Masaža v dvoje! 50% popust na sproščujočo masažo z naravnimi olji za 2 osebi!

44,00 €

Redna cena od 88,00 €

prodani

Prodanih 12 kuponov

# / 3

Masaža v dvoje! 50% popust na sproščujočo masažo z naravnimi olji za 2 osebi!

44,00 €

Redna cena od 88,00 €

prodani

Prodanih 12 kuponov

Preveri lokacijo ponudbe in mogoče najdeš še kaj zanimivega!

1/

Poglej kontaktne podatke

Odpravita se na masažo ob prijetni sproščujoči glasbi, naravna dišeča olja pa lahko izbereta po želji! Masažo uporabljamo za zmanjševanje stresa in celo za preprečevanje zdravstvenih težav, povezanih s stresom, saj telo umiri in centralni živčni sistem premakne v stanje samozdravljenja. Telesu pomaga, da si opomore od stresa in napornega, izčrpavajočega dela in olajša okrevanje in regeneracijo. Zato ne odlašajte in telesu privoščita regeneracijo!

Odpravite stres in preprečite morebitne zdravstvene težave. Privoščita si sproščujočo masažo, ki vas bo napolnila z novo energijo!

Zate smo pripravili to ponudbo:

 • PONUDBA RAZPRODANA

  60-minutna sproščujoča masaža telesa za 2 osebi

  • uporaba dišečih naravnih olj po izbiri
  • prijetna sproščujoča glasba
  Preberi vse

  -50 %

  88,00 €

  44,00 €

  Vrnemo 0,22 €

SPROŠČUJOČA MASAŽA

Pri masaži se osredotočajo na celo telo. Vključijo tudi masažo obraza, stopal, trebuha in dlani. Masaža je namenjena sprostitvi napetih mišic, sprostitvi uma in duha. Pri masaži se uporabljajo dišeča naravna olja, ki jih lahko izberete tudi sami.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

 • masaža ob sproščujoči prijetni glasbi
 • blagodejni učinki na vaše telo in duha
 • razbremenitev mišic in vezi v telesu
 • odpravljanje bolečin, sprostitev in zmanjšanje stresa
 • za vas bo poskrbelo prijazno in usposobljeno osebje
 • naravna dišeča olja pa lahko izbereta po želji

Odlična ideja za darilo

Dobro počutje

Za krepitev telesa

Preseneti boljšo polovico

POGOJI KORIŠČENJA

POGOJI UNOVČENJA

Vsak lahko kupi in unovči neomejeno število kuponov.

UNOVČLJIVOST KUPONA

Kupon je unovčljiv do vključno 30.6.2021.

REZERVACIJA

Po nakupu kupona je obvezna rezervacija na telefonsko številko 040 187 192.

PARKIRIŠČE

Pred salonom je brezplačno parkirišče.

KORIŠČENJE KUPONA

Kupon se šteje kot unovčen, v kolikor je uporabnik termin rezerviral, vendar ni prišel ali odpovedal termina vsaj 24 ur prej.

OSTALI POGOJI

Pri unovčenju kupona je ponudniku potrebno pokazati šifro kupona, ki ga najdete v svojem uporabniškem profilu pod zavihkom Moji kuponi. Povezavo do mobilnega kupona si lahko z brezplačnim SMS-om pošljete na svoj telefon ali si natisnete kupon z izpisano šifro.

VEČ O PONUDNIKU

Tjana Burger je po osnovni šoli formalno izobraževanje nadaljevala na Gimnaziji Velenje in nato zaključila študij ekonomije. V tem času se ji je ponudila priložnost, da je dodatno znanje iskala tudi na Univerzi Komenskega v Bratislavi na Slovaškem. Kot se spodobi za ekonomista je svoje delo nadaljevala v poslovnih vodah kot borzna posrednica v priznani slovenski borzni hiši. Izkušnje z ljudmi in poslovnimi financami so me vodile v nenehno iskanje novih dimenzij življenja, ki niso bile povezane z otipljivimi materialnimi vrednostmi. Čutila je, da za vsem tem stoji nekaj več, kar ji še trenutno ni bilo dano videti. Že kot študentka se je seznanjala z različnimi oblikami duhovnega izobraževanja. Več kot dvajsetletno iskanje in brskanje po vesolju je formalno zaključila tudi v priznani šoli za bioterapevte-karmična diagnostika, ki jo vodi Marjan Ogorevc. Učiteljska stopnja za Reiki je le dodatna nadgradnja pri njenem terapevstkem delu, ki ga vključuje v svoje delo. Začela je čutiti in delovati celostno kot poslovna ženska z znanji iz bioterapije, ki jo jo začela načrtno uvajati v svoje poslovne prakse. Verjame, da ji je športni duh v časih iskanja in poglabljanja na vseh področjih udejstvovanja pripomogel, da ji je v najtežjih trenutkih uspelo uiti samopomilovanju. Svoji ljubezni do športa je dodala še formalno obliko in opravila izpit za atletskega trenerja in licenco za vodeno vadbo za odrasle. Opravljen ima tudi tečaj masaže na srednji zdravstveni šoli v Slovenj Gradcu. 
Marsikomu v pogum lahko reče, da ji je končno uspelo. Združiti vse talente, sposobnosti in želje v zaokroženo celoto podajanja znanja ter prenašanja izkušenj na vse tiste, ki si to želijo.

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Lokalna ponudba   Poglej vse (147)

Ceneje ne najdeš nikjer!