Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

Razgibajte se! 52% popust na 8x 60-minutnih spletnih vadb joge in pilatesa!

28,00 €

Redna cena od 58,00 €

# / 3

Razgibajte se! 52% popust na 8x 60-minutnih spletnih vadb joge in pilatesa!

28,00 €

Redna cena od 58,00 €

Če želite več energije, boljše počutje ter več notranjega miru, potem uživajte v šestih vadbah pilates in dveh vadbah joge! Izboljšajte svojo fleksibilnost, vitalnost, moč in koncentracijo, prav tako pa ublažite stres in naredite nekaj zase v trenutnih stresnih časih. Vadbe si lahko ogledate večkrat!

6 vadb pilatesa in 2 vadbi joge so popolna kombinacija za raztezanje in umirjanje, kot tudi za dobro počutje. Vadbe si lahko ogledate večkrat!

online tečaj joge in pilatesa

PILATES
Najboljša vadba za telo in um. Pridobite vse koristi, ki jih nudi redna vadba pilatesa. Gre za eno izmed najbolj priljubljenih oblik vadbe na svetu. Ob rednem prakticiranju deluje protistresno in izboljšuje splošno počutje, obenem pa krepi globoke trebušne in hrbtne mišice, preprečuje bolečine v križu, izboljšuje občutek za ravnotežje in povečuje gibljivost.

Nabolj pomembno pa okrepite mišice medeničnega dna ter preventivno preprečite težave z urinsko inkontinenco s katero ima po statističnih podatkih težave že vsaka 4 ženska. Preprosto povedano, ob pilatesu se počutite odlično! Velik poudarek je na kvalitetni izvedbi vaj, obravnava vsakega obiskovalca je individualna, za zanimiv program, odlično glasbo ter sporostitev je poskrbljeno.

ENERGETSKA JOGA
Poleg klasične joge boste na vadbi delali tudi na čiščenju čaker, naučili se boste mišičnega sproščanja, odpravljanja blokad z invokacijami (=čiščenje z zvokom) ter umiriti um in prečistiti telo negativosti. Dotaknili se boste tudi refleksologije = masaža stopal, ki pomaga lajšati ali odpravljati neravnovesja v telesu ter organih.

Uro boste vedno začeli z namero, ki si jo boste zadali za ta dan, nato nadaljevali s pranajamo: dihalne tehnike ogrevanja, balansiranja ali ohlajanja telesa ter nadaljevali z ogrevanjem sklepov, se poglobili v asane (jogijske položaje) z Vinyaso, ki je bolj dinamična oblika joge, kjer se premikaš z dihom, kot tudi Hata jogo, kjer se asano zadrži dlje časa in se jo prediha, da se lahko opazi efekt asane na telo in um. Zaključili boste v savasani s popolno sprostitvijo in zavedanjem kakšne dobrobiti ste ustvarjali celotno prakso ter energetskimi tehnikami čiščenja.

KORISTI JOGE
Izboljša številna neravnovesja v telesu kot so težave s hrbtenico, nemiren um, nespečnost, uravnavanje krvnega tlaka, kronična utrujenost, depresija, glavoboli, artritis, astma ter mnoga druga stanja. Izboljša fleksibilnost, mišični tonus, vitalnost, moč, koncentracijo ter blaži stres.

ASANE
Asane so tehnike, ki krepijo naš um, koncentracijo, meditacijo, fleksibilnost telesa kot tudi uma ter blagodejno vplivajo na sprostitev. Skozi prakso se stimulira energetske kanale, premasira notranje organe, predihajo se pljuča ter krepi srce, pospešimo cirkulacijo, sproščamo napetosti iz telesa ter umirjamo naš um. Vsaka mentalna blokada se kaže na fizični ravni kot mišična blokada ali neravnovesje v telesu. Asane sproščajo tovrstne mentalne napetosti tako, da jih obravnavajo na fizični ravni.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • več energije, boljše počutje ter več notranjega miru
  • odlična kombinacija joge in pilatesa
  • joga je primerna za vsakogar in nima starostne omejitve
  • izboljša številna neravnovesja v telesu, nemiren um in nespečnost
  • Izboljša fleksibilnost, mišični tonus, vitalnost, koncentracijo ter blaži stres
  • 6 obiskov pilatesa in 2 joge

Potrebna je rezervacija

Strokovno osebje

Dobro počutje

Za krepitev telesa

VEČ O PONUDNIKU

O učiteljici: Katarina je učiteljica Pilatesa že več 13 let, vročo Bikram jogo uči že zadnja 3 leta, letos pa je nadgradila svoje znanje še z 200 urnim Hata-Vinjasa joga učiteljskim tečajem. V vseh letih dela z ljudmi se je izobraževala tudi na področju mnogih zdravilnih ter energijskih tehnik kot so Reiki, Thetha healing, Access Consciousness Bars, Refleksoterapija ipd. Zato so njene ure vedno nekaj posebnega. Pričevanja večine, ki obiskujejo njene ure so da se vedno po uri počutijo bolj sproščeno, umirjeno, regenerirano, odblokirano z eno besedo fenomenalno.

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Lokalna ponudba   Poglej vse (148)