HUDA CENA za popolno romantično razvajanje v dvoje z VIP zakupom savn!

35,00 €

prodani

Prodanih 6 kuponov

# / 5
SAMO NA KUPONKO.SI

HUDA CENA za popolno romantično razvajanje v dvoje z VIP zakupom savn!

35,00 €

prodani

Prodanih 6 kuponov

Preveri lokacijo ponudbe in mogoče najdeš še kaj zanimivega!

1/

Poglej kontaktne podatke

Vključena uporaba infrardeče in finske savne, kozarec penine, sadni krožnik, domač zeliščni čaj in prostor za počitek! Predajte se popolnemu razvajanju. Presenetite boljšo polovico in jo odpeljite na popolno romantično sproščanje ob kozarčku penine, kjer bosta imela čas samo zase in se bosta lahko posvetila le en drugemu! 

Vključena uporaba infrardeče in finske savne, kozarec penine, sadni krožnik, domač zeliščni čaj in prostor za počitek! Predajte se popolnemu razvajanju.

Zate smo pripravili to ponudbo:

 • PONUDBA RAZPRODANA

  Wellness razvajanje v dvoje! 3-urni VIP zakup Sveta savne za 2 osebi

  • infrardeča in finska savna
  • kozarec penine po osebi
  • sadni krožnik za 2 osebi
  • domač zeliščni čaj
  • prostor za počitek
  • brezplačno parkiriršče
  • brezplačen WiFi
  Preberi vse

  HUDA CENA

  35,00 €

  Vrnemo 0,18 €

HOTEL REAKTIV

Hotel reAktiv*** se nahaja 400 metrov od Term Zreče in je bil popolnoma prenovljen v letu 2018. Na voljo je parkirišče in brezplačen WiFi.

WELLNESS
V prijetnem ambientu hotelskega wellnessa je na voljo sprostitveni prostor ter finska in infrardeča savna.

FINSKA SAVNA
Osnovna zvrst savne z visoko temperaturo (od 70 do 100 stopinj C) in nizko relativno zračno vlago (od 20 % do 5 %). Zaradi tako visoke temperature je bivanje v savni priporočeno do 15 minut, kar se ponovi do trikrat. Po potenju se ohladimo v hladni vodi in počivamo. Obisk finske savne pospeši krvni obtok, sprosti napetost v mišicah in povzroči obilno potenje, pri čemer se naše telo popolnoma očisti.

INFRARDEČA SAVNA
Pri tej vrsti savne se za ogrevanje zraka porabi samo 20 % energije, ostalo prodre v telo. Uporablja enako infrardeče žarčenje kot ga oddajata sonce in človek. Deluje pri temperaturi 50-55 stopinj C, zato je tudi bistveno bolj varna za ljudi s kardiovaskularnimi težavami. Tovrstna savna pospešuje krvni obtok v koži, kar naredi kožo mehko in mladostno, pomaga pa tudi pri celulitu. Lajša bolečine v sklepih, glavobole in bolečine v mišicah. Posebej izbrana eterična olja poskrbijo za dodatni aromaterapevtski učinek.

KULINARIKA (z doplačilom)
V hotelu se nahaja restavracija, poznani so po dobri domači hrani, okusne sladice pa pritegnejo tudi še največje gurmane. Razvajajo vas s priznanimi domačimi pohorskimi jedmi in vas vabijo na vsem poznan pohorski želodec, kmečke dobrote in druge izvrstne pojedine iz babičine kuharice. 

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

 • romantika ob kozarčku penine in razvajanje v wellnessu
 • infrardeča in finska savna ter soba za počitek
 • blagodejni in zdravilni učinki za telo in dušo
 • s savnanjem iz telesa odstranite škodljive snovi in odženite izčrpanost
 • objem miru in najdražje osebe ter splošno boljše počutje
 • večer v dvoje v posebej za vas pripravljenem wellnessu

Odlična ideja za darilo

Potrebna je rezervacija

Razvajanje v dvoje

Preseneti boljšo polovico

POGOJI KORIŠČENJA

POGOJI UNOVČENJA

Vsak lahko kupi in unovči neomejeno število kuponov.

UNOVČLJIVOST KUPONA

Kupon je unovčljiv do vključno 31.8.2020.

REZERVACIJA

Po nakupu kupona je obvezna rezervacija na tel. številko 070 666 611

ali e-mail info@hotel-reaktiv.si.

 

Pri rezervaciji preko email-a je potrebno ponudniku v priponki poslati kupon, ki ga ob prihodu ne potrebujete s seboj, saj za prijavo zadostuje le osebni dokument. V primeru, da ponudniku ob prijavi sporočite le šifro kupona, imejte ob prihodu s seboj natisnjen kupon.

KORIŠČENJE KUPONA

Kupon se šteje kot unovčen, v kolikor je uporabnik termin rezerviral, vendar ni prišel ali odpovedal termina vsaj 48 ur prej.

OSTALI POGOJI

Ministrstvo za zdravje opozarja: prekomerno pitje alkohola škoduje vašemu zdravju.

VEČ O PONUDNIKU

Hotel reAktiv ponovno odpira svoja vrata - popolnoma prenovljen v letu 2018. Nahaja se v Zrečah in je primeren tako za ljubitelje narave, termalnih oddihov ali ljubitelje smučanja. 

KAM NA IZLET?

 • Lovrenška jezera: Odpravite se do uro in pol hoda oddaljenega največjega visokega barja v Sloveniji. Lovrenška jezera z 20 jezerci so nastala v ledenodobnem obdobju pred 8.000 leti. Celotno barje nima površinskega dotoka, jezerca napajajo izključno padavinske vode. Večji del barja porašča ruševje, v nekaterih jezercih raste tudi beli lokvanj. Živalski svet je razmeroma skromen, čeprav predstavljajo Lovrenška jezera najpomembnejše življenjsko okolje ogroženega ruševca. Iz stolpiča ob jezerih se odpirajo čudoviti pogledi na vse strani.
 • Črno jezero: leži med Osankarico in Velikim vrhom na nadmorski višini 1.200 m. Jezero je obraščeno s smrekovjem in šotnim mahom. Na dnu jezera so se leta in leta nabirali organski odpadki odmrlih rastlin in živali ter sčasoma ustvarili debelo plast mulja, ki je temne, tako rekoč črne barve. Jezero je zato na pogled kot bi bilo polno črnila, čeprav je voda kristalno čista. S svojo gozdnato okolico je Črno jezero zavarovano kot gozdni rezervat.
 • obiščite znani rekreativni center Rogla, kjer je obilo možnosti za rekreacijo
Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Lokalna ponudba   Poglej vse (126)

Ceneje ne najdeš nikjer!