Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

NOV ISKALNIK = ZADETEK V POLNO

Točno to kar iščeš, je le 1 klik stran.

Do 51% popust na klasično masažo ali sproščujočo masažo za nosečnice!

od 9,90 €

Redna cena od 20,00 €

# / 3

Do 51% popust na klasično masažo ali sproščujočo masažo za nosečnice!

od 9,90 €

Redna cena od 20,00 €

V salonu Princes bodo poskrbeli za popolno sprostitev! Lahko se odločite za klasično masažo, ki vas bo ponovno napolnila z energijo in vam odpravila morebitne nevšečnosti, kot so bolečine in napetost. Vse nosečnice pa si privoščite posebno masažo, ki blaži bolečine v hrbtu, izboljša teležno držo in krepi imunski sistem. Prav tako sprosti utrujene mišice in pripravi telo na lažji porod!

Masaža, ki vas bo napolnila z energijo! Za nosečnice pa bo popolna masaža, ki blaži bolečine v hrbtu in pripravi telo na lažji porod.

masaže

KLASIČNA MASAŽA
Klasična masaža je sproščanje napetih mišic telesa z različnimi masažnimi prijemi. Uporabljajo se različne masažne tehnike, kot so otiranje, gnetenje, iztiskanje, gladenje...V okviru naštetih tehnik se izvaja več variacij, glede na velikost, obliko in tudi trdoto mišic.

MASAŽA ZA NOSEČNICE
Osnova masaže za nosečnice je sproščujoča masaža, s katero odpiramo "energijske linije" v telesu in vpliva tudi na hormonsko ravnovesje v telesu nosečnice ter harmonizacijo med materjo in otrokom. Masaža nosečnico sprosti, kar vpliva tudi na počutje otročička v trebuhu.

Masaža blaži številne težave, kot so: bolečine v križu in hrbtu, zatekanje nog, odstranjuje in blaži glavobole, poživlja krvni obtok po telesu, izboljšuje telesno držo nosečnic in krepi njen imunski sistem. Z masažo tudi sprostimo napete in utrujene mišice, zmanjšujemo stres in pripravimo telo na lažji porod.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • klasična masaža bo poskrbela za sproščanje napetih mišic telesa
  • napolnila vas bo z novo energijo
  • masaža za nosečnice bo vplivala na počutje otročička v trebuhu
  • nosečniška masaža blaži bolečine v križu in hrbtu
  • masaža izboljšuje telesno držo nosečnic in krepi njen imunski sistem
  • masaža za nosečnice zmajšuje stres in pripravi telo na lažji porod

Odlična ideja za darilo

Strokovno osebje

Dobro počutje

Preseneti boljšo polovico

VEČ O PONUDNIKU

Po poklicu je tehnica zdravstvene nege in diplomirana vzgojiteljica predsolskih otrok. V šolstvu je delala 10 let, vendar jo je nega in kozmetika zanimala že dolga leta. Najprej se je z masažami in manikuro ukvarjala za hobi, potem pa je le ta prerasel v nekaj več. Odločila se je za samostojno pot v tej smeri in tako je odprla majhen, a srčen in prijeten salon v Ljubljani, v katerem vsako stranko toplo sprejme in jo poleg vsega, postreže tudi s čajem ali kavo in (če le čas dopušča) z domačimi piškoti. 

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Lokalna ponudba   Poglej vse (187)