Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

NOV ISKALNIK = ZADETEK V POLNO

Točno to kar iščeš, je le 1 klik stran.

Servis zimske opreme z najnovejšo tehnologijo Montana do 50% ceneje!

od 14,90 €

Redna cena od 30,00 €

# / 6

Servis zimske opreme z najnovejšo tehnologijo Montana do 50% ceneje!

od 14,90 €

Redna cena od 30,00 €

Tudi najboljša podlaga zimske opreme ne drži večno. Ker je varnost na prvem mestu, je pomembno, da si zagotovite večjo varnost in užitek na smučinah z brezhibno in nepoškodovano športno opremo. Hitro poskrbet za smuči ali board in nato na bele strmine!

Strokovno servisiranje smuči ali boarda z materiali Toko!

VSE PONUDBE ZAJEMAJO

  • zalivanje poškodovane drsne ploskve 
  • brušenje oblog 
  • brušenje robnikov 
  • mazanje z vročim voskom

SERVIS SMUČI JANI

Pri dobrem servisiranju se zmogljivost vaših smuči ali boarda prilagodi vašemu znanju smučanja. Serviserju povejte, kateri stil vožnje imate najrajše in vam ustreza, kateri teren vam je najljubši in katere so vaše ostale težave. Tako bo serviser pripravo smuči ali boarda lažje uskladil z vami!
Pri delu uporabljajo najnovejšo tehnologijo Montana - zelo natančna naprava, ki v 5 korakih poskrbi, da bodo vaše smučke ali board resnično, kot novi. S strokovnim servisiranjem in s pravo tehnologijo “spravijo” smuči ali board spet v odlično stanje!

TEMELJNI KORAKI PRI SERVISIRANJU SMUČI ALI BOARDA SO:

ČIŠČENJE
Vrhnja stran, obloga in robniki se očistijo in obrišejo, da se odstrani umazanija. Nato se pregledajo poškodbe na vaših smučeh ali boardu.

POPRAVILO OBLOGE
Po čiščenju se zapolnijo vse zareze, brazde in luknje s posebno plastiko za drsne obloge.

BRUŠENJE OBLOG
Celotna obloga se sedaj zbrusi na brusnem kamnu. Pri tem se naredijo drobne zarezice, obloga postane gladka in ravna. Potemtakem lahko obloga sprejme več voska in skupaj s strukturo tvori posebno fazo drsenja (nova struktura prepreči vsrkavanje in trenje med oblogo in snegom). Vaše smuči ali board bodo drsele bolje in hitreje, prehod z robnika na robnik je lažji. Poleg tega zahtevajo različne temperature in snežni pogoji različne vrste struktur – samo serviser pozna pravilno formulo.

BRUŠENJE ROBNIKOV
Glede na zmogljivost, ki jo pričakujete od vaše športne opreme večino robnikov smuči ali boardov “spustimo” med 0 in 2 stopinje: nastane neprekinjena ostra in gladka površina.

MAZANJE
Zadnji korak pri vsakem servisiranju je nanašanje vročega voska. Vroči vosek impregnira oblogo, ščiti pred poškodbami in izboljša drsne in vodljivostne lastnosti smuči ali boardov.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • uporabljajo kakovostne materiale Toko
  • kompleten servis športne opreme z najnovejšo tehnologijo Montana
  • povečano udobje vožnje in vodljivost smuči ali boarda
  • zmogljivost smuči ali boarda prilagojena vašemu znanju smučanja
  • kvalitetno in strokovno opravljena storitev s strani izkušenega osebja
  • najpomebnejše - varno in brezskrbno uživanje na snegu!

Odličen nakup

Pameten nakup

Strokovno osebje

Preizkušen paket

VEČ O PONUDNIKU

Za oskrbo svoje smučarske opreme, servis smuči in snowboardov se odpravite v trgovino Lucas sport! Z veseljem vam bodo pomagali ter za vašo smučarsko opremo poskrbeli strokovno in pozorno, tako da boste z njo na snegu uživali še leta in leta. Njihovo vodilo je, da je stalna stranka zadovoljna stranka, zimske užitke na snegu pa cenijo prav tako kot vi, zato se svojemu delu posvetijo z vso resnostjo in s profesionalnim odnosom.

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Lokalna ponudba   Poglej vse (136)