Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

50% popust na 2-mesečni tečaj salse in drugih družabnih plesov v paru!

60,00 €

Redna cena od 120,00 €

# / 5

50% popust na 2-mesečni tečaj salse in drugih družabnih plesov v paru!

60,00 €

Redna cena od 120,00 €

Plesne korake bodo z vami izpilili plesni učitelji z dolgoletnimi, profesionalnimi izkušnjami in pristopom, da boste od plesnega tečaja odnesli le največ. Sprostite in zabavajte se ob razgretih plesnih ritmih v objemu ljubljene osebe, prijatelja ali družinskega člana. S sabo potrebujete le še obilico dobre volje in želje za učenje.

Naučite se osnov priljubljene salse in drugih družabnih plesov: chachacha, blues, rumba, samba, jive, dunajski valček, discofox, angleški valček...

PLESNI TEČAJ

SALSA
Salsa spomni na omako, mešanico različnih začimb, na zvrst glasbe v New York priseljenih Portoričanov in Kubancev, ki so svoje vroče ritme prepustili mešanju z bolj jazzovskimi zvoki Severnoameričanov, priseljenih Afričanov in ostalimi takrat obstoječimi glasbenimi stili ali pa na strasten in vedno bolj popularen ples. Gre za ples afro-kubanskega izvora, ki je dandanes prisoten na celotni zemeljski obli in ki združuje nasmejane obraze in pozitivnega razmigavanja željne plesalce po celem svetu.

DUNAJSKI VALČEK
Dunajski valček je tipičen ples ljudskega izvora, ki so ga poznali pod imenom landler ali dreher v južni Nemčiji in na Bavarskem že v 17. stoletju. Moderna oblika valčka, ki so ga standardizirali leta 1927, zanj pa je značilno enakomerno vrtenje.

ANGLEŠKI VALČEK
Angleški valček ali počasni valček, družabni ples, ki se je razvil v začetku 20. stoletja iz hitrega valčka in bostona. V začetku se je plesal v veliko počasnejši obliki, 1921 pa so mu Angleži dali dokončno obliko: korak, korak, priključek.

FOXTROT
Foxtrott - Fox - lisica,Trott - hoja, tek. Družabni ples, ki je nastal leta 1913 v ZDA. Razvil se je iz ONE STEP-a, dokončno pa so ga oblikovali Angleži leta 1918. Pri nas so ga poimenovali Slowfox, fokstrot pa ohranili za ples, ki ga Angleži imenujejo Quickstep. Značilno neprekinjeno enakomerno gibanje, kjer so skoraj vsi koraki enako dolgi, zlasti značilen pa je swing - zamah telesa.

TANGO
Argentinski tango je družaben ples in ko se enkrat naučite nekaj osnov, ga lahko plešete kjerkoli in kadarkoli. To je ples, ki je v globalnem vzponu in se ga pleše po vsej Evropi, obeh Amerikah in Aziji. Kjerkoli se znajde tango plesalec, lahko poišče tango dogajanje v mestu in tako spoznava nove ljudi vseh generacij in se zabava.

CHA CHA CHA
Je ples kubanskega porekla, ki se je pojavil v začetku leta 1950, ritem pa je nastal iz tako imenovanega Danzon-a. Ime cha cha cha je onomatopoija korakov. Cha Cha Cha, spada med najbolj dominantne “pop” ritme zadnjih 40 do 50 let. Za ta ples je značilen optimističen in nalezljiv ritem, ki ustvari občutek igrivosti in spogledovanja s partnerjem.

BLUES
Blues je ples oziroma družina plesov, ki je tesno povezana z blues glasbo in njenim razvojem.  Izvira iz afriških ritmov in gibov, iz plantaž ameriškega juga, iz konca 19 stoletja. V izvoru je to izpoved temnopoltih sužnjev, ki so delali na bombaževih poljih in peli, da so lažje preživeli delovne dni. Danes plešemo blues tako na staro blues glasbo kot sodobno komercialno melodijo. Ples ima noto počasnega gibanja in je bolj senzitiven.

SAMBA
Samba je tipičen brazilski ples, ki so ga včasih plesali ob obredih, ki so služili zaklinjanju bogov. Na takih slovesnostih so plesali tudi po več dni skupaj. Samba se je kot družabni ples prvič pojavila v Evropi leta 1924, prodrla pa je šele po letu 1948 s svojo poenostavljeno obliko. Danes je v Braziliji narodni ples, ki ga plešejo v mnogih oblikah. Samba je radosten, vesel, razigran ples, kjer prihaja do izrazitega gibanje z boki.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • plesna šola Samba je vključena v Plesno zvezo Slovenije
  • plesna šola Samba je vključena v plesni tekmovalni sistem Republike Slovenije
  • odlični rezultati na tekmovanjih doma in v tujini
  • strokovni kader z dolgoletnimi izkušnjami
  • pozitivno vzdušje in zabava obvezna
  • plesna družina z obilico pozitivne energije

Odlična ideja za darilo

Odličen nakup

Dobro počutje

Preseneti boljšo polovico

VEČ O PONUDNIKU

Plesna šola Samba se lahko v 12 letih delovanja pohvali s kar 29 naslovi državnih prvakov v različnih kategorijah. Sprva majhna plesna šola, ki se je ukvarjala samo s tekmovalnim plesom, je prerasla v ruminirano plesno šolo, ki se danes ukvarja z različnimi zvrstmi plesa in organizacijo prireditev. Plesna šola Samba je za vse generacije! Za začetnike, tiste, ki želijo plesno znanje obnovit ali nadgradit, za tiste, ki si želijo naučiti plesnih korakov za poroko, maturantski ples, valeto ali kakšno drugo svečano priložnost.
Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Lokalna ponudba   Poglej vse (198)