Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

NOV ISKALNIK = ZADETEK V POLNO

Točno to kar iščeš, je le 1 klik stran.

Cenejša vožnja! Bon v višini 900 € za predelavo avta na plin 95% ceneje!

46,90 €

Redna cena od 900,00 €

# / 3

Cenejša vožnja! Bon v višini 900 € za predelavo avta na plin 95% ceneje!

46,90 €

Redna cena od 900,00 €

Če bi na dolgi rok radi privarčevali in se vozili brez slabe vesti, da onesnažujete okolje, izberite avto na plin! Stroške goriva lahko tako znižate kar do 50%. Okolje in denarnica vam bosta hvaležna, zadovoljni pa boste tudi s profesionalno opravljeno storitvijo. Garancijski rok celotnega sistema je 2 leti, za elektronske dele 3 leta in za montažo ter delo 5 let. Prvi servis avtomobila pr njih GRATIS!

Znižajte stroške goriva do 50 %! Garancijski rok celotnega sistema je 2 leti, za elektronske dele 3 leta in za montažo ter delo 5 let.

PREDELAVA AVTA NA PLIN

Novejši sistem VERSUS ima funkcijo priklopa OBD (priklop na konektor za branje delovanje motorja), zaradi česar se lahko plinska naprava povsem sama nastavlja med vožnjo in glede na voznika prilagaja vozne lastnosti in optimalno doziranje in delovanje plinske naprave. VERSUS komunicira z avto elektroniko ter motornim računalnikom in skrbi za vse možne nepravilnosti v realnem času.

Vgrajujejo plinske naprave priznanega poljskega podjetja VERSUSGAS. Njihovo podjetje je specializirano za izdelavo plinskih sistemov. Vse komponente izdelujejo v svoji tovarni na Poljskem. Največ svojih naprav izvozijo v Ameriko, Rusijo, Anglijo, Nemčijo in Španijo. Neprestano se trudijo izboljšati svoje sisteme, kar se odraža tudi v delovanju plinske naprave v avtomobilih, ki jih predelamo. Vse komponente njihovega plinskega sistema so varne, ustrezajo vsem standardom in imajo ustrezne certifikate.

Garancijski rok celotnega sistema je 2 leti, za elektronske dele 3 leta in za montažo ter delo 5 let. Vsakih 20.000 km je priporočljivo, da se opravi redni servis, ki ga lahko opravite pri ponudniku (z doplačilom). Predelava je možna samo za bencinske motorje (ni možna za motorje tipa FSI, DSI in TSI).

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • kvalitetno opravljena predelava že v nekaj urah
  • zmanjšan izpust emisij pri vožnji in s tem bolj ekološko ravnanje
  • manjša obraba mehanskih delov motorja in tako daljša življenjska doba
  • možna vgradnja tudi za 5-, 6- in 8- valjne motorje (ob doplačilu)
  • samodejno prilagajanje potrebam voznika
  • naprave VERSUS omogočajo samodejno nastavitev skozi celotno vožnjo
  • najsodobnejša elektronika ter najhitrejši procesor v VERSUS
  • prvi servis avtomobila pr njih GRATIS

Dolga veljavnost kupona

Pameten nakup

Podjetje s tradicijo

Za več informacij pišite

VEČ O PONUDNIKU

Zakaj bi avtomobil predelali ravno pri Avto-Plin Primatea? Ponujajo visok nivo strokovne usposobljenosti, so cenovno ugodni, nudijo 24-mesečno garancijo, vgradnja pri njih pa poteka hitro in kvalitetno. Razlogov za predelavo Vašega avtomobila na plin je več. Najpogostejši razlog je cenejša vožnja - s predelavo na plin se lahko vozite namreč kar do 50% ceneje. Avto plin je prav tako bolj ekološki kot bencin.

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Lokalna ponudba   Poglej vse (147)