Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

HUDA CENA za zaseben zakup VIP rezidence v wellnessu s savno in kopeljo!

od 69,00 €

# / 4

HUDA CENA za zaseben zakup VIP rezidence v wellnessu s savno in kopeljo!

od 69,00 €

VIP razvajanje v dvoje v infra savni in masažni kopeli v zasebnem prostoru. Pričarajte si intimno romantiko samo za vaju! V Sense Wellnessu v Grand Hotelu Union Business bosta deležna razkošnega razvajanja in sprostitve. Wellness se nahaja na 8. nadstropju hotela v centru Ljubljane in ima videz razkošnega podstrešnega stanovanja. Čaka vaju tudi posebno sladko presenečenje in omamen tajski čaj. Za razbremenitev telesa in krepitev odnosa.

Čarobno doživetje! Razvajanje v dvoje v infra savni in masažni kopeli v zasebnem prostoru. Vključen tudi tajski čaj in sladko presenečenje.

VIP ZAKUP ZA PARE

VIP zakup zasebnega prostora v centru Ljubljane vam omogoča popolno sprostitev in pobeg od sveta, saj boste skupaj z boljšo polovico v luksuznem prostoru popolnoma sami. VIP zakup vam zagotavlja tudi absolutno diskretnost in mir. Na voljo vam bo savna, masažna kopel, udobna ležišča in še več.

INFRARDEČA SAVNA
Pri tej vrsti savne se za ogrevanje zraka porabi samo 20% energije, ostalo prodre v telo. Uporablja enako infrardeče žarčenje kot ga oddajata sonce in človek. Deluje pri temperaturi 50-55 stopinj, zato je tudi bistveno bolj varna za ljudi s kardiovaskularnimi težavami. Tovrstna savna pospešuje krvni obtok v koži, kar naredi kožo mehko in mladostno, pomaga pa tudi pri celulitu. Lajša bolečine v sklepih, glavobole in bolečine v mišicah. Posebej izbrana eterična olja poskrbijo za dodatni aromaterapevtski učinek.

MASAŽNA KOPEL
Masažne kopeli so uporabljali že stari Grki in Rimljani, saj imajo neizmerno blagodejen vpliv na telo in počutje. Pomagajo pri številnih obolenjih, saj zelo dobro vplivajo na izboljšanje zdravja in kvaliteto spanca. Priporočena uporaba tovrstne kopeli je od 15-20 min, po tem je priporočljiva uporaba hladnega tuša za boljšo prekrvavitev,

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • preizkusite udobje znanega ljubljanskega wellnessa
  • wellness se nahaja na 8. nadstropju hotela in ima videz razkošnega stanovanja
  • razbremenite telo v blagodejni infra savni
  • privoščita si posebno masažno kopel v zasebnem prostoru
  • intimno okolje in skupno doživetje, ki ga ne bosta pozabila
  • razvajajte se in krepite vajin odnos
  • lagodna sprostitev s tajskim čajem in slastnim sladkim presenečenjem
  • odlična ideja za zmenek ali darilo

Odlična ideja za darilo

Razvajanje v dvoje

Preizkušen paket

Preseneti boljšo polovico

VEČ O PONUDNIKU

Sense Wellness Grand Hotel Union Business in Sense Wellness Austria Trend Hotel sta vrhunska wellness centra, kjer vam v atraktivnem okolju z orientalskim pridihom ponujajo holističen pristop k negi in revitalizaciji vašega telesa. Za vas so ustvarili fuzijo najboljših in najučinkovitejših elementov iz tradicionalnih in sodobnih masažnih ter negovalnih tehnik iz vsega sveta, čakajo pa vas tudi savne, bazeni in masažni bazeni.

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Lokalna ponudba   Poglej vse (181)