Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

Zapeljiv pogled! 50% popust na vihanje trepalnic z Eyelash lifting metodo!

19,90 €

Redna cena od 40,00 €

# / 3
SAMO NA KUPONKO.SI

Zapeljiv pogled! 50% popust na vihanje trepalnic z Eyelash lifting metodo!

19,90 €

Redna cena od 40,00 €

Obraz izraža naše razpoloženje in veliko pove o osebnosti posameznika, zato poskrbite za zapeljiv pogled! Prepustite se izkušenim rokam kozmetičark salona Monnie, ki imajo izrazit smisel za obrazno estetiko. Vaše trepalnice bodo oblikovale v naravno ukrivljen lok z inovativno metodo Eyelash lifting, ki odpre pogled in trepalnice nežno privzdigne. Rezultat so dolge, voluminozne in privlačne trepalnice!

Privzdignjene, dolge in voluminozne trepalnice, brez umetnih podaljškov!

EYELASH LIFTING

Eyelash lifting je nova inovativna metoda, ki nežno privzdigne trepalnice, jih na videz podaljša in naredi bolj voluminozne. Je nov pristop v primerjavi s tradicionalnim trajnim podaljševanjem trepalnic. Namesto rolic se uporabljajo bolj udobne silikonske blazinice, izboljšana pa je tudi formula izdelkov.

Rezultat so nežno privzdignjene in ne zavihane trepalnice. Ne glede na to, ali so vaše trepalnice dolge ali kratke, bodo z lifting učinkom postale izrazite. Za bolj izrazit učinek priporočamo, da v tretma vključite tudi barvanje trepalnic.

Metoda eyelash lifting ima številno prednosti. Nežno nam privzdigne trepalnice in ustvari videz dolgih in voluminioznih trepalnic. Naše oči naredi bolj izrazne. Učinek je viden takoj in traja 4 do 5 tednov. 

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • vedno privlačen in urejen videz
  • privzdignjene, dolge in voluminozne trepalnice
  • odlična ideja za darilo za vsako pripadnico nežnejšega spola
  • profesionalno opravljena storitev
  • oblikovanje trepalnic po naravno ukrivljenem loku, brez umetnih podaljškov
  • brezplačno parkirišče ob salonu

Odlična ideja za darilo

Pameten nakup

Potrebna je rezervacija

Dobro počutje

VEČ O PONUDNIKU

Salon Monnie so odprli z namenom, da bi razbremenili svoje stranke, jih napolnili z energijo in sprostili. V kozmetično masažnem salonu Monnie ponujajo storitve, ki so primerne za ženske, moške, mlajše in tiste mlade po srcu. V salonu s prijetnim ambientom in strokovnim osebjem nudijo različne masaže, depilacije, trajno odstranjevanje dlak, nego obraza, manikire in pedikuro. Poleg salona se nahaja tudi brezplačno parkirišče.

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Lokalna ponudba   Poglej vse (191)