k-logo

POMOČ UPORABNIKOM

070 477 277 ali piši na info@mediastar.si


Dosegljivi smo:

ob delavnikih od 7. do 18. ure

ter ob sobotah od 9 do 13. ure.

2018 MediaStar Group d.o.o.

Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

NOV ISKALNIK = ZADETEK V POLNO

Točno to kar iščeš, je le 1 klik stran.

50% popust na razstavo eksotičnih živali s poudarkom na osebnem stiku!

od 3,00 €

Redna cena od 6,00 €

# / 7
PRVIČ NA KUPONKO.SI

50% popust na razstavo eksotičnih živali s poudarkom na osebnem stiku!

od 3,00 €

Redna cena od 6,00 €

Na posebni razstavi Vivarij Bioexo boste ljubitelji eksotičnih živali imeli možnost spoznati marsikatero zanimivo in nenavadno bitje. Razstava je primerna za mlade in stare, katere zanima svet kač, kuščarjev, pajkov, žuželk in drugih živalic. Poudarek je na pristnem stiku in edinstveni izkušnji. Bioexo ponuja tudi zabavne delavnice in poučna predavanja o negi, skrbi in življenju teh čudovitih bitij.

Vivarij Bioexo ima tudi največje število žab na ogled v Sloveniji in širši okolici!

VIVARIJ BIOEXO

Društvo ljubiteljev živali Bioexo vam želi pokazati vzoren primer terarijev, v katerem imajo otroci stik z živalmi, predvsem iz pedagoškega vidika. Otrokom in odraslim tak način vodenega ogleda omogoča, da živali ne vidijo samo zaprte nekje za ogrado, ampak doživijo pristen stik in se učijo s pomočjo izkušnje. Vsem ki se odločate za nakup eksotičnega hišnega ljubljenčka pa s številnimi nasveti in spiskom slovenskih rejcev in proizvajalcev terarijev, ter ustreznih veterinarjev, nudimo ustrezno podporo ob nakupu ali tudi kasneje, ko živali že imajo.

V njihovem Vivariju tako lahko spoznate preko 70 različnih živali, na ogled so kače, kuščarji, ptičji pajki, žuželke in drugi členonožci, sesalci in posebna nočna soba  s katero se lahko pohvalimo, saj ima največje število žab na ogled v Sloveniji in širši okolici.

Pri ustanovitvi in vzdrževanju pa s pozitivno energijo in prostovoljnim delom sodeluje z veseljem tudi ekipa Društva ljubiteljev eksotičnih živali Bioexo.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • otroci imajo stik z živalmi
  • super dogodek za izobraževanje o raznih živalcah
  • doživite pristen stik z več kot 70 različnih živali
  • kače, kuščarji, ptičji pajki, žuželke in drugi členonožci, sesalci itd.
  • nočna soba ima največje število žab na ogled v Sloveniji
  • edinstvena izkušnja z živalcami

Odličen nakup

Strokovno osebje

Družinam prijazno

Za najmlajše

VEČ O PONUDNIKU

Društvo povezuje ljubitelje eksotičnih živali pod imenom Bioexo. Zakaj BIOEXO? BIO je kratica za znanje, ki temelji na znanju o biologiji eksotičnih vrst, EXO pa zato ker se posvečamo v glavnem eksotičnim živalim. Košček narave v steklenem prostoru, ki ga imenujemo terarij, nam da možnost, da za hip podoživimo džunglo, puščavo ali tropski deževni gozd. Živali ta občutek dopolnjujejo in prav zato s takim veseljem ekipa soustvarja Bioexo dejavnosti povezane z eksotičnimi živalmi. To so razne delavnice, naravoslovni dnevi, praznovanja rojstnih dni, počitniške dejavnosti, tečaje ter razstave eksotičnih živali.

Poleg izdelkov ,društvo nudi celotno storitev in delitev svojega znanja pri oskrbi eksotičnih živali. Seznanjajo se z novimi dognanji, novostmi na področju opreme in nege, berejo dostopno literaturo, spremljajo zakonodajo na tem področju ter obiskujejo sejme v tujini. Njihove živali so v ustreznem okolju in pod stalnim veterinarskim nadzorom. 

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Lokalna ponudba   Poglej vse (189)