Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

NOV ISKALNIK = ZADETEK V POLNO

Točno to kar iščeš, je le 1 klik stran.

Do 64% popust na globinsko čiščenje ali enostopenjsko poliranje vozila!

od 39,90 €

Redna cena od 112,00 €

# / 3

Do 64% popust na globinsko čiščenje ali enostopenjsko poliranje vozila!

od 39,90 €

Redna cena od 112,00 €

Poskrbite, da bo vaš jekleni konjiček popolnoma očiščen in odporen na vremenske vplive, madeže in umazanijo! Temeljito kompletno čiščenje zajema tako zunanjost kot notranjost vašega avtomobila. Lahko pa se odločite za enostopensjko poliranje, kjer je vključena tudi zaščita z voskom. Za nego vašega avtomobila bodo poskrbeli izkušeni mojstri v Avtokozmetiki Blatnik!

Naj bo vaš jekleni konjiček kot nov! Vključeno tudi ročno zunanje pranje.

TEMELJITO ČIŠČENJE AVTOMOBILA

ZUNANJE ROČNO ČIŠČENJE
Kvaliteto zagotavljajo z uporabo profesionalnih čistil proizvajalca AutoMagic. Le-ta so po svetu prva izbira podjetij, ki se profesionalno ukvarjajo z nego vozil. Uporabljajo le najkvalitetnejše gobe, ki se redno menjajo. S tem maksimalno zmanjšajo možnost poškodbe laka. Na vozilo z ročnim aplikatorjem nanesemo tudi vosek, ki zagotavlja daljšo obstojnost laka.

NOTRANJE ČIŠČENJE
Pri notranjem čiščenju uporabljajo industrijske več-motorne sesalnike in čistila, ki so notranjosti prijazna in po uporabi ne puščajo posledic za zdravje ter počutje voznika in sopotnikov. Enako velja za krpe katerih v prosti prodaji ni moč kupiti, saj so namenjene le čiščenju notranjosti vozil, niso abrazivne in ne poškodujejo materialov kot so les, aluminij, steklo (navigacijski zasloni). 

GLOBINSKO NOTRANJE ČIŠČENJE
Zajema tudi sesanje notranjosti vozila, preprog in prtljažnega prostora ter čiščenje prahu in umazanije, pranje gumijastih preprog, zaščitni premaz za usnjene in plastične dele na armaturi, sredinski konzoli in vratih ter čiščenje stekel s čistilom

VOSKANJE
Voskanje služi čiščenju avtomobilske površine, izboljšanju sijaja in varovanju avtomobilske površine pred poškodbami okolja. Večina voskov in polirnih tekočin vsebuje zelo blaga brusila, čistilne kemijske elemente, maziva in voske. Čistilni elementi odstranijo površinsko oksidacijo in pustijo za seboj visok sijaj. Prozorna prevleka na avtomobilski površini deluje kot zaščitna ovira. Redno čiščenje in voskanje ščiti pred povečanjem oksidacije in ustvari zaščitni premaz, da izgleda površina avtomobila kot nova.

POLIRANJE
Žaromete sestavlja trpežna in proti praskam odporna polikarbonatna plastika. V primerjavi s steklom polikarbonatno plastiko lahko spoliramo do gladkega, da je videti kot nova. Močno obrabljene avtomobilske luči, so lahko nevarne, saj morebitnih ovir ali drugih nepredvidljivih situacij ne zaznate dovolj hitro, zaradi slabega delovanja vaših žarometov. Za to je rešitev strokovno poliranje luči. 

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • strokovnjaki na področju vzdrževanja avtomobilov
  • čiščenje z učinkovitimi, a do materialov nežnimi čistili in pripomočki
  • temeljito predpranje, šamponiranje in izpiranje
  • zaščita pred praskami in rjavenjem
  • vključen tudi nanos voska za zaščito avtomobila

Pameten nakup

Potrebna je rezervacija

Strokovno osebje

VEČ O PONUDNIKU

Avtokozmetika Blatnik se nahaja na Ljubečni, le lučaj od izvoza za avtocesto (Celje-vzhod) in zelo blizu mesta Celje. Nudijo vam storitve kot je ročno notranje in zunanje čiščenje vozila, kemično globinsko čiščenje notranjosti vozila, poliranje in zaščita laka, čiščenje usnja in čiščenje podvozja. Možna je tudi priprava vozila na prodajo.

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Lokalna ponudba   Poglej vse (131)