k-logo

POMOČ UPORABNIKOM

070 477 277 ali piši na info@mediastar.si


Dosegljivi smo:

ob delavnikih od 7. do 18. ure

ter ob sobotah od 9 do 13. ure.

2018 MediaStar Group d.o.o.

Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

Do 53% popust na igralno uro badmintona za 2-4 osebe na pokritem igrišču!

od 3,30 €

Redna cena od 7,00 €

# / 5
SAMO NA KUPONKO.SI

Do 53% popust na igralno uro badmintona za 2-4 osebe na pokritem igrišču!

od 3,30 €

Redna cena od 7,00 €

Naj bo rekreacija tudi zabavna! Odpravite se na partijo badmintona s partnerjem ali pa kar s prijatelji, saj so v ponudbo vključene do 4 osebe. Kvalitetna oprema in igrišča vaš že čakajo v pokriti dvorani priljubljenega športnega centra Benč v Ljubljani.

Zabavna rekreacija! Odlična osvetljava 2 badminton igrišč v Ljubljanskem športnem centru.

BENČ ŠPORT

Tenis Center Benč Šport se ahaja se odlični lokaciji, ki je le 500 m oddaljen od Ljubljanske cestne obvoznice v Dravljah na področju Šiške. Obkrožen je s čudovitimi številnimi drevesi in daje občutek zelene oaze sredi urbanega naselja.
Pričakali vas bodo dve peščeni tenis igrišči, dve tenis igrišči s keramičnim/umetnim peskom in dve badminton igrišči. Vsa igrišča so pokrita z fixno konstrukcijo, izolirana in odlično osvetljena.

KLUBSKA HIŠA
V klubski hiši se nahaja teniški bar, primerne garderobe s sanitarijami, pisarne, prostor za servis teniške opreme in nakup najnujnejših teniških rekvizitov. Klubska hiša z zunanjo veliko sončno teraso kot celota nudi prijetno okolje za sprostitev pred in po igri badmintona ter prostor za najrazličnejše dogodke kot so številna tekmovanja, rojstni dnevi, srečanja in podobno.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • najem igrišča za igranje badmintona za 2-4 osebe
  • na voljo dve badminton igrišči z odlično osvetljavo
  • na voljo je izposoja loparjev in žogice z doplačilom
  • v centru tudi klubska hiša za tekmovanja, rojstne dneve in srečanja
  • pred dvorano so brezplačna parkirišča
  • izbira osvežilnih pijač v teniškem baru

Odlična ideja za darilo

Tekmovalni duh

Enostaven nakup

Odpravi se s prijatelji

VEČ O PONUDNIKU

Tenis Center Benč Šport predstavljajo štiri pokrita kvalitetna tenis igrišča in dva badminton igrišča z odlično razsvetljavo, kar omogoča igranje skozi celo leto. Dve tenis igrišči sta peščeni, dve pa pokriti z umetnim-keramičnim peskom. Zaradi kvalitetni izgradnje in dobre izloačije so pozimi primerno ogrevana poleti pa prijetno hladna.

Vsebinsko nudijo različne kvalitetne teniške programe za vse starosti in nivoje znanja. Njihova teniška šola se ponaša z dolgoletno tradicijo (od leta 1982) in kvalitetnim delom. V več desetletnim obdobju so začeli in nadaljevali številni državni prvaki in člani državnih reprezentanc Slovenije in naše bivše skupne države, ki so kasneje zasedali visoka mesta na evropskih in svetovnih lestvicah tako v mladinskih kot članskih kategorijah.

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Lokalna ponudba   Poglej vse (147)