Učvrsti svoje telo s 50% popustom na 1-mesečni tečaj pilatesa!

19,90 €

Redna cena od 40,00 €

prodani

Prodanih 6 kuponov

# / 4

Učvrsti svoje telo s 50% popustom na 1-mesečni tečaj pilatesa!

19,90 €

Redna cena od 40,00 €

prodani

Prodanih 6 kuponov

Preveri lokacijo ponudbe in mogoče najdeš še kaj zanimivega!

1/

Poglej kontaktne podatke

Obišči vadbo s prijetnimi vaditelji in izpolni svoje cilje ter si zagotovi kakovosten trening. Pilates je namenjen vsem, ki si želijo učvrstiti svoje telo in okrepiti globole trebušne mišice!

Poskrbi za zdravo telo in duha! Vadba v prijetnem okolju s prijetnimi vaditelji.

Zate smo pripravili to ponudbo:

 • PONUDBA RAZPRODANA

  1-mesečni tečaj pilatesa za 1 osebo

  • 4 obiski po 60 minut (1x tedensko)
  • Termini: vsak četrtek ob 20.00h
  Preberi vse

  -50 %

  40,00 €

  19,90 €

  Vrnemo 0,10 €

PILATES

Pilates je učinkovita vadba, ki deluje iz notranjosti telesa proti mišicam na površju. Poudarek vadbe je na manjših mišičnih skupinah, ki so ponavadi pri klasični aerobni vadbi premalo ali celo napačno obremenjene. Pri vadbi smo pozorni na poseben sistem dihanja, s katerim krepimo globoke trebušne mišice. S tem razbremenimo spodnje hrbtne mišice, kar je odlična preventiva pred poškodbami oz. bolečinami v spodnjem delu hrbta. Pilates priporočajo tudi številni fizioterapevti in ortopedi.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

 • pilates je primeren za vse, ki si želijo okrepiti svoje telo
 • vadba v prijetnem okolju s prijetnimi vaditelji
 • izboljšajte svoje razpoloženje in zmanjšajte negativne učinke stresa
 • učinkovita aktivnost za oblikovanje vašega telesa
 • več energije in boljše počutje v svojem telesu

Odličen nakup

Potrebna je rezervacija

Dobro počutje

Za oblikovanje telesa

POGOJI KORIŠČENJA

POGOJI UNOVČENJA

Vsak lahko kupi in unovči neomejeno število kuponov.

UNOVČLJIVOST KUPONA

Kupon je unovčljiv do vključno 30.11.2021 - do takrat je potrebno opraviti prvi obisk.

REZERVACIJA

Po nakupu kupona je obvezna predhodna rezervacija in potrditev termina  na telefonsko številko 040 819 660 (vsak dan od 9.00 do 21.00) ali preko e-maila [email protected].

KORIŠČENJE KUPONA

Kupon se šteje kot unovčen, v kolikor je uporabnik termin rezerviral, vendar ni prišel ali odpovedal termina vsaj 24 ur prej.

OSTALI POGOJI

Kupon lahko koristijo le novi člani plesnega centra Feniks. Kupec postane član plesnega centra Feniks, ko unovči kupon. Unovčenje nadaljnjih kuponov (za iste tečaje) za obstoječe člane ni možno.

V kolikor bo prijava presegala prostorske kapacitete, se razpiše dodatne termine. Ponudnik si pridržuje pravico do spremembe urnika.

Udeleženci tečaja morajo izpoljevati pogoj PCT. V primeru zaprtja, se vadbe izvedejo po online programu.


Pri unovčenju kupona je ponudniku potrebno pokazati šifro kupona, ki ga najdete v svojem uporabniškem profilu pod zavihkom Moji kuponi. Povezavo do mobilnega kupona si lahko z brezplačnim SMS-om pošljete na svoj telefon ali si natisnete kupon z izpisano šifro.

VEČ O PONUDNIKU

Plesni center Feniks je ustanova, ki se nahaja v Ljubljani in je namenjena vsem generacijam. Odprti so za vse vaše želje glede plesa ali ostalih dogodkov, ki si jih zaželite. Skozi njihove programe imate možnost plesati na rekreativnem nivoju ali postati vrhunski tekmovalec v vseh zvrsteh plesa. Nudijo tudi vrhunsko organizacijo različnih vrst prireditev. V plesni šoli vam nudijo programe za vaše najmlajše, šoloobvezne otroke, dijake, študente, odrasle ter seniorje. Delajo s pari, solo ali brez partnerja.

Plesni center Feniks, kjer deluje ekipa učiteljev in trenerjev z dolgoletnimi izkušnjami in strokovnim znanjem, ki sledi viziji plesnega mojstra Tomaža Ambroža. V plesnem klubu Feniks vsem ljubiteljem športnega plesa od pionirjev do seniorjev ponujajo zdrav in prijeten način preživljanja prostega časa. Prepričaj se kako trenirajo najboljši plesni pari in se pridruži naši veliki plesni družini

Naj postane ples nepogrešljivi del vašega življenja, uživali boste in se imeli lepo. V ponudbi plesnega centra Feniks lahko vsak najde nekaj zase, od najmlajšega pa do odraslega člana se bomo potrudili, da se boste v naši družbi počutili prijetno in se sprostili. Skozi prijetna druženja boste lahko spoznavali nove ljudi in sklepali prijateljstva, hkrati pa izboljšali vaše zdravje ter fizično pripravljenost.

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Lokalna ponudba   Poglej vse (157)

Ceneje ne najdeš nikjer!