Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

NOV ISKALNIK = ZADETEK V POLNO

Točno to kar iščeš, je le 1 klik stran.

HUDA CENA za vrednostni bon v višini 1424 € za nebolečo operacijo nosu!

177,00 €

# / 5

HUDA CENA za vrednostni bon v višini 1424 € za nebolečo operacijo nosu!

177,00 €

Če že celo življenje sanjate o estetski korekciji nosu, ker resnično niste zadovoljni z njegovim izgledom, potem je rinoplastika popolna za vas. Prav tako je primerna za vse, ki imate težave povezane z motnjo dihanja. V obeh primerih bodo za vas poskrbeli izkušeni strokovnjaki v Zagrebu na Polikliniki Superiora!

 

Izboljšajte videz nosu in se znebite prevelikega, krivega, premajhnega ali preširokega nosu v priznani Polikliniki na neboleč in varen način!

operacija nosu (RINOPLASTIKA)

Pri septoplastiki gre navadno za nevidne deformacije nosu. Je operacija, ki popravlja skorjo in/ali kostni del nosu ali septuma. Septum je tanka stena med nosnicami, zgrajenimi iz hrustanca in kosti. Približno 80 % ljudi nima idealno centriranega pregrada, kar vodi do številnih težav: zamašitev, krvavitve, kihanje, izguba sluha, vonj vonja, glavoboli, pogosti sinusitis, težko dihanje in smrčanje.
Rinoplastika lahko poveča, ali zmanjša nos ter spremeni posamezne nosne dele in področja okoli njega. Jedro operacije je hrustanec in nosna zožitev (septum), ki sta odgovorna za obliko. Gre torej za estetsko korekcijo zunanjega izgleda nosu.

POSTOPEK OPERACIJE IN NASVETI
Pacient najprej dobi lokalno anestezijo, kar pomeni, da sicer ne spite, ampak same operacije nosu ne čutite. Kirurg naredi rez skozi kolumelo (kožo nosne pregrade) v obliki črke Z in v samih nosnicah sledi sprednjemu robu hrustancev. Med operacijo se zmanjšata kost in hrustanec nosu, ali se le-ti po potrebi oblikujeta ter vračata, da bi nos dobil zadovoljivo obliko, videz in velikost. Tamponi, ki preprečujejo krvavitev, so v nosnih votlinah 3 do 4 dni (medtem časom se diha skozi usta), hospitalizacija pa traja en dan.

O morebitni uporabi hladnih prevlek za zmanjšanje otekline in bolečine vas bo podrobneje seznanil kirurg, ki bo izvedel operacijo. Prav tako boste dobili nasvete o počitku, ohranjanju glave v povišanem položaju in nasvete o omejitvi športnih dejavnosti, da bo vaše okrevanje čim krajše.

REZULTATI OPERACIJE
Prvi rezultati so vidni po odstranitvi tampona, končni rezultat pa se bo pojavil v približno šestih mesecih.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • z operacijo boste dobili želeno spremembo v obliki, strukturi ali funkciji nosu
  • poleg korekcije oblike boste lahko izboljšali tudi dihalno funkcijo
  • s korekcijo do lepega, ravnega, manjšega ali bolj skladnega nosu
  • kirurgi z dolgoletnimi izkušnjami
  • s korekcijo do višje samozavesti
  • popolnoma varna in neboleča rinoplastika
  • možnost prevoza do klinike in prevoza domov po operaciji

Strokovno osebje

Dobro počutje

Za oblikovanje telesa

Varen nakup

VEČ O PONUDNIKU

Poliklinika Superiora v Zagrebu je ustanova, ki se ukvarja s kirurškimi in internističnimi dejavnostmi. Imajo sposobnost kratkotrajne pooperativne nege, poleg majhnih, izvedbenih posegov pa izvajajo tudi zahtevne kirurške posege. Opravljajo operacije nosu, ušes, vek, prsi, posege odstranjevanja znamenj, posege liposukcij in pomlajevanja.
Njihova vizija je, da se izobražujejo v skladu s sodobnimi svetovnimi dosežki, da ustvarjajo in uporabijo novo znanje o estetski, korektivni, splošni kirurgiji in zdravljenju notranjih bolezni, zlasti endokrinih hormonskih motenj.

KIRURGI
Dr. Sc. Srđan Ante Anžić, dr. medu
Otorinolaringolog in subspecialistični plastični kirurg za obraz in vrat
Trenutno je zaposlen kot vodja poliklinične reševalne službe ORL Srebrnjak Zagreb

Docent Krešimir Bulić, MD.
Specialist za splošno kirurgijo in subspecialistično plastično kirurgijo
Trenutno je zaposlen v operativni kliniki KBC Rebro Zagreg

mr. Sc. Joško Filipišić, dr. medu
Splošni specialist za kirurgijo

Vsi kirurgi poliklinike Superiora imajo lastno licenco in pečat ter dolgoletne izkušnje z več kot zadovoljivimi rezultati. Pacienti so seznanjeni z potrebnimi informacijami pred in po posegu. Pacientom lahko tudi brezplačno svetujejo pred operacijo.

KAJ MENIJO STRANKE

"Za polikliniko Superiora lahko podam le pohvale. Od samega dela do natančnosti. Lepo so poskrbeli zame pri moji liposukciji in odgovorili na vsa moja vprašanja, ki sem jih imela pred posegom. Zdravnica me je znala lepo pomiriti. Predlagam njihove lepotne posege. Naj vas ne bo strah saj so profesionalni in vam poseg obrazložijo v celoti. Pojdite na pregled in to boste opazaili tudi sami!" - Franka

"Vse pohvale Dr. Anžiću in celi ekipi poliklinike Superiora. Vse je preseglo meje mojega pričakovanja in rez po operaciji je izginil že v 10 dneh!" - Mirela

"Same pohvale polikliniki! Presenečena sem koliko so skrbni okoli svojih pacientov. Kaj takega še nisem doživela in sem zelo vesela, da sem se odločila za poseg. V prihodnje vem, da se bom spet oglasila pri njih saj sem sedaj prepričana v kvaliteto njihovega dela." - Vilena

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Lokalna ponudba   Poglej vse (111)