Kar 52% popust na zdravilne terapevtske masaže telesa ali Tecar terapijo!

od 16,90 €

Redna cena od 35,00 €

prodani

Prodanih 9 kuponov

# / 3
PRIPOROČAMO

Kar 52% popust na zdravilne terapevtske masaže telesa ali Tecar terapijo!

od 16,90 €

Redna cena od 35,00 €

prodani

Prodanih 9 kuponov

Preveri lokacijo ponudbe in mogoče najdeš še kaj zanimivega!

1/

Poglej kontaktne podatke

Vsakdanji stres lahko dolgotrajno vpliva na vaše življenje. Mnogi trdijo, da so pomoč dobili prav s sprostitveno masažo. Masaže pa ne pomagajo le proti stresu, temveč so tudi super terapije za okrevanje po lažjih ali hujših poškodbah. Izbirate lahko med sproščujočo klasično masažo, terapevtsko masažo proti bolečinam ali prav posebno Tecar terapijo!

Izbirate lahko med klasično, terapevtsko masažo in posebno Tecar terapijo!

Za to ponudbo imamo kar 3 možnosti, izberi najboljšo:

 • PONUDBA RAZPRODANA

  60-minutna terapevtska masaža telesa za 1 osebo

  Preberi vse

  -50 %

  50,00 €

  24,90 €

  Vrnemo 0,12 €

 • PONUDBA RAZPRODANA

  60-minutna klasična masaža telesa z eteričnimi olji za 1 osebo

  Preberi vse

  -51 %

  40,00 €

  19,50 €

  Vrnemo 0,10 €

  NAJBOLJ PRILJUBLJENA 
 • PONUDBA RAZPRODANA

  30-minutna Tecar terapija terapevtska masaža telesa za 1 osebo

  Preberi vse

  -52 %

  35,00 €

  16,90 €

  Vrnemo 0,08 €

MASAŽE

KLASIČNA MASAŽA
Masaža ohranja in dviguje telesno vitalnost in zmanjšuje podvrženost poškodbam ter vsakodnevnemu stresu. Pri klasični masaži se sproščajo napete mišice telesa z različnimi prijemi in tehnikami kot so glajenje, otiranje, gnetenje, iztiskanje, tolčenje ipd. V okviru teh tehnik se izvaja več različnih variacij, glede na velikost, obliko in trdoto mišic.

Klasična masaža vpliva na skoraj vsa tkiva v telesu. Ne vpliva samo na izboljšanje toka krvi in limfe, ampak tudi zelo ugodno vpliva na živčevje in na presnovo, kar se kaže v boljši prebavi in izločanju prekomerne vode iz telesa. Glaven učinek klasične masaže je izboljšana prekrvavitev in izboljšanje presnove ter seveda sprostitev. Poleg teh učinkov masaža vpliva tudi na psihološko stanje človeka, saj pospešuje izločanje hormonov, ki dajejo občutek sreče in ugodja.

TERAPEVTSKA MASAŽA
Terapevtske masaže se izvajajo pri vseh lažjih ter težjih problemih in poškodbah, hkrati pa učinkovito lajšajo hude kronične bolečine in odpravljajo akutne probleme. S terapevtskimi masažami pozitivno vplivamo na odpravljanje mišičnih zatrdlin, vozličkov in bolečin. Poleg tega povzročimo povečano prekrvavljenost, odpravimo glavobole in migrene, povečamo gibljivosti celotne hrbtenice, ramenskega obroča ter spodnjih okončin. Odvaja tudi strupe, ki so se nakopičili zaradi nezadostne prekrvavljenosti ter izboljšanje stanje telesa na fizičnem, psihičnem in duhovnem nivoju.

TECAR TERAPIJA
Terapije sistema Tecar so izjemno učinkovite in dajejo hitre rezultate ter nam tako hitro in učinkovito izboljšajo oz. povrnejo kvaliteto življenja. Sistem Tecar se uporablja v terapevtske in lepotne namene z namenom po čim hitrejšem in kakovostnem okrevanju po poškodbah. Ustvarjen je bil za športnike, njegove odlične in izredno hitre učinke pa sedaj uporablja množica ljudi z bolj ali manj izraženimi težavami sodobnega načina življenja. Tecar terapija učinkovito deluje na kožo in podkožno tkivo, mišice, sklepe, kite in ligamente.

Terapije sistema Tecar spodbujajo energijo iz notranjosti bioloških tkiv in tako sprožajo naravne procese obnavljanja ter protivnetne procese. Tehnika pomaga terapevtu pri odpravi bolečine in njenih vzrokov. Deluje na principu hitrega spreminjanja polaritete na elektrodi ter aktiviranju ionov v celici, kar poviša njen metabolizem, poveča se tvorba energije, zaradi tega se poveča poraba kisika, ki poveča dotok krvi s širjenjem majhnih krvnih žil. Izboljšana prekrvavitev hitreje odplavi produkte mišične dejavnosti, zmanjša oteklino, bolečino in ustvari pogoje za normalno delovanje prizadetega dela telesa. S terapijami Tecar zelo uspešno in hitro odpravimo bolečine in težave, ki so posledica sodobnega načina življenja ali bolezni in sicer: Bolečine v hrbtenici (npr. degenerativne spremembe), bolečine v roki/nogi, stanja po poškodbah mehkih tkiv ter zlomih (npr. zvin gležnja), bolezni sklepov in obsklepnih tkiv, revmatične bolezni, stanja po poškodbah živcev, otekanje nog in krči v mečih ter športne poškodbe.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

 • izbirate lahko med klasično in terapevtsko masažo
 • masaže so popolno zdravilo proti vsakodnevnemu stresu
 • izboljšana prekrvavitev, presnove in sprostitev
 • terapevtska masaža pozitivno vpliva na odpravljanje mišičnih bolečin
 • sistem Tecar se uporablja za hitrejše okrevanje po poškodbah
 • terapije so namenjene tudi športnikom

Odlična ideja za darilo

Strokovno osebje

Dobro počutje

Za krepitev telesa

POGOJI KORIŠČENJA

POGOJI UNOVČENJA

Vsak lahko kupi in unovči neomejeno število kuponov a unovči le enega.

UNOVČLJIVOST KUPONA

Kupon je unovčljiv do vključno 31.3.2021.

REZERVACIJA

Po nakupu kupona je obvezna predhodna rezervacija na telefonsko številko 031 225 405 v času delavnika.

PARKIRIŠČE

Pred salonom je brezplačno parkirišče.

KORIŠČENJE KUPONA

Kupon se šteje kot unovčen, v kolikor je uporabnik termin rezerviral, vendar ni prišel ali odpovedal termina vsaj 48 ur prej.

OSTALI POGOJI

Pri unovčenju kupona je ponudniku potrebno pokazati šifro kupona, ki ga najdete v svojem uporabniškem profilu pod zavihkom Moji kuponi. Povezavo do mobilnega kupona si lahko z brezplačnim SMS-om pošljete na svoj telefon ali si natisnete kupon z izpisano šifro.

VEČ O PONUDNIKU

Urban Čehovin, diplomiran kinezioterapevt se ukvarja z izvajanjem klasične masaže ter terapevtske masaže. Ker je današnji način življenja zelo hiter ter stresen želi sočloveku pomagati, da se znebi stresa, bolečin ter ponovno zaživi lahkotno življenje. Vsaki stranki se popolnoma posveti ter ji v najboljši moči pomaga.

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Lokalna ponudba   Poglej vse (164)

Pri tej ponudbi so na voljo 3 možnosti. Izberi najboljšo!