Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

NOV ISKALNIK = ZADETEK V POLNO

Točno to kar iščeš, je le 1 klik stran.

Organiziran 2-urni športni rojstni dan na kvadrat z animacijo 50% ceneje!

69,90 €

Redna cena od 140,00 €

# / 5
SAMO NA KUPONKO.SI

Organiziran 2-urni športni rojstni dan na kvadrat z animacijo 50% ceneje!

69,90 €

Redna cena od 140,00 €

Privoščite svojemu otroku samo najboljše in poskrbite za to, da bo skupaj s prijatelji doživel nepozaben rojstni dan! Animatorji bodo poskrbeli, da se bodo zabavali vsi in prilagodili aktivnosti starosti in željam otrok. Čakajo jih športne in elementarne igre, igre z žogo, floorball, premagovanje poligonov, iskanje zaklada, tekmovanje v športnih igrah in sabljanje! Zabava bo gotovo ostala v lepem spominu vsem povabljenim.

Vključeme vodene športne animacije, najem športne dvorane in rekvizitov ter animator!

OTROŠKI ROJSTNI DAN

Otroški rojstni dnevi so že zdavnaj prerasli klasično torto, pihanje svečk in družbo prijateljev. Vsakoletni izziv priprave otroškega rojstnega dne je tako najbolje prepustiti strokovnjakom. In ekipa Športnega društva kineziologi na kvadrat je pravi naslov za to.

Vaš otrok in njegova družba se bosta dodobra razgibala, vi pa boste medtem brezskrbno pili kavo. Športno animacijo vodijo usposobljeni pedagogi, ki bodo pripravili zabavo v športni dvorani, kjer se bodo igrali raznovrstne športne in elementarne igre, igre z žogo, premagovali poligone, iskali zaklad, tekmovali v štafetah, tekmovali v športnih igrah, igrali dvoranski hokej (floorball), sabljali ...

Vsebino rojstnega dne prilagodijo glede na starost otrok in se potrudijo, da ugodijo tudi vašim željam oziroma željam slavljenke/slavljenca. Rojstni dan traja 2 uri, od tega je eno uro in pol športne animacije in pol ure pogostitve, za katero poskrbite vi. Otroci naj imajo s seboj športna oblačila in čisto športno obutev.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • razgibana športna animacija, ki jo vodijo usposobljeni pedagogi
  • številne zabavne igre in aktivnosti, ki bodo zabavale otroke
  • čudovito presenečenje za vašega malčka in njegove prijatelje
  • animacija, ki bo prilagojena starosti in željam povabljenih otrok
  • edinstvena zabava, ki bo ostala v spominu vam in otrokom
  • otroci se bodo lahko preizkusili v floorball-u

Odličen nakup

Potrebna je rezervacija

Strokovno osebje

Za najmlajše

VEČ O PONUDNIKU

Športni rojstni dan poteka pod okriljem Športnega društva kineziologi na kvadrat. Za animacijo otroke je poskrbljeno s številnimi zabavnimi igrami in aktivnostmi. Otroci bodo preizkusili športne in elementarne igre, igre z žogo, premagovali poligone, iskali zaklad, tekmovali v športnih igrah in se preizkusili v sabljanju. Vsebino rojstnega dne prilagodijo starosti otrok in se potrudijo ugoditi željam staršem oz. slavljenke/slavljenca. Rojstnodnevne zabave vodijo izkušeni animatorji, ki so diplomanti Fakultete za šport.

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Lokalna ponudba   Poglej vse (137)