Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

50% popust na 2-mesečni tečaj latinskoameriških in standardnih plesov!

60,00 €

Redna cena od 120,00 €

# / 5

50% popust na 2-mesečni tečaj latinskoameriških in standardnih plesov!

60,00 €

Redna cena od 120,00 €

Ljubitelji plesa pozor! V klubu Prestige vas bodo učitelji z dolgoletnimi izkušnjami spoznali s plesom kot so rumba, cha-cha-cha, jive, angleški valček, dunajski valček, tango in še in še. Začetni tečaj je primeren prav za vse generacije, zato osvojite osnovne korake in zaplešite samozavestno na zabavah, rojstnih dnevih ali kar doma s svojo boljšo polovico!

Spoznali boste osnove plesov kot so: rumba, cha-cha-cha, jive, dunajski valček, tango, slowfox ...

TEČAJ PLESA

V plesnem klubu Prestige vam bodo predstavili naslednje plese: rumba, cha-cha-cha, jive, paso doble (LA) in angleški valček, dunajski valček, quickstep, tango in slowfox.

Standardne plese prepoznamo po značilni zaprti drži in usklajenem dvigovanju, spuščanju in potovanju plesnega para po prostoru. To so plesi kot je angleški valček, dunajski valček ... Latino plesi pa so živahnejši in temperamentnejši kot sta cha cha cha in samba. 

DUNAJSKI VALČEK
Dunajski valček je tipičen ples ljudskega izvora, ki so ga poznali pod imenom landler ali dreher v južni Nemčiji in na Bavarskem že v 17. stoletju. Moderna oblika valčka, ki so ga standardizirali leta 1927, zanj pa je značilno enakomerno vrtenje.

ANGLEŠKI VALČEK
Angleški valček ali počasni valček, družabni ples, ki se je razvil v začetku 20. stoletja iz hitrega valčka in bostona. V začetku se je plesal v veliko počasnejši obliki, 1921 pa so mu Angleži dali dokončno obliko: korak, korak, priključek.

CHA CHA CHA
Cha-cha-chá, neuradno imenovan cha-cha, je ples kubanskega izvora. Pleše se po istoimenski glasbi, ki jo je v začetku petdesetih let prejšnjega stoletja predstavil kubanski skladatelj in violinist Enrique Jorrin. Ta ritem se je razvil iz danzón-mambe. Ime plesa izhaja iz treskajočega zvoka stopal plesalcev, ko plešejo tri zaporedne hitre korake, ki so značilni za ta ples.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • začetni tečaj je namenjen vsem, ne glede na starost ali stopnjo znanja
  • ples izboljša telesno držo, sprošča stres, zbližuje in veča samozavest
  • spoznali boste plese: rumba, cha-cha-cha, jive itd.
  • učitelji z dolgoletnimi izkušnjami
  • popestrite vaše partnersko življenje s tečajem plesa

Odlična ideja za darilo

Odličen nakup

Potrebna je rezervacija

Preseneti boljšo polovico

VEČ O PONUDNIKU

V plesni šoli Prestige so specialisti za latinskoameriške, standardne in družabne plese. V plesnem klubu so tudi treningi, ki so namenjeni vsem pravim ljubiteljem plesa, ki bi želeli vaditi bolj intenzivno za pripravo na večja plesna tekomovanja ter individualne ure, ki pa so namenjene tistim, ki si želijo dodatno izpiliti svoje znanje, ali tistim, ki jim individualno delo bolj leži od skupinskega. Izvajajo tudi pilates ter plesne tečaje za valeto, priprave na poroko, nastope in organizacijo plesov. Na voljo je 6 učiteljev: Petra Filipič, Neja Filipič, Kaja Kopitar, Jana Šter, Larisa Husič in Sašo Simič. 

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Lokalna ponudba   Poglej vse (193)