HUDA CENA za rimsko masažo in kopanje v bazenih Vespasianus Term Ptuj!

27,00 €

prodani

Prodanih 36 kuponov

# / 7
EKSKLUZIVNO

HUDA CENA za rimsko masažo in kopanje v bazenih Vespasianus Term Ptuj!

27,00 €

prodani

Prodanih 36 kuponov

Preveri lokacijo ponudbe in mogoče najdeš še kaj zanimivega!

1/

Poglej kontaktne podatke

Pričarajte si antično obarvan dan z ogledom najstarejšega slovenskega mesta in kopanjem v priljubljenem hotelskem bazenskem kompleksu Vespasianus, kjer je mogoče uživati v blagodejnih učinkih ptujskih termalnih vrelcih. Rimska masaža pa bo zagotovo poskrbela za zmanjšanje napetosti in boljše počutje!

Počutite se kot stari Rimljani in okusite uživaški duh antičnega Rima v priljubljenem kopališču Vespasianus ter se sprostite ob masaži!

Zate smo pripravili to ponudbo:

 • PONUDBA RAZPRODANA

  4-urna vstopnica za kopanje v bazenih kopališča Vespasianus in rimska masaža za 1 osebo

  • 20-minutna ročna Rimska masaža v wellness centru Grand Hotela Primus**** Superior
  • 4-urno kopanje v hotelskih bazenih Vespanius na dan koriščenja masaže
  Preberi vse

  HUDA CENA

  27,00 €

  Vrnemo 0,14 €

Wellness Valens Augusta

Imperium dobrega počutja je del hotelskega wellnessa Valens Augusta, ki je namenjen masažam, kopelim, lepotnim tretmajem in različnim negam. V tematskih sobah Rima, Orienta, Japonske in Tajske vas čakajo vibracije oddaljenih dežel s svojimi wellness posebnostmi. Posebnost wellnessa so najnovejše metode za pomlajevanje, lep videz in zmanjševanje obsega. V okviru wellnessa se nahaja tudi Bazen dveh cesarjev, ki sprejema zaključene skupine, v njem pa so organizirane tudi vadbe za dobro počutje in vodna fizioterapija.

KOPALIŠČE VESPASIANUS
Termalno kopališče Vespasianus je del Grand hotela Primus**** Superior, ki svojim gostom ponujajo mir, zasebnost in sprostitev. Velik ogrevan bazen, otroški bazen in 2 whirpoola, ob katerih so na voljo tudi ležalniki, na katerih se lahko odpočijete med kopanjem. Povezan je s svetom individualnih savna suit in Bazenom cesarjev, kjer lahko z doplačilom zaplavate v intimnejšem vzdušju. V neposredni bližini bazenskega kompleksa je na voljo tudi bazenski bar, kjer se lahko okrepčate s pijačami, sladicam in prigrizki.

RIMSKA MASAŽA
Rimska masaža hrbta traja 20 minut. Je ročna masaža hrbta z vinskim oljem, ki poskrbi za zmanjšanje napetosti in boljše psihofizično počutje.

SVET SAVN FLAVIA (z doplačilom)
Izkoristite lahko tudi dodatno ugodnost v Svet savn Flavia, ki je del kopališča Vespasianus, kamor lahko vstopite z doplačilom. Obsega finsko savno s kromoterapijo, ekstremno finsko savno, aroma savno, blatno savna, solno savno, whirpool s termalno vodo in ohlajevalni bazen.

KULINARIKA (z doplačilom)
Restavracije Term Ptuj stremijo k zdravo, uravnoteženi in kakovostni prehrani, jedi pa so sveže pripravljene iz lokalnih sestavin. Na kopališču se boste okrepčali s kosilom v Baru ob bazenu Grand Hotela Primus**** Superior, ki ponuja dnevna kosila. Z zdravim in okusnim obrokom, boste poskrbeli za vnos nove energije za uživanje v vodnih dogodivščinah.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

 • edinstvena rimljanska izkušnja v enem najbolj priljubljenih kopališč
 • termalni vrelci prinašajo blagodejno naravno vodo s temperaturo 56⁰C
 • ptujska termalna voda priporočljiva ob športnih naporih, poškodbah gibal
 • rimska masaža bo poskrbela za zmanjšanje napetosti in boljše počutje
 • priložnost za ogled enega najlepših in najstarejših slovenskih mest
 • v kopališču lahko obiščete restavracijo Zila ali preizkusite tortico Primus

Pestra dodatna ponudba

Podjetje s tradicijo

Dobro počutje

Preizkušen paket

POGOJI KORIŠČENJA

POGOJI UNOVČENJA

Vsak lahko kupi in unovči neomejeno število kuponov.

UNOVČLJIVOST KUPONA

Kupon je unovčljiv do vključno 15.9.2019.

DODATNE UGODNOSTI

6 €/osebo za 4-urni vstop v hotelski svet savn Flavia med tednom (doplačilo na recepciji kopališča v Grand Hotelu Primus)
7 €/osebo za 4-urni vstop v hotelski svet savn Flavia med vikendom in prazniki (doplačilo na recepciji kopališča v Grand Hotelu Primus)

MOŽNA DOPLAČILA

5 € za enkratni najem kopalnega plašča
3 € za enkratni najem kopalne brisače ali rjuhe

REZERVACIJA

Po nakupu kupona je obvezna rezervacija na telefonsko številko 02 749 41 50 (vsak dan 8:00–22:00) ali email wellness@terme-ptuj.si.

PARKIRIŠČE

Brezplačno parkirišče pred Grand hotelom Primus.

KORIŠČENJE KUPONA

Kupon se šteje kot unovčen, v kolikor je uporabnik termin rezerviral, vendar ni prišel ali odpovedal rezervacije vsaj 48 ur prej.

OSTALI POGOJI

Pri unovčenju kupona je ponudniku potrebno pokazati šifro kupona, ki ga najdete v svojem uporabniškem profilu pod zavihkom Moji kuponi. Povezavo do mobilnega kupona si lahko z brezplačnim SMS-om pošljete na svoj telefon ali si natisnete kupon z izpisano šifro. 

 

Odpiralni čas bazenov Vespasianus:
PON-NED in prazniki: 8:00-22:00

Odpiralni čas wellnessa Valens Augusta:
PON-NED in prazniki: 9:00-22:00

VEČ O PONUDNIKU

Pred več kot 2.000 leti so že Stari Rimljani okušali blagodejnost rimskih kopališč in prav ta uživaški duh antičnega Rima še danes privablja v Terme Ptuj. Rimski hedonizem goste spremlja tudi v priljubljenem Termalnem parku Term Ptuj in v hotelskem bazenskem kompleksu Vespasianus, kjer je mogoče uživati v blagodejnih učinkih ptujskih termalnih vrelcev. Ptujska termalna voda je še posebej priporočljiva ob športnih naporih in poškodbah gibal, ugodno pa vpliva tudi na respiratorni sistem. 

KAM NA IZLET?

 • Ptuj je najstarejše slovensko mesto, ki je največji razcvet doživelo v rimskih časih. Samo mesto z okolico ponuja številne možnosti za izlete in za raziskovanje. Odkrivajte skrite ulice Ptuja, sprehodite se do Ptujskega gradu ali obiščite najstarejšo slovensko vinsko klet. Priporočljiv je tudi izlet po slikovitem Jeruzalemu, Halozah ali Slovenskih goricah.
 • Sprehodite se ob nabrežju »Ptujskega jezera« in po starem mestnem jedru, povzpnite se na Ptujski grad in uživajte v čudovitem razgledu. Iz Term Ptuj do mesta se lahko sprehodite peš ali z mestnim avtobusom, ki ustavi tudi ob termah.
 • Ptujska vinska klet z več kot 700-letno tradicijo velja za najstarejšo na Slovenskem. V arhivski zakladnici najdete tudi najstarejše vino Zlata trta iz leta 1917. Vinska klet je opremljena z zvočnimi in svetlobnimi učinki, ki se prepletajo z izrezbarjenimi podobami na lesenih sodih.
Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Lokalna ponudba   Poglej vse (101)

Ceneje ne najdeš nikjer!