Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

57% popust na čudovit zobni kristalček Swarovski! Na voljo 6 različnih barv!

12,90 €

Redna cena od 30,00 €

# / 3

57% popust na čudovit zobni kristalček Swarovski! Na voljo 6 različnih barv!

12,90 €

Redna cena od 30,00 €

Si želite lepši, bolj bleščeč nasmeh? Popestrite svoj videz z zobnim nakitom v obliki kristalčka. Namestitev kristalčka je enostavna, neboleča in brez vrtanja. Tudi po odstranitvi ni na zobu nobenih sprememb, trajnost pa je večletna. Izberete lahko med 6 različnimi barvami!

Popestrite svoj videz z zobnim nakitom v obliki kristalčka! Namestitev kristalčka je enostavna, neboleča in brez vrtanja.

zobni kristalček

Zobni nakit se pritrdi hitro in brez bolečin, in kar je najpomembnejše, da je postopek popolnoma neškodljiv, saj ne pušča nikakršnih trajnih posledic, je hitro pritrjen in po želji hitro odstranjen. Zobni nakit vam pritrdijo s photo ligt aparatom, (plava lučka), ki ga uporabljajo stomatologi za strjevanje belih zalivk.

Zob je potrebno na pritrditev zobnega nakita pripraviti. Le to storijo tako da zobno površino dodobra očistijo. Na očiščen zob pa se nanese lepilo, katerega se strdi s posebno modro lučko, na lepilo pa se v simetriji prilepi kristalček. Ko je lepilo strjeno je postopek končan.

Obstojnost zobnega nakita je odvisna od higiene zob, od kvalitete pritrditve ter tudi od tega, na katerem zobu je kristalček pritrjen. Kajti če je kristalček pritrjen na sprednjih zobeh – enice, je bolj izpostavljen tujkom (hrani ...), kakor če je pritrjen na zobeh ki so malenkost pomaknjeni v ustno votlino (dvojke in trojke). Če upoštevamo vse dejavnike lahko doseže kristalček obstojnost do nekaj let. Seveda pa lahko zobni nakit po želji, v primeru da se ga naveličate, brez posebnih težav odstrani zobozdravnik. Le ta bo odstranil kamenček in nato še ostanke lepila ter po želji zob tudi spoliral.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • strokoven pregled in posvet
  • profesionalno opravljena storitev
  • čudovit dodatek, ki bo poudaril vašo osebnost in poživel vaš videz
  • izberete lahko med 6 različnimi barvami
  • nova podoba, ki bo pritegnila občudujoče poglede

Odlična ideja za darilo

Potrebna je rezervacija

Strokovno osebje

Preizkušen paket

VEČ O PONUDNIKU

Studio Cult je profesionalni tattoo in piercing studio, ki se nahaja na dveh lokacijah v Ljubljani in sicer v BTC-ju v Hali 5 (Tangram) in na Resljevi 24. Zagotavljajo kvalitetno in varno izdelavo trajnih tetovaž s strokovnim svetovanjem pri izbiri motiva. Pri delu uporabljajo sodobno tehnologijo. Tetovaže izvajata dva tetovatorja: Alan in Tanja. Prebadata pa body-piercerki Johanna Gora in Sarah.

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Lokalna ponudba   Poglej vse (180)