k-logo

POMOČ UPORABNIKOM

070 477 277 ali piši na info@mediastar.si


Dosegljivi smo:

ob delavnikih od 7. do 18. ure

ter ob sobotah od 9 do 13. ure.

2018 MediaStar Group d.o.o.

Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

NOV ISKALNIK = ZADETEK V POLNO

Točno to kar iščeš, je le 1 klik stran.

Do 51% popust na 1 uro igranja badmintona z možnostjo okusnega burgerja!

od 5,90 €

Redna cena od 12,00 €

# / 3
PRVIČ NA KUPONKO.SI

Do 51% popust na 1 uro igranja badmintona z možnostjo okusnega burgerja!

od 5,90 €

Redna cena od 12,00 €

Povabite prijatelja ali partnerja na partijo badmintona! Igrišča so standardne velikosti in se nahajajo v pokriti dvorani. Izberete lahko tudi opcijo z odličnim burgerjem s 100 % angus govedino, ki je ena izmed najbolj okusnih vrst govedine.

Odlična priložnost za druženje s prijatelji v pokritem igrišču za badminton!

Šport & Wellness Center Harmonija

Športnim aktivnostim je v Harmoniji namenjeno 2.500 m2 pokritih površin. Na voljo je 5 igrišč standardne velikosti za badminton v pokriti dvorani. Poleg tega ponujajo tudi igrišča za tenis, vadbo joge, vadbo na napravi Power Plate in osebno trenerstvo po vodstvom izkušenih inštruktorjev.

RESTAVRACIJA
Restavracijski prostor lahko sprejme do 100 gostov in je tako primeren tudi za večje družbe. V toplejših dneh sta na voljo tudi piknik prostor in zunanji športni park. V ponudbi imajo različne jedilnike z jedmi z žara, ki jih kombinirajo s sezonsko zelenjavo in sladicami. Med pestro ponudbo si lahko izberete tudi all inclusive ponudbo hrane in pijače, ki bo ugodila še tako zahtevnemu gostu. 

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • najem standardnega igrišča za igranje badmintona za 2 osebi
  • na voljo je 5 urejenih igrišč v pokriti dvorani
  • možnost odličnega burgerja s 100 % angus govedino
  • na voljo je izposoja loparjev in žogice z doplačilom
  • harmonija je priznan wellness center s pestro ponudbo storitev

Pestra dodatna ponudba

Dobro počutje

Tekmovalni duh

Odpravi se s prijatelji

VEČ O PONUDNIKU

Harmonija duha, telesa in doživetij je vodilo in vsebina športno-rekreativnega, lepotnega in wellness centra Harmonija. To je prvi wellness center v Sloveniji, ki je zgrajen po metodi feng shui.
Rekreacija in razvajanje sta na voljo na kar 5.000 kvadratnih metrih pokritih površin: igrišča tenisa in badmintona, wellness center s SPA-jem, skupinske in individualne vadbe, celostna vadba in vadba na Power plate napravi, 12 hotelskih sob ter restavracija in kavarna, ki prijetno zaključi vaše razvajanje ali šport. V poletnih mesecih sta na voljo tudi 2 igrišči za odbojko na mivki, veliko ter pomožno travnato igrišče za nogomet, otroško igrišče in velik vrt z restavracijo in kavarnico.
Wellness Harmonija je prvi celostni terapevtski rehabilitacijski center v Sloveniji. Za vas so pripravili najboljši, selektiven izbor storitev in terapij, ki vsaka posamezno in kot sestavni del enega najučinkovitejših celostnih programov, poskrbi za vaše optimalno dobro počutje. V svojih storitvah so združili najboljše iz ponudbe fizioterapije, medicinskih pripomočkov, alternativnih pristopov k zdravju in lepoti ter wellness storitev, da bi zagotovili vaše absolutno zadovoljstvo.

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Lokalna ponudba   Poglej vse (169)