k-logo

POMOČ UPORABNIKOM

070 477 277 ali piši na info@mediastar.si


Dosegljivi smo:

ob delavnikih od 7. do 18. ure

ter ob sobotah od 9 do 13. ure.

2018 MediaStar Group d.o.o.

Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

NOV ISKALNIK = ZADETEK V POLNO

Točno to kar iščeš, je le 1 klik stran.

HUDA CENA za 150-minutno airsoft doživetje na realističnem indoor poligonu!

8,90 €

# / 4

HUDA CENA za 150-minutno airsoft doživetje na realističnem indoor poligonu!

8,90 €

Airsoft združuje šport, zabavo in adrenalinsko doživetje na taktičnem in realističnem poligonu. Izbirate lahko med 6 različnimi vrstami iger, za posebno doživetje pa poskrbijo unikatni efekti. Skupaj s prijatelji doživite nekaj novega in se podajte na izjemno pustolovščino!

Prvi INDOOR airsoft s posebnimi efekti! 150 minut in 6 različnih iger! Na voljo kar 500 BB kroglic!

airsoft

Airsoft je taktična bojna igra, v kateri igralci doživijo prave bojne situacije, ponavadi v bojnih skupinah - oddelkih. Namen igre je izločiti vse nasprotnike, ali opraviti vse dane naloge v danem scenariju. Igralci v airsoftu uporabljajo tipično vojaško opremo, da so čim bolj podobni pravim vojakom oz osebam, ki jih predstavljajo v scenariju.
Airsoft je primeren je tako za rekreacijo, kot tudi za športno tekmovanje. Odličen je za druženje s prijatelji, praznovanje rojstnega dne, fantovščine in team buildinge. Minimalno število igralcev za izvedbo igre je 4 (2 na 2), maksimalno število igralcev pa je 20. Na poligonu lahko naenkrat igra zgolj 10 igralcev (5 na 5), ostali počivajo. Primerno je tudi za osebe mlajše od 18. let, vendar pa morajo pristopno izjavo podpisati tudi starši, zakoniti skrbniki ali druge odgovorne polnoletne osebe. 
Airsoft pozna samo eno osnovno pravilo, ki je enako vsepovsod: izločen je tisti, ki ga zadene kroglica, ostala pravila in izpeljanke pravil, se razlikujejo in so odvisne od dogovora (scenarija, vrste iger). Seveda so tudi ključna pravila, ki jih je potrebno upoštevati zaradi varnosti in zaščite. Z vsemi pravili, vas bo ob obisku seznanil naš inštruktor in sodnik.

INDOOR POLIGON
Prednost pred zunanjimi poligoni je, da je teren raven in s tem dosti bolj varen za hitre taktične premike. Ovire so veliko bolj razgibane, pravtako pa so pustili dolge linije, za tiste ki želijo streljati na daleč. Indoor poligon omogoča igranje v vsakem vremenu in ni omejen na dnevno svetlobo. Za posebne učinke poskrbi megla, laser in zvok, omogoča realistično taktično igro in omogoča igranje 6 različnih iger. 

VRSTE IGER
Do zadnjega moža je igra, kjer je cilj dosežen ko eliminirate vse člane nasprotne ekipe. 
Centralna zastave in bazna zastava sta igri, ki se osredotočata na osvajanje in zaščito osvojenih zastav. Bazna zastava je igra, ki se lahko igra samostojno ali v kombinaciji z ostalimi igrami. 
Counter terrorists & terrorists  je igra kjer je naloga teroristov je nastavitev in ekplozija bombe (40 sekund) v centralnem stolpu ali izločitev vseh CTjev. Naloga CTjev je deaktivacija bombe ali izločitev vseh terroristov.
Igra Ječa zadete igralce pošilja v ječo. Jetnika lahko reši njegov soigralec, z dotikom, vendar more pri reševanju ostati nezadet. Zmaga ekipa, ki spravi v ječo vse člane nasprotne ekipe. 
Eno pravilo - brez pravil je igra, ki jo oblikujete sami. Prepustite domišliji svojo pot in sami postavite pravila.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • unikatni posebni efekti med samo igro (megla, laserji, zvočni efekti...)
  • igra v vsakem vremenu in ne glede na dnevno svetlobo
  • taktična igra zaradi izjemno realističnega taktičnega poligona
  • možnost igranja 6 različnih iger
  • odlično za druženje s prijatelji, praznovanje rojstnih dni ali zaključene družbe
  • vso opremo, razen rokavic, prejmete pri njih

Odličen nakup

Adrenalin

Tekmovalni duh

Odpravi se s prijatelji

VEČ O PONUDNIKU

Poleg ostalih storitev, ki jih podjetje ponuja, so dodali še Airsoft Areno Maribor in prvi escape room v Mariboru. Airsoft arena je taktična boja igra, namenjena vsem ki si želijo dogodivščine, taktičnega razmišljanja, gibanja in druženja s prijatelji.

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Lokalna ponudba   Poglej vse (178)