Vedno urejene obrvi! 64% popust na microblading vrisovanje obrvi!

79,00 €

Redna cena od 220,00 €

prodani

Prodanih 19 kuponov

# / 3

Vedno urejene obrvi! 64% popust na microblading vrisovanje obrvi!

79,00 €

Redna cena od 220,00 €

prodani

Prodanih 19 kuponov

Preveri lokacijo ponudbe in mogoče najdeš še kaj zanimivega!

1/

Poglej kontaktne podatke

Pozabite na urejanje obrvi vsako jutro! Prepustite se rokam strokovnjakom, ki bodo poskrbeli, da bodo vaše obrvi vedno urejene. Japonska metoda vrisovanja obrvi micoblading je obnorela zvezdnice po vsem svetu! Vključena tudi brezplačna korekcija v roku 6 tednov po tretmaju.

Trajen make up za prihranek na času in vsakodnevnemu trudu! Brezplačna korekcija v roku 6 tednov po tretmaju.

Zate smo pripravili to ponudbo:

 • PONUDBA RAZPRODANA

  Vrisovanje obrvi po japonski metodi Microblading za 1 osebo

  • brezplačna korekcija v roku 6 tednov po tretmaju
  Preberi vse

  -64 %

  220,00 €

  79,00 €

  Vrnemo 0,40 €

JAPONSKA METODA VRISOVANJA OBRVI (MICROBALDING)

Svetovno priljubljena japonska metoda vrisovanja obrvi – microblading je metoda, pri kateri se med obstoječe obrvi oziroma dlačice s posebnim micro rezilom vrišejo nove dlačice. Vrisane so v smeri rasti že obstoječih dlačic, zato imajo obrvi po tem postopku povsem naraven, a izpopolnjen videz. Po tem postopku lahko končno prekinete z vsakodnevnim vrisovanjem obrvi in ste brezskrbni v vsaki situaciji.

POSTOPEK
Obliko obrvi se pri vrisovanju obrvi najprej nariše s svinčnikom, da si stranka lažje predstavlja, kakšen bo končni rezultat vrisovanja obrvi. Nato se s pomočjo posebnega inštrumenta in z mehkim rezilom pigment vnaša v kožo, hkrati pa se vrisujejo dlačice. 
Celoten postopek japonske metode vrisovanja obrvi traja približno uro in pol, največ časa pa je posvečenega predpripravi oziroma izrisu s svinčnikom, merjenju simetrije in izbiri barve.
Vnos pigmenta v kožo je zelo plitek (prodre le v prvo plast kože), zato po končanem postopku japonske metode vrisovanja obrvi  ni otekline. Postopek  vrisovanja obrvi po japonski  metodi je skoraj neboleč, za vsak slučaj pa se lahko uporabi anestetik v kremi za lajšanje bolečin.

Obstojnost japonske metode vrisovanja obrvi je približno 2 leti, potrebna je  korekcija, odvisno od same kože (mastna, suha koža).  Prva korekcija se naredi po približno 3 tednih in je vključena v ceno.   
Barve, s katerimi se izvaja japonsko oblikovanje obrvi, so netoksične, hipoalergene. Obstaja več različnih odtenkov za japonsko metodo obrvi, primerne odtenke izberejo glede na barvo dlak (las) polti.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

 • obstojnost microblading vrisovanja je približno 2 leti
 • vključena brezplačna korekcija 6 tednov po tretmaju
 • postopek vrisovanja je skoraj neboleč
 • trajen make up za prihranek na času in vsakodnevnemu trudu

Odlična ideja za darilo

Odličen nakup

Potrebna je rezervacija

Strokovno osebje

POGOJI KORIŠČENJA

POGOJI UNOVČENJA

Vsak lahko kupi in unovči neomejeno število kuponov.

UNOVČLJIVOST KUPONA

Kupon je unovčljiv do vključno 31.3.2020.

REZERVACIJA

Po nakupu kupona je obvezna rezervacija na telefonsko številko 070 367 990  (PON-PET: 10:00-19:00).

PARKIRIŠČE

Pred salonom je plačljivo parkirišče.

KORIŠČENJE KUPONA

Kupon se šteje kot unovčen, v kolikor je uporabnik termin rezerviral, vendar ni prišel ali odpovedal termina vsaj 24 ur prej.

OSTALI POGOJI

Pri unovčenju kupona je ponudniku potrebno pokazati šifro kupona, ki ga najdete v svojem uporabniškem profilu pod zavihkom Moji kuponi. Povezavo do mobilnega kupona si lahko z brezplačnim SMS-om pošljete na svoj telefon ali si natisnete kupon z izpisano šifro.

VEČ O PONUDNIKU

Lepotni salon BP Beauty Palace se nahaja v Ljubljani na Štihovi ulici, v neposredni bližini železniške postaje. Pravijo, da pri njih vaša lepota postane trajna, saj ponujajo različne lepotne storitve, kot so permanentni make-up, podaljševanje trepalnic - xtreme lashes in antiage tretmaji. Pri izvedbi lepotnih storitev uporabljajo kakovostno kozmetiko priznanih blagovnih znamk, zaposleni pa so podučeni in strokovno podkovani. 

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Lokalna ponudba   Poglej vse (144)

Ceneje ne najdeš nikjer!