Razgibajte se! 52% popust na 8x 60-minutnih spletnih vadb joge in pilatesa!

28,00 €

Redna cena od 58,00 €

prodani

Prodanih 6 kuponov

# / 3

Razgibajte se! 52% popust na 8x 60-minutnih spletnih vadb joge in pilatesa!

28,00 €

Redna cena od 58,00 €

prodani

Prodanih 6 kuponov

Preveri lokacijo ponudbe in mogoče najdeš še kaj zanimivega!

1/

Poglej kontaktne podatke

Če želite več energije, boljše počutje ter več notranjega miru, potem uživajte v šestih vadbah pilates in dveh vadbah joge! Izboljšajte svojo fleksibilnost, vitalnost, moč in koncentracijo, prav tako pa ublažite stres in naredite nekaj zase v trenutnih stresnih časih. Vadbe si lahko ogledate večkrat!

6 vadb pilatesa in 2 vadbi joge so popolna kombinacija za raztezanje in umirjanje, kot tudi za dobro počutje. Vadbe si lahko ogledate večkrat!

Zate smo pripravili to ponudbo:

 • PONUDBA RAZPRODANA

  8x 60-minutnih spletnih vadb pilatesa in joge za 1 osebo

  • 8 x 60-minutnih spletnih vadb pilatesa in joge za 1 osebo

  • 6x pilates in 2x joga
  • vadbe so shranjene v arhivu in si jih lahko ogledate večkrat po želji
  • Letna članarina v višini 15 €/osebo, se plača ob nakupu kupona (prišteje se na zadnjem koraku nakupa, v spletni košarici)
  Preberi vse

  -52 %

  58,00 €

  28,00 €

  Vrnemo 0,14 €

online tečaj joge in pilatesa

PILATES
Najboljša vadba za telo in um. Pridobite vse koristi, ki jih nudi redna vadba pilatesa. Gre za eno izmed najbolj priljubljenih oblik vadbe na svetu. Ob rednem prakticiranju deluje protistresno in izboljšuje splošno počutje, obenem pa krepi globoke trebušne in hrbtne mišice, preprečuje bolečine v križu, izboljšuje občutek za ravnotežje in povečuje gibljivost.

Nabolj pomembno pa okrepite mišice medeničnega dna ter preventivno preprečite težave z urinsko inkontinenco s katero ima po statističnih podatkih težave že vsaka 4 ženska. Preprosto povedano, ob pilatesu se počutite odlično! Velik poudarek je na kvalitetni izvedbi vaj, obravnava vsakega obiskovalca je individualna, za zanimiv program, odlično glasbo ter sporostitev je poskrbljeno.

ENERGETSKA JOGA
Poleg klasične joge boste na vadbi delali tudi na čiščenju čaker, naučili se boste mišičnega sproščanja, odpravljanja blokad z invokacijami (=čiščenje z zvokom) ter umiriti um in prečistiti telo negativosti. Dotaknili se boste tudi refleksologije = masaža stopal, ki pomaga lajšati ali odpravljati neravnovesja v telesu ter organih.

Uro boste vedno začeli z namero, ki si jo boste zadali za ta dan, nato nadaljevali s pranajamo: dihalne tehnike ogrevanja, balansiranja ali ohlajanja telesa ter nadaljevali z ogrevanjem sklepov, se poglobili v asane (jogijske položaje) z Vinyaso, ki je bolj dinamična oblika joge, kjer se premikaš z dihom, kot tudi Hata jogo, kjer se asano zadrži dlje časa in se jo prediha, da se lahko opazi efekt asane na telo in um. Zaključili boste v savasani s popolno sprostitvijo in zavedanjem kakšne dobrobiti ste ustvarjali celotno prakso ter energetskimi tehnikami čiščenja.

KORISTI JOGE
Izboljša številna neravnovesja v telesu kot so težave s hrbtenico, nemiren um, nespečnost, uravnavanje krvnega tlaka, kronična utrujenost, depresija, glavoboli, artritis, astma ter mnoga druga stanja. Izboljša fleksibilnost, mišični tonus, vitalnost, moč, koncentracijo ter blaži stres.

ASANE
Asane so tehnike, ki krepijo naš um, koncentracijo, meditacijo, fleksibilnost telesa kot tudi uma ter blagodejno vplivajo na sprostitev. Skozi prakso se stimulira energetske kanale, premasira notranje organe, predihajo se pljuča ter krepi srce, pospešimo cirkulacijo, sproščamo napetosti iz telesa ter umirjamo naš um. Vsaka mentalna blokada se kaže na fizični ravni kot mišična blokada ali neravnovesje v telesu. Asane sproščajo tovrstne mentalne napetosti tako, da jih obravnavajo na fizični ravni.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

 • več energije, boljše počutje ter več notranjega miru
 • odlična kombinacija joge in pilatesa
 • joga je primerna za vsakogar in nima starostne omejitve
 • izboljša številna neravnovesja v telesu, nemiren um in nespečnost
 • Izboljša fleksibilnost, mišični tonus, vitalnost, koncentracijo ter blaži stres
 • 6 obiskov pilatesa in 2 joge

Potrebna je rezervacija

Strokovno osebje

Dobro počutje

Za krepitev telesa

POGOJI KORIŠČENJA

POGOJI UNOVČENJA

Vsak lahko kupi neomejeno število kuponov, a unovči le enega.

UNOVČLJIVOST KUPONA

Kupon je unovčljiv do 30.12.2020, do tega datuma vam je na voljo 8 vadb. Vadbe so shranjene v arhivu in si jih lahko ogledate večkrat po želji.

OBVEZNA DOPLAČILA

15 € za letno članarino, se plača ob nakupu kupona (prišteje se na zadnjem koraku nakupa, v spletni košarici).

REZERVACIJA

Po nakupu kupona je obvezna rezervacija na email kettyka@gmail.com s šifro kupona. V odgovor boste prejeli vse nadaljnje informacije oz. povezavo do spletne vadbe.

KORIŠČENJE KUPONA

Kupon se šteje kot unovčen, v kolikor je uporabnik termin rezerviral, vendar ni prišel ali odpovedal termina vsaj 24 ur prej.

VEČ O PONUDNIKU

O učiteljici: Katarina je učiteljica Pilatesa že več 13 let, vročo Bikram jogo uči že zadnja 3 leta, letos pa je nadgradila svoje znanje še z 200 urnim Hata-Vinjasa joga učiteljskim tečajem. V vseh letih dela z ljudmi se je izobraževala tudi na področju mnogih zdravilnih ter energijskih tehnik kot so Reiki, Thetha healing, Access Consciousness Bars, Refleksoterapija ipd. Zato so njene ure vedno nekaj posebnega. Pričevanja večine, ki obiskujejo njene ure so da se vedno po uri počutijo bolj sproščeno, umirjeno, regenerirano, odblokirano z eno besedo fenomenalno.

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Lokalna ponudba   Poglej vse (163)

Ceneje ne najdeš nikjer!