Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

Do 55% popust na 1- ali 3-urno izposojo pedalina na novi plaži v Bernardinu!

od 5,90 €

Redna cena od 12,00 €

# / 7
SAMO NA KUPONKO.SI

Do 55% popust na 1- ali 3-urno izposojo pedalina na novi plaži v Bernardinu!

od 5,90 €

Redna cena od 12,00 €

Odpravite se na izlet na slovensko obalo in si privoščite odlično rekreacijo z vožnjo s pedalinom na novi plaži športnega društva Keka! Pedalin je primeren za vse generacije, brez predhodnega znanja. Povabite še družino ali prijatelje in se skupaj podajte na raziskovanje Pirana in Portoroža - odlična priložnost za aktivno preživet prosti čas! 

Za vse ljubitelje vodnih športov – razgibajte se s pomočjo pedalina, ki je primeren prav za vse generacije!

pedalin

Pedalin je čoln, ki ima ob straneh dva sklopa s pedali. Na njem sta zaradi plovnosti lahko največ 2 odrasli osebi in 2 otroka. Večji pedalini imajo tudi tobogan. Vadba je namenjena vsem generacijam. Čoln je zelo ploven, kar pomeni, da lahko ohrani plovnost tudi, ko je poln vode.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

 • odlična priložnost za aktivno preživet prosti čas
 • obiščite čudovito slovensko obalo
 • s športno aktivnostjo poskrbite za fit telo
 • vožnja pedalina je primerna za vse generacije
 • odpravite se lahko v Piran ali Portorož
 • primerno za vse generacije, brez predhodnega znanja
 • pedolin je primeren za 2 do 3 osebe

Potrebna je rezervacija

Tekmovalni duh

Odpravi se s prijatelji

Ideja za izlet

VEČ O PONUDNIKU

Športno društvo Keka iz Pirana se ukvarja s športi na vodi. Organizirajo tečaje in tekmovanja v windsurfingu, SUP-u in kajtanju. Njihova ponudba zajema tudi izposojo čolnov, kanujev in windsurf opreme. 

KAM NA IZLET?
Portorož je izvrstna destinacija z blagodejnim mediteranskim podnebjem, kjer vam z negativnimi ioni obogaten morski zrak napolni pljuča ter navda z energijo. Slovensko obalno mestece je odlična izhodiščna lokacija za izlete, saj je v bližnji okolici ogromno možnosti za popestritev oddiha, prav tako se lahko odpravite v sosednjo Hrvaško ali Italijo. Zlasti pa so zanimive naslednje naravne znamenitosti:

 • Grad Socerb slovi po svojem znamenitem gradu, ki kot orlovsko gnezdo bdi nad rižansko in osapsko dolino. Začetki gradu segajo v 13. stol. Z njegove razgledne ploščadi se ponuja čudovit razgled na Tržaški in Koprski zaliv. 
 • Škocjanski zatok je največje polslano močvirje v Sloveniji, velikega ekološkega pomena ter izjemne botanične, zoološke in krajinske vrednosti. V njem so opazili več kot 200 različnih vrst ptic, nekatere med njimi so ogrožene.
 • Krajinski park Strunjan: kjer si lahko ogledate in tradicionalen način pridobivanja soli. 
 • Predjamski grad: v 123 m visoko skalnato steno vpet 800 let star grad.
 • Postojnska jama: po jami vas zapelje jamski vlakec, da lahko uživate v pogledu na več kot 5 km dolgo jamo z večimi dvoranami in si ogledate edinstveno živalsko vrsto, človeško ribico.
Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Potovanja in turizem   Poglej vse (174)