k-logo

POMOČ UPORABNIKOM

070 477 277 ali piši na info@mediastar.si


Dosegljivi smo:

ob delavnikih od 7. do 18. ure

ter ob sobotah od 9 do 13. ure.

2017 MediaStar Group d.o.o.

Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

Adrenalin na poteh reke! 50% popust na nepozabno soteskanje v Sušcu!

45,00 €

Redna cena od 90,00 €

# / 2
SAMO NA KUPONKO.SI

Adrenalin na poteh reke! 50% popust na nepozabno soteskanje v Sušcu!

45,00 €

Redna cena od 90,00 €

Preživite vroč dan malo drugače! S prijatelji in družino se odpravite na raziskovanje skritih kotičkov in spust v neokrnjene pritoke Soče. 3-urno doživetje nudi skoke v smaragdne tolmune in spuščanje po naravnih toboganih. NE SPREGLEJ tudi raftinga za popoln adrenalinski dan!

2-uri soteskanja in raziskovanja številnih toboganov in slapov! Primerno tudi za otroke starejše od 6. let.

Canyoning (soteskanje)

Canyoning (soteskanje) v Bovcu predstavlja adrenalinsko aktivnost, ki se odvija v kanjonih in soteskah pritokov reke Soče daleč proč od gneče ponorelega sveta. Gre za spust skozi sotesko (kanjon) in premagovanje naravnih ovir in preprek. Za dodatno zanimivost poskrbijo naravni tobogani in slapovi čez katere skačete v tolmune, napolnjene s kristalnočisto vodo. Ves čas aktivnosti vas obdaja le neokrnjena narava – vsekakor občutek, ki ga je vredno doživeti. 
Sotesko Sušec se priporoča vsem, ki se te aktivnosti udeležujejo prvič. Ostali kanjoni so tehnično nekoliko bolj zahtevni, potrebna pa je tudi uporaba vrvnih tehnik. Vsaka kanjoning avantura se prične s kratkim vzponom proti izviru potoka, nato pa sledi adrenalinski spust skozi sotesko polno presenečenj.

PROGRAM
Zberete se v pisarni v centru Bovca, kjer se spoznate z ekipo. Od tam vas s kombiji zapeljejo do baze z opremo, kjer vas vodniki udobno in varno opremijo z neoprenskimi čevlji, debelejšo nepoprensko obleko, čelado in pasom za kanjoning. Po 15 minutni vožnji prispete do izhodišča od kjer sledi cca 30-minutna hoja do vstopne točke v kanjon. Tam vam vodnik pove vse podrobnosti o varnosti in samem spustu po kanjonu. Nato sledi spuščanje v sotesko s številniki slapovi in tobogani.
Celotno doživetje traja 3 ure.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

 • spust v neokrnjene pritoke reke
 • raziskovanje skritih kotičkov in nepozabno doživetje
 • spominsko slikanje, vodenje in oprema
 • primerno tudi za otroke nad 6. letom starosti
 • odlična ideja za druženje s prijatelji in družino
 • odlična ideja za izlet

Potrebna je rezervacija

Adrenalin

Odpravi se s prijatelji

Ideja za izlet

VEČ O PONUDNIKU

Soča Splash se nahaja v čudovitem majhnem mestecu Bovec, ki v poletnih mesecih postane prava slovenska prestolnica adrenalina. Naša pisarna se nahaja na glavnem trgu v centru Bovca. Njihovo poslanstvo je zagotoviti gostom vrhunsko kakovost, varnost in nepozabno avanturo na vsakem koraku z nami. Z individualnim pristopom boste pridobili nova znanja in spoznali čudovite ljudi. Velika ljubezen do narave in športa je lastnika podjetja skozi mladost vodila do učenja in nabiranja izkušenj tako doma kot po rekah Srednje Amerike, Portugalske, Korzike ter po gorah Italije, Avstrije in Francije. Svoje znanje in izkušnje sta združila v športni agenciji, kjer bodo poskrbeli da bodo vaše počitnice v Bovcu aktivne, polne novoodkritih doživetij in zabave.

KAM NA IZLET ?

 • Triglavski narodni park: prvo biosferno območje v Sloveniji, ponuja varna prenočišča v objemu neokrnjene narave, pokriva pa kar 840 km² - 4 % slovenije.
 • Pokljuka: Kapela Marije Kraljice miru, Koča na Uskovnici, in Pot Rudno polje_uskovnica, kjer si lahko ogledate tudi zdravilne točke na Razpotju praprotnice.
 • Vogar: Kosijev dom na Vogarju, Planina Spodnji Vo ar, pot Stara Fužina-Vogar in razgledišče so lokacije za čudovite izlete v vseh letnih časih.
 • Stara Fužina:
 • Slap Savica: eden izmed najlepših slapov v Sloveniji, ki je čudovit tudi pozimi.
 • Bohinjsko jezero: kjer so zanimive Cerkev sv. Duha, Hostel pod Voglom in adrenalinski park.
 • Bohinsjka bistrica: ogledate si lahko Ceconijev Park, Cerkec sv. Nikolaja, Vodni park Bphinj, vojaško pokopališče iz 1. sv. vojne in Zoisov grad s stolpno uro.
Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Potovanja in turizem   Poglej vse (243)