k-logo

POMOČ UPORABNIKOM

070 477 277 ali piši na info@mediastar.si


Dosegljivi smo:

ob delavnikih od 7. do 18. ure

ter ob sobotah od 9 do 13. ure.

2018 MediaStar Group d.o.o.

Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

NOV ISKALNIK = ZADETEK V POLNO

Točno to kar iščeš, je le 1 klik stran.

Do 62% popust na terapevtsko ali heksenšus masažo za lajšanje bolečin!

od 14,90 €

Redna cena od 35,00 €

# / 3

Do 62% popust na terapevtsko ali heksenšus masažo za lajšanje bolečin!

od 14,90 €

Redna cena od 35,00 €

Sklanjanje nad mizo, nepravilna drža pri branju, delu na računalniku ali na vadbi, dolgotrajne vožnje v avtomobilu in ostale dejavnosti sodobnega življenja pogosto povzročajo bolečine v predelih vratu, ramen in hrbta. Profesionalna masaža heksenšus ali masaža hrbtenice bosta odpravili bolečine, izboljšali vaše splošno počutje in vas sprostili, stimulacija akupuntrunih točk pa bo pomagala pri odpravljanju stresa in utrujenosti.

Za dobro počutje in sprostitev! Poskrbite za svoje telo in z učinkovito masažo odpravite bolečine v vratu ali hrbtu.

MASAŽE

PROTIBOLEČINSKA MASAŽA
Vsem, ki trpite zaradi bolečin v križu ali vratni hrbtenici. Zmanjšuje stres, odpravlja bolečine v ledvenem delu, prsnem košu in v vratnem delu hrbtenice. Masaža je usmerjena na dele telesa, kjer so prisotne kronične bolečine, napetost, ali druge funkcijske motnje. Proti bolečinska masaža zelo dobro prekrvavi kožo in vpliva na mišice, zato je priporočljivapo napornih fizičnih ali psihičnih dejavnostih. 

MASAŽA GLOBOKIH TKIV
Ta izjemna proti bolečinska masaža je zelo učinkovita pri sproščanju kronično prizadetih mišic. Do teh težav pripeljejo velike fizične obremenitve, stres, slabo hidrirane mišice, strah.. Masaža obravnava mišice in ovojnice, ki so v globljih plasteh mišic in do katerih z običajnimi masažnimi tehnikami ne pridemo. Primerna je za osebe, ki imajo hude bolečine, osebe po poškodbah, vse športno aktivne, za fizične delavce, tiste s statičnim delom, vse, ki konstantno obremenjujete iste mišične skupine ali imate slabo držo.
Za razliko od drugih terapij je rahlo boleča, saj med terapijo stimuliramo najbolj bolečo točko v mišici.
Potek masaže:
Maser-terapevt  z večjim pritiskom obdeluje >>žareče točke<< , ki so nastale zaradi preveč obremenjenih mišic.  Na teh točkah se zadrži 30-45 sekund in nato pritisk popusti. To ponovi večkrat.

MASAŽA HRBTENIČNEGA DEBLA
Še preden pride do težav z hrbtenico je potrebno za njo nekaj storiti. Do zapletov z hrbtenico prihaja zaradi napačnega sedenja, velikih obremenitev, napačnega dviganja bremen, velikega stresa, jeze in žalosti ( da tudi to vpliva na stanje naše hrbtenice) Zato vas vabimo, da nas obiščete in si privoščite masažo hrbtenice. Sprostitev in prekrvavitev hrbteničnih mišic je odlična naložba v vaše telo. Bodite korak pred bolečino.
Potek masaže:
Terapevt bo s izbral različne masažne tehnike. Med terapijo boste udobno ležali na trebuhu.

MIŠIČNO SKELETNO POZICIONIRANJE
Zaradi stresa, neprimerne hrane, premalo tekočine se v telesu dogajajo različni procesi, ki močno vplivajo na gibljivost in dobro počutje. Na določenih mišičnih skupinah se pojavljajo tako imenovani >>kristali ali vozli<<, ki se jih moramo znebiti. Tehnika je podobna masaži globokih tkiv in trigger points terapiji.
Namen masaže je povečevanje udobja telesa, zmanjšanje disfunkcije telesa, manjšanje napetosti v mišicah in mišičnih ovojnicah, izboljšanje gibljivosti sklepov, pospešitev krbnega obtoka, manjšanje bolečin in povečanje moči mišic. 

Med masažo se sproščajo napete mišice, telo se segreva, ustvarjajo se boljši pogoji za boljše dihanje, poveča se izločanje odpadnih in škodljivih snovi, razteza se vezno tkivo sklepov, masaža pa preko živčevja deluje tudi na notranje organe.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • sprostitev duševne in telesne blokade
  • odpravite vozličke in napetost v mišicah
  • vaše gibanje bo ponovno brez bolečin
  • izboljšuje delovanje krvnega in limfnega obtoka
  • hitrejša regeneracija telesa in izločitev odpadnih snovi
  • stimulacija akupunkturnih točk povrne normalno delovanje mišic
  • profesionalni terapevti, individualni pristop ter mirno okolje

Odličen nakup

Strokovno osebje

Dobro počutje

Za zdravje

VEČ O PONUDNIKU

Strokovno podkovano osebje v Studiu Kvadrus izvaja alternativne tretmaje, ki so dopolnilna storitev klasični medicini. Poleg zdravljenja se ukvarjajo tudi z alternativno psihoterapijo in bioterapijo, svetujejo pri urejanju medsebojnih razmerij, pomagajo pri depresiji in ostalih boleznih duše.

Pričakali vas bodo v prijetnem, klimatiziranem lokalu in vas ob prijetni glasbi presenetili s kvalitetno masažo ali drugo storitvijo. V lokalu vam je na voljo tudi samopostrežni avtomat s prigrizki, toplimi in hladnimi napitki.

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Lokalna ponudba   Poglej vse (180)