Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

Do 79% popust na profesionalno fotografiranje vaših posebnih trenutkov!

od 34,90 €

Redna cena od 150,00 €

# / 15
SAMO NA KUPONKO.SI

Do 79% popust na profesionalno fotografiranje vaših posebnih trenutkov!

od 34,90 €

Redna cena od 150,00 €

Profesionalni fotograf z vami ustvarja in vam pomaga ohraniti najlepše spomine na rojstnodnevne ali druge zabave, v objektiv pa lovi tudi posebne trenutke parov, nosečnic in družin. Lahko si priskrbite tudi fotoknjigo, tako da bodo vaši spomini živeli večno! Izberite sebi najljubšo lokacijo, kjerkoli po Sloveniji, saj so potni stroški vključeni v ceno! Možnost tudi fotografiranja sv. obhajila, sv. krsta, birme ali pa poročno fotografiranje z vključenimi razvitimi fotografijami!

Na lokaciji po dogovoru po celi Sloveniji - potni stroški so vključeni v ceno! Možnost tudi fotografiranja birme, zabav, fotografiranje parov ali nosečnic!

VSE PONUDBE ZAJEMAJO

 • profesionalna obdelava fotografij
 • prevzem fotografij in USB ključka po pošti (poštnina je vključena)
 • lokacija fotografiranja po dogovoru
 • potni stroški po celi Sloveniji so vključeni v ceno

D. D. Photo

Fotograf Dušan pravi: "Sposobnost »ustaviti« čas, ohraniti spomin in deliti izkušnje z nekom, je neprecenljivo. Ta občutek me je prevzel in zavedal sem se, kako me prevzema strast ujeti v objektiv vse lepo, ki nas obdaja."
Profesionalni fotograf z vami ustvarja in vam pomaga ohraniti najlepše spomine na rojstnodnevne ali druge zabave, v objektiv pa lovi tudi posebne trenutke parov, nosečnic in družin.

POROČNO FOTOGRAFIRANJE
Le kdo si ne želi najlepši dan svojega življenja, kar se da dobro ohraniti v spominu? Fotografiranje porok pomeni shraniti vsak magičen trenutek, nekam na varno, od koder ga je možno obuditi ter se kadarkoli vrniti vanj. 2-urno poročno fotografiranje vključuje fotografiranje cerkvene in civilne poroke, fotografiranje mladoporočencev, prič in staršev po obredu ter skupinsko fotografiranje.

SLIKANJE SV. OBHAJILA, SV. KRSTA ALI BIRME
Sveti Krst, Sveto Obhajilo in Sveta Birma so enkratni, neponovljivi dogodki prejemanja svetih zakramentov. Fotografiranje poteka v sklopu posameznega obreda, v cerkvi, kjer so ujeti pomembni trenutki. Pri sv. krstu so to pokrižanje staršev in botrov, maziljenje, krščenje, prejem belega oblačila, prižiganje krstne sveče, blagoslov staršev in krščenca. Po obredu naredijo portretne in skupinske fotografije skupaj s povabljenimi najbližjimi (starši, babici in dedka, sorodstvo, botra), notri pred oltarjem in zunaj v naravi.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

 • nepozabni ter neprecenljivi trenutki, ujeti v objektiv
 • 2-urno poročno fotografiranje
 • lokacija fotografiranja po dogovoru
 • možnost tudi fotografiranja sv. obhajila, sv. krsta ali birme
 • čudovite družinske fotografije, fotografije parov ali nosečnic
 • čudovit spomin za celotno družino
 • strokovno fotografiranje z izkušenim fotografom
 • odlična ideja za darilo ob posebni priložnosti

Odlična ideja za darilo

Odličen nakup

Potrebna je rezervacija

Preseneti boljšo polovico

VEČ O PONUDNIKU

Izkušen in profesionalen fotograf poskrbi, da vaši najlepši spomini ostanejo za vedno. Z vami ustvarja fotografije vaših rojstnih dni ali zasebnih zabav, prav tako pa se posveča fotografiranju parov, nosečnic in družin.

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Lokalna ponudba   Poglej vse (191)