k-logo

POMOČ UPORABNIKOM

070 477 277 ali piši na info@mediastar.si


Dosegljivi smo:

ob delavnikih od 7. do 18. ure

ter ob sobotah od 9 do 13. ure.

2018 MediaStar Group d.o.o.

Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

Sprostite se s klasično ali protibolečinsko masažo kar 53% ceneje!

od 14,90 €

Redna cena od 30,00 €

# / 3
PRVIČ NA KUPONKO.SI

Sprostite se s klasično ali protibolečinsko masažo kar 53% ceneje!

od 14,90 €

Redna cena od 30,00 €

Prepustite se profesionalnim rokam in si po napornem dnevu privoščite masažo, ki vas bo ponovno napolnila z energijo in vam odpravila morebitne nevšečnosti, kot so bolečine in napetost. Odločite se za klasično masažo ali pa za protibolečinsko masažo, ki je usmerjena na odpravljanje težav. Izvajalka masaž je izkušena maserka in terapevtka, zato boste iz salona zagotovo odšli zadovoljni in polni energije.

Izvajalka masaž je izkušena maserka in terapevtka, zato boste iz salona zagotovo odšli zadovoljni in polni energije.

Masaže

KLASIČNA MASAŽA TELESA
V današnjem času ko veliko sedimo za računalnikom se pojaviljajo bolečine v vratu, ramenih , križu, medenici, zapestju. Vse to nosi davek na naše telo. Smo razdraženi in v bolečinah. Klasična masaža pa je najbolj enostavna nega za ohranjanje našega zdravja in počutja saj sprošča mišice, spodbuja prebavo, poveča cirkulacijo in stimulira limfo. Ni pa zanemarljivo dejstvo, da zmanjša in odpravi stres.

Z masažo si lahko bistveno pomagamo k izboljšanju kvalitete svojega življenja.

Tudi pri 30 min masaži uporabljamo različne metode gladenja, drgnjenja, gnetenja in »tolčenja« posameznih mišičnih sklopov ali dela telesa. Hkrati pa si pri tem pomagamo še z drugimi manualnimi tehnikami ki so zelo učinkovite pri odpravljanju bolečin v vratu in ramenih. Seveda so učinkovite tudi pri glavobolih in migrenah, ter karpalnemu kanalu in inkotenci.

PROTIBOLEČINSKA MASAŽA
Protibolečinska masaža hrbta je namenjena vsem, ki trpite za bolečinami v križu, vratu, med lopaticama, v ramenih... Z globokimi in ritmičnimi prijemi se sprostijo preobremenjene mišice in mesta utesnitev, v celoten predel ob hrbtenici priteče sveža kri s hranili, obenem pa se odplavi toksine iz zastojnih področij.

Pred prihodom na masažo se doma stuširate. Če imate daljše lase si jih pred masažo spnite. 2 uri pred masažo niso priporočeni obilnejši obroki in pitje alkohola

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • odlična ideja za darilo, s katerim boste ljubljeni osebi polepšali dan
  • izboljšana cirkulacija, odprava napetosti in manj bolečin
  • popolna sprostitev ter razvajanje telesa in duha
  • privoščite si sprostitev in prebudite svoje telo
  • prepustite se rokam profesionalnih maserjev

Odlična ideja za darilo

Pameten nakup

Strokovno osebje

Za zdravje

VEČ O PONUDNIKU

Salon VitaTera se nahaja v Ljubljani in ga vodi certificirana Emmet terapevtka Simona Leskovar. V salonu za vas poskrbijo 2 izkušeni maserki in terapevtki, ki bojo poskrbele, da se boste počutili lagodno in sproščeno. Izvajajo različne masaže, ročno limfno drenažo, posebnost pa je Emmet tehnika.

Tehnika EMMETT je posebna oblika telesne terapije. Izvaja se jo z lahnim pritiskom prstov na specifične točke, poznane kot ‘Emmett točke’. Te točke niso enake tradicionalnim energijskim/trigger točkam ali akupresurnim točkam ali katerimkoli drugim točkam, ki so opisane v drugih terapijah. Pritisk, ki je potreben za stimulacijo EMMETT točk ni nujno čvrst ali boleč. Za izrek ‘Brez bolečine ni uspeha’ v filozofiji tehnike EMMETT ni prostora.

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Lokalna ponudba   Poglej vse (142)