Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

NOV ISKALNIK = ZADETEK V POLNO

Točno to kar iščeš, je le 1 klik stran.

Do 59% popust na brušenje, mazanje in poliranje smuči ali snežne deske!

od 4,50 €

Redna cena od 11,00 €

# / 4
PRIPOROČAMO

Do 59% popust na brušenje, mazanje in poliranje smuči ali snežne deske!

od 4,50 €

Redna cena od 11,00 €

Pripravite vaše smuči ali desko za varne in hitre zavoje po zasneženih pobočjih! Ljubitelji smučarije dobro veste, da je zanesljiva in brezhibna oprema ključnega pomena za maksimalno uživanje in varnost na snegu. Temeljit servis vključuje brušenje robnikov in drsne podlage, impregnacijo in poliranje!

Temeljit servis vključuje brušenje robnikov in drsne podlage, impregnacijo in poliranje!

CELOSTNO SERVISIRANJE SMUČI ALI SNEŽNE DESKE

Pri servisiranju se zmogljivost vaših smuči ali snežne deske bistveno poveča in prilagodi vašemu znanju smučanja. Serviserju povejte, kakšen stil in način vožnje vam ustreza, kakšen teren vam je najljubši, ter kakšne so vaše ostale želje. Le tako bo lahko serviser ustrezno pripravil vaše smuči ali snežno desko za prihajajočo sezono!

Vrhnja stran, obloga in robovi se očistijo in obrišejo, da se odstrani umazanija. Nato se pregledajo poškodbe na vaših smučeh ali snežni deski. 

BRUŠENJE ROBNIKOV IN DRSNE PODLAGE
Obdelava robnikov na drsni strani pomembno spremeni lastnosti smuči ali snežne deske. Obdelava mora biti prilagojena smučarskemu/boardarskemu/tekaškemu znanju, namenu in tipu smuči, snežne deske. S pomočjo posebnega sistema pa revolucionarno natančno obdelajo robnik in pomembno izboljšajo natančnost vhodov v zavoj in izhodov iz zavoja.

Glede na zmogljivost, ki jo pričakujete od vaših smuči ali snežne deske, se robovi »spustijo« med 0 in 3 stopinje (2 stopinji privzeto). Nastane neprekinjena gladka površina. Brušenje se izvede s keramičnimi brusili, kjer se izredno natančno zgladi in spolira pod ustreznim kotom rob smuči (kot od 90-87 stopinj).

IMPREGNACIJA
Zadnji korak pri vsakem servisiranju je nanašanje vročega voska. Vroči vosek impregnira oblogo, ščiti pred poškodbami in izboljša drsnost ter vodljivost športnega pripomočka. 

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • izbira med servisom smuči, snežne deske ali tekaških smuči
  • izboljšan nadzor in večja varnost na smučišču
  • pregled in popolna priprava smuči ali boarda
  • dlje časa ostri robniki in gladka drsna podlaga
  • profesionalna, natančna in izkušena servisna ekipa

Odličen nakup

Pameten nakup

Podjetje s tradicijo

Strokovno osebje

VEČ O PONUDNIKU

Podjetje se poleg paintballa ukvarja še z elektroinštalacijami (elektrika pri novi hiši, prenova električnih inštalacij, elektrika v stanovanju, elektrika v mansardi, grobe inštalacije elektrike, cevi za elektriko, montaža vtičnic, groba in fina električna inštalacija, elektro izvajalec), razsvetljavo (luči pri novi hiši, viseča svetila, podometne luči, vgradna svetila, stenske luči, vgradne talne luči, vodotesne luči) in telekomunikacijami (inštalacije za kabelsko, kabli za optiko, UTP kabli, LAN mreža). Dela izvajajo v regijah: Savinjska, Spodnjeposavska, Jugovzhodna, Slovenija, Osrednjeslovenska, Gorenjska.

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Lokalna ponudba   Poglej vse (198)