Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

50% popust na spoznavni tečaj jadralnega padalstva s krajšimi poleti!

24,90 €

Redna cena od 50,00 €

# / 3

50% popust na spoznavni tečaj jadralnega padalstva s krajšimi poleti!

24,90 €

Redna cena od 50,00 €

Nekaj novega! S spoznavnim tečajem jadralnega padalstva občutite veter pod »vašimi« krili. Z izkušenimi inštruktorji ekipe iFLY se boste spoznali z osnovami na preprost, varen in zabaven način. Sprostite dozo adrenalina in opazujte svet z višine nekaj metrov ter spoznajte, ali je to res nekaj za vas. Edinstvena izkušnja je zagotovljena, vključeni tudi krajši poleti 5 metrov nad tlemi!

Z izkušenimi inštruktorji ekipe iFLY se boste spoznali z osnovami na preprost, varen in zabaven način.

SPOZNAVNI TEČAJ JADRALNEGA PADALSTVA

Ta razburljiva ponudba bo izpolnila vaša pričakovanja in vas popeljala novim izzivom naproti. V štirih urah se boste spoznali z osnovami jadralnega padalstva in tako naredili prve korake v svet jadralnega padalstva, ki nudi obilo zabave in svobode. Vključeni tudi krajši poleti 5 metrov nad tlemi.

TEČAJ
Spoznavni tečaji potekajo vsak vikend, v manjših skupinah. V primeru slabih vremenskih razmer, se tečaj prestavi. Tečaji potekajo v Vremščici, Logatcu in Preboldu ter trajajo 3 do 4 ure. Tečaja se lahko udeleži vsak, saj za učenje ne potrebujete nobenega predznanja. Najprej poteka predstavitev šolanja, nato se seznanite z opremo, sledi priprava opreme, dvig in vodenje padala po terenu, krajši poleti in na koncu zlaganje padala.
Za vašo varnost poskrbi izkušeni inštruktor z licenco in dolgoletnimi izkušnjami. Za učenje uporabljajo le predpisano in zakonsko določeno, certificirano opremo, ki zadostuje vsem varnostnim zahtevam. Priporočajo športna oblačila in visoko pohodniško obutev, ostala oprema je v celoti vključena v ceni tečaja.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • nepozabno adrenalinsko doživetje
  • teorija padalstva in praktične vaje na preprost, varen in zabaven način
  • neverjetna izkušnja in znanje za vse življenje
  • za vse željne pustolovščin in pripravljene na nove podvige
  • vodenje s strani strokovnjakov z dolgoletnimi izkušnjami
  • presenetite svoje najdražje ali prijatelje z nepozabno adrenalinsko avanturo
  • odlična družba in nova prijateljstva
  • vključeni krajši poleti 5 metrov nad tlemi

Odličen nakup

Potrebna je rezervacija

Strokovno osebje

Adrenalin

VEČ O PONUDNIKU

V podjetju vam ponujajo šolanje jadralnega padalstva, tandemske polete, šolanje kajtanja in nakup celotne padalske, ter druge opreme. Tečaj poteka v manjših skupinah, vendar se z individualnim pristopom posvetijo vsakemu tečajniku posebej. Poleg tečajev vam svetujejo pri nakupu opreme, organizirajo izpite in nudijo izposojo celotne opreme do izpita.

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Lokalna ponudba   Poglej vse (148)