Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

NOV ISKALNIK = ZADETEK V POLNO

Točno to kar iščeš, je le 1 klik stran.

Kar 55% popust na kakovostno prevajanje in lektoriranje v 2 jezikih!

od 9,90 €

Redna cena od 22,00 €

# / 3

Kar 55% popust na kakovostno prevajanje in lektoriranje v 2 jezikih!

od 9,90 €

Redna cena od 22,00 €

Diplomska naloga, magistrska naloga, povzetki le-teh, članki, življenjepisi in še lahko naštevamo! Karkoli želite trajnostno oddati, bo odraz vašega dela in truda za vedno, zato je pomembno, da vam je delo v čast in ponos. K temu pa vsekakor ne sodijo neljube slovnične ali pravopisne napake in slabo prevedena besedila. Ni potrebe, da se s tem mučite sami, ko pa to lahko naredi nekdo z dolgoletnimi izkušnjami namesto vas.

Prevod in lektoriranje iz slovenskega jezika v hrvaški ali srbski jezik ali obratno!

PREVAJANJE IN LEKTORIRANJE

Prava izbira za kakovostno prevajanje vseh vrst besedil, od poljudnih, poslovnih do znanstvenih iz hrvaščine in srbščine v slovenščino in obratno. Prevod vedno opravijo v želenem in dogovorjenem roku. Čas lekture je odvisen od zahtevnosti naloge in obsega naročil. Če se vam mudi, se lahko dogovorite tudi za krajši rok.

LEKTORIRANJE
Lektoriranje vedno opravijo v želenem in dogovorjenem roku. Čas lekture je odvisen od zahtevnosti naloge in obsega naročil. Če se vam mudi, se lahko dogovorite tudi za krajši rok.

IZVAJALKA
Mag. Zorica Zaklan z dolgoletnimi izkušnjami iz področja prevajanja, lektoriranja, tehničnega urejanja diplomskih in magistrskih nalog, strokovnjakinja na področju tečajev hitrega branja in učinkovitega učenja, ki svoje delo opravlja s strastjo in entuziazmom. Poskrbela bo, da bo vaš izdelek kakovostno lektoriran in preveden iz slovenščine v hrvaščino ali srbščino ali obratno.

KAJ PRAVIJO DOSEDANJI UDELEŽENCI:
"Knjigo, ki je gospa Zorica prevedla v hrvaščino ljudje z veseljem berejo, saj je gospa nativna govorka in ima bogat besedni zaklad." Vlasta

"Pred tremi leti sem prvič, za potrebe prispevka na kongresu v Beogradu (s področja medicine), uporabil prevod gospe Zorice, ki je bil verodostojen in natančen. Od takrat z veseljem uporabljam njene prevajalske in lektorske storitve." Marko

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • prevajanje in lektoriranje v hrvaškem ali srbskem jeziku
  • natančen prevod in lektoriranje vseh vrst besedila
  • hitre in kakovostno opravljene storitve
  • dolgoletne izkušnje na področju lektoriranja in prevajanja
  • pravopisne napake so preteklost
  • brez skrbi in ponosno oddajte svoje delo
  • možnost prevoda povzetka v angleščino

Dolga veljavnost kupona

Pameten nakup

Strokovno osebje

Preizkušen paket

VEČ O PONUDNIKU

Zorica Zaklan, magistrica medkulturnega menedžmenta in doktorandka ekonomske sociologije, prevajalka, predavateljica in mentorica, ki ima dolgoletne izkušnje s prevajanjem in lektoriranjem strokovne in znanstvene literature. Pri učenju poskrbi za sproščeno vzdušje in čim več prakse ter aplikativnih metod in tehnik, ki jih boste z veseljem uporabljali v svojem življenju. Njena posebna prednost so dvajsetletne praktične izkušnje pri delu z ljudmi v javni upravi in podjetništvu, kot tudi v izobraževanju.

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Lokalna ponudba   Poglej vse (192)