Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

NOV ISKALNIK = ZADETEK V POLNO

Točno to kar iščeš, je le 1 klik stran.

Do 50% popust na klasično masažo hrbta ali telesa z aromatičnimi olji!

od 11,90 €

Redna cena od 0,00 €

# / 2
PRIPOROČAMO

Do 50% popust na klasično masažo hrbta ali telesa z aromatičnimi olji!

od 11,90 €

Sprostite svoje telo in duha in se prepustite strokovnemu osebju v salonu Aestetika! Da boste imeli največ energije in boste dobro pripravljeni na vaše vsakodnevne obveznosti, si privoščite klasično masažo telesa ali hrbta. Arotmatično olje pomirja in osvežuje, lajša anksioznost in nespečnost, masaža pa bo pomagala tudi pri odpravi stresa in napetosti!

Masažno olje bo še dodatno vplivalo na boljše počutje in regeneracijo kože. Masaža bo pomagala tudi pri odpravi posledic stresa in napetosti!

MASAŽA

Klasična masaža vpliva na skoraj vsa tkiva v telesu. Ne vpliva samo na izboljšanje toka krvi in limfe, ampak tudi zelo ugodno vpliva na živčevje in na presnovo, kar se kaže v boljši prebavi in izločanju prekomerne vode iz telesa. Glaven učinek klasične masaže je izboljšana prekrvavitev in izboljšanje presnove ter seveda sprostitev. Poleg teh učinkov masaža vpliva tudi na psihološko stanje človeka, saj pospešuje izločanje hormonov, ki dajejo občutek sreče in ugodja. Pomaga tudi pri odpravi posledic stresa in napetosti. 

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • masažne olje bo še dodatno vplivalo na boljše počutje in regeneracijo kože
  • masaža bo pomagala tudi pri odpravi posledic stresa in napetosti
  • odlično darilo vaši boljši polovici, družini ali prijateljem
  • za več energije in za popolno sprostitev!

Odlična ideja za darilo

Strokovno osebje

Dobro počutje

Preseneti boljšo polovico

VEČ O PONUDNIKU

V salonu Aestetika in zdravje vas čakajo ljubitelji estetike in lepote. Že njihov slogan "Z zdravjem do estetike" veliko pove o njihovem poslanstvu - poleg manikire, pedikure in kozmetičnih storitev, vam lahko s svojim celostnim pristopom pomagajo tudi pri oblikovanju telesa. Stranke naučijo pravilnega prehranjevanja in ne dajejo posebnih diet, z dodatno pomočjo vrhunskih aparatov pa vam s svojim znanjem in z vašim zaupanjem povrnejo težo, ki si je želite.

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Lokalna ponudba   Poglej vse (147)