Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

NOV ISKALNIK = ZADETEK V POLNO

Točno to kar iščeš, je le 1 klik stran.

HUDA CENA za terapevtsko masažo hrbtenice s protibolečinskim laserjem!

24,90 €

# / 3

HUDA CENA za terapevtsko masažo hrbtenice s protibolečinskim laserjem!

24,90 €

Vključena uporaba protibolečinskega laserja! Znebite se nadležnih bolečin v hrbtenici in zaživite zdravo ter brezskrbno življenje. Strokovnjaki vas bodo strokovno zmasirali z uporabo kombiniranih tehnik rok in laserja. To je idealna rešitev za težave v vratnem delu hrbtenice, ramenskem obroču in predelu medeničnega obroča! Recite stop bolečinam!

Vključena uporaba protibolečinskega laserja! Znebite se nadležnih bolečin v hrbtenici.

TERAPEVTSKA MASAŽA

Odlična rešitev za težave v ramenskem obroču, vratnem delu hrbtenice in v predelu medeničnega obroča (ishiatični živec)! Terapevtske masaže se izvajajo pri vseh lažjih ter težjih problemih in poškodbah, hkrati pa učinkovito lajšajo hude kronične bolečine in odpravljajo akutne probleme s hrbtom.

S terapevtskimi masažami pozitivno vplivamo na odpravljanje mišičnih zatrdlin in vozličkov, odpravljanje bolečin v križu, povečanje prekrvavljenosti, odpravljanje glavobolov in migren, povečanje gibljivosti celotne hrbtenice in ramenskega obroča, odvajanje strupov, ki so se nakopičili zaradi nezadostne prekrvavljenosti ter izboljšanje stanje telesa na fizičnem, psihičnem in duhovnem nivoju.

PROTIBOLEČINSKI LASER
Uporaba laserja v kombinaciji z masažo je že dolgo znana in priznana metoda za zdravljenje akutnih ter kroničnih vnetnih procesov v tkivih. Zaradi velike učinkovitosti je čas zdravljenja z laserjem mnogo krajši, protibolečinski učinek pa je bolj izražen. Laser ima protibolečinsko, protivnetno in biostimulativno delovanje.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • terapevtska masaža z uporabo protibolečinskega laserja
  • znebite se bolečin v hrbtenici in ramenskem obroču
  • odpravlja tudi bolečine v predelu medeničnega obroča
  • odpravite akutne probleme in kronične bolečine
  • za boljše fizično in psihično počutje

Odlična ideja za darilo

Podjetje s tradicijo

Strokovno osebje

Za zdravje

VEČ O PONUDNIKU

V salonu Aestetika in zdravje vas čakajo ljubitelji estetike in lepote. Že njihov slogan "Z zdravjem do estetike" veliko pove o njihovem poslanstvu - poleg manikire, pedikure in kozmetičnih storitev, vam lahko s svojim celostnim pristopom pomagajo tudi pri oblikovanju telesa. Stranke naučijo pravilnega prehranjevanja in ne dajejo posebnih diet, z dodatno pomočjo vrhunskih aparatov pa vam s svojim znanjem in z vašim zaupanjem povrnejo težo, ki si je želite.

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Lokalna ponudba   Poglej vse (147)