske vrednosti. V njem so opazili več kot 200 različnih vrst ptic, nekatere med njimi so ogrožene.
  • Krajinski park Strunjan: kjer si lahko ogledate in tradicionalen način pridobivanja soli. 
  • Predjamski grad: v 123 m visoko skalnato steno vpet 800 let star grad.
  • Postojnska jama: po jami vas zapelje jamski vlakec, da lahko uživate v pogledu na več kot 5 km dolgo jamo z večimi dvoranami in si ogledate edinstveno živalsko vrsto, človeško ribico.
Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Potovanja in turizem   Poglej vse (185)