Zablestite s pomočjo individualnega plesnega tečaja za zaročence 50% ceneje!

89,99 €

Redna cena od 180,00 €

prodani

Prodani 3 kuponi

# / 3

Zablestite s pomočjo individualnega plesnega tečaja za zaročence 50% ceneje!

89,99 €

Redna cena od 180,00 €

prodani

Prodani 3 kuponi

Preveri lokacijo ponudbe in mogoče najdeš še kaj zanimivega!

1/

Poglej kontaktne podatke

Naučiti se plesati za vajino poroko je najlepše darilo, ki ga lahko poklonita drug drugemu. Ko bosta zaplesala skupaj kot mož in žena, pripravljena in samozavestna, bo to spomin, ki se ga bosta z veseljem spominjala še mnoga leta. 

Priprava poročnih koreografij s termini po dogovoru! Naučite se najpomembnejšega plesa v 4 urah!

Zate smo pripravili to ponudbo:

 • PONUDBA RAZPRODANA

  4-urni individualni TEČAJ ZA ZAROČENCE

  • 4 individualnih ur po 45 minut
  Preberi vse

  -50 %

  180,00 €

  89,99 €

  Vrnemo 0,45 €

PLESNI TEČAJ ZA ZAROČENCE

V plesnem studiu Feniks vam bodo z veseljem pomagali pripraviti program, ki ga bosta lahko ponosno predstavila na vajinem poročnem dnevu in sproščeno zaplesala z gosti. 

Zaradi natrpanega urnika bodočih mladoporočencev so zelo prilagodljivi, tako da se poskušajo z vsakim parom posebaj uskladiti in dogovoriti za željen termin. 

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

 • na vaši poroki zablestite
 • zaslužite si nepozaben otvoritveni ples
 • plesni učitelji, ki so strokovnjaki na svojem področju
 • termini tečaja so po dogovoru
 • prilagodljivi glede na urnike mladoporočencev

Odličen nakup

Potrebna je rezervacija

Strokovno osebje

Preseneti boljšo polovico

POGOJI KORIŠČENJA

POGOJI UNOVČENJA

Vsak lahko kupi neomejeno število kuponov a unovči le enega. 1 kupon velja za 1 par.

UNOVČLJIVOST KUPONA

Kupon je unovčljiv do 30.11.2021.

REZERVACIJA

Po nakupu kupona je obvezna predhodna rezervacija in potrditev termina na telefonsko številko 040 819 660 (vsak dan od 9.00 do 21.00) ali preko e-maila klub@plesnicenter-feniks.si

PARKIRIŠČE

V bližini so brezplačna javna parkirišča.

KORIŠČENJE KUPONA

Kupon se šteje kot unovčen, v kolikor je uporabnik termin rezerviral, vendar ni prišel ali odpovedal termina vsaj 24 ur prej.

OSTALI POGOJI

Kupon lahko koristijo le novi člani plesnega centra Feniks. Kupec postane član plesnega centra Feniks, ko unovči kupon. Unovčenje nadaljnjih kuponov (za iste tečaje) za obstoječe člane ni možno.

Pri unovčenju kupona je ponudniku potrebno pokazati šifro kupona, ki ga najdete v svojem uporabniškem profilu pod zavihkom Moji kuponi. Povezavo do mobilnega kupona si lahko z brezplačnim SMS-om pošljete na svoj telefon ali si natisnete kupon z izpisano šifro.

VEČ O PONUDNIKU

Plesni center Feniks je ustanova, ki se nahaja v Ljubljani in je namenjena vsem generacijam. Odprti so za vse vaše želje glede plesa ali ostalih dogodkov, ki si jih zaželite. Skozi njihove programe imate možnost plesati na rekreativnem nivoju ali postati vrhunski tekmovalec v vseh zvrsteh plesa. Nudijo tudi vrhunsko organizacijo različnih vrst prireditev. V plesni šoli vam nudijo programe za vaše najmlajše, šoloobvezne otroke, dijake, študente, odrasle ter seniorje. Delajo s pari, solo ali brez partnerja.

Plesni center Feniks, kjer deluje ekipa učiteljev in trenerjev z dolgoletnimi izkušnjami in strokovnim znanjem, ki sledi viziji plesnega mojstra Tomaža Ambroža. V plesnem klubu Feniks vsem ljubiteljem športnega plesa od pionirjev do seniorjev ponujajo zdrav in prijeten način preživljanja prostega časa. Prepričaj se kako trenirajo najboljši plesni pari in se pridruži naši veliki plesni družini

Naj postane ples nepogrešljivi del vašega življenja, uživali boste in se imeli lepo. V ponudbi plesnega centra Feniks lahko vsak najde nekaj zase, od najmlajšega pa do odraslega člana se bomo potrudili, da se boste v naši družbi počutili prijetno in se sprostili. Skozi prijetna druženja boste lahko spoznavali nove ljudi in sklepali prijateljstva, hkrati pa izboljšali vaše zdravje ter fizično pripravljenost.

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Lokalna ponudba   Poglej vse (154)

Ceneje ne najdeš nikjer!