Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

Do 53% popust na temeljito čiščenje stanovanjskih ali poslovnih prostorov!

od 39,00 €

Redna cena od 80,00 €

# / 2

Do 53% popust na temeljito čiščenje stanovanjskih ali poslovnih prostorov!

od 39,00 €

Redna cena od 80,00 €

Čiščenje stanovanja, hiše ali poslovnega prostora z uporabo profesionalnih čistilnih sredstev. Vključeni potni stroški za čiščenje v Ljubljani in Kranju! Prepustite to zamudno opravilo kar strokovnjakom, ki bodo vaše prostore generalno očistili. Z uporabo profesionalnih sredstev poskrbijo za red in popolno čistočo prostorov po vsej Sloveniji. Čiščenje naj vam ne povzroča več stresa, pričakale vas bodo čiste in sveže površine! 

Čiščenje stanovanja, hiše ali poslovnega prostora z uporabo profesionalnih čistilnih sredstev. Vključeni potni stroški za čiščenje v Ljubljani in Kranju!

VSE PONUDBE ZAJEMAJO

  • generalno čiščenje stanovanjskega prostora (tudi hiše) ali poslovnih objektov - sesanje, čišenje tal in ploščic z mokro krpo, čiščenje pohištvene garniture, oken (stekla in okvirji), žaluzij (tudi zunanjih), polic, odstranitev pajčevin, čiščenje vrat, kuhinjskih elementov, brisanje prahu, izpraznitev in čiščenje košev za smeti, čiščenje toaletnih in kopalniških prostorov, luči in radiatorjev
  • uporaba profesionalnih sredstev za čiščenje

Splošno čiščenje Mohorič

Nudijo vam dnevno in generalno čiščenje, s čimer poskrbijo za temeljito čistočo. Za doseganje višjih standardov čiščenja poslovnih prostorov je zaposlen usposobljen kader z znanjem in dolgoletnimi izkušnjami, ki se stalno izobražuje. Za čiščenje gospodinjstev imajo posebno mobilno enoto, ki se prilagodi vašim potrebam.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • generalno čiščenje stanovanjskih ali poslovnih prostorov
  • temeljito čiščenje za popolno urejenost vašega okolja
  • čiščenje vseh kotičkov za katere sami ne najdete časa
  • uporaba profesionalnih sredstev za čiščenje
  • vključeni potni stroški za čiščenje v Ljubljani ali Kranju
  • za sveže in prijetno vzdušje vašega doma ali poslovnega prostora

Odličen nakup

Potrebna je rezervacija

Strokovno osebje

Preizkušen paket

VEČ O PONUDNIKU

Čiščenje vašega stanovanjskega ali poslovnega objekta vam z uporabo profesionalnih čistil zagotavljajo v Anka Mohorič s.p., kjer poskrbijo za skrbno in celostno ureditev vašega prostora za udobno in čisto okolje. Dnevno čiščenje nudimo za poslovne prostore, vzgojno varstvene ustanove (vrtce), šolske prostore in fakultete, specializirali pa so se tudi za čiščenje zdravstvenih ustanov in športnih objektov, ki zaradi svoje velikosti in specifike potrebujejo drugačen pristop.

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Lokalna ponudba   Poglej vse (198)