k-logo

POMOČ UPORABNIKOM

070 477 277 ali piši na info@mediastar.si


Dosegljivi smo:

ob delavnikih od 7. do 18. ure

ter ob sobotah od 9 do 13. ure.

2018 MediaStar Group d.o.o.

VAMPIRSKI LIFTING! HUDA CENA za priljubljeno pomlajevanje v stilu Kim Kardashian!

29,00 €

prodani

Prodanih 7 kuponov

# / 6
PRVIČ NA KUPONKO.SI

VAMPIRSKI LIFTING! HUDA CENA za priljubljeno pomlajevanje v stilu Kim Kardashian!

29,00 €

prodani

Prodanih 7 kuponov

Preveri lokacijo ponudbe in mogoče najdeš še kaj zanimivega!

1/

Poglej kontaktne podatke

Če si želite izgledati kot hollywoodske zvezde, potem morate poizkusiti čarobni pomlajevalni serum oz. vampirski lifting, ki je po svetu zelo priljubljen. Z leti obraz izgublja čvrstost in volumen na določenih mestih, zaradi slabše prekrvavljenosti pa koža izgublja tudi rožnati sijaj, ki ji daje mladosten videz. Po priljubljenem postopku pa je koža bolj sveža, napeta, sijoča, pore so manjše in brazgotine manj vidne. Videz je lepši, mladosten in predvsem zelo naraven.

Vampirski lifting je v svetu lepote postal zelo priljubljen po tem, ko so številne ameriške zvezdnice razkrile, da z njim ohranjajo svoj mladosten videz.

Zate smo pripravili to ponudbo:

 • PONUDBA RAZPRODANA

  59 % popust na vampirski lifting + 1x mezoterapija s krvno plazmo za 1 osebo

  29 € = vrednost kupona (plačilo takoj)
  157 € = obvezno doplačilo pri ponudniku
  Redna cena tretmaja je 450€, skupna akcijska cena je 186 €. Vrednost kupona, ki jo plačate takoj, znaša 29 €, razliko (157 €) plačate neposredno ponudniku.

  Preberi vse

  HUDA CENA

  29,00 €

  Vrnemo 0,15 €

vampirski lifting

Vampirski lifting je primeren za vse tiste, ki se spopadate s prezgodnjimi gubicami na obrazu, so na vašem obrazu številne poškodbe od sonca, ali pa si preprosto želite osvežiti videz vaše kože in s tem pomladiti obraz. 

Vampirskemu liftingu nekateri pravijo tudi pomlajevanje z lastno krvjo, a strah, da gre za nekaj hudega, je odveč. Postopek je neboleč, saj vam kirurg pred terapijo namaže obraz z anestetično kremo. Vampirski lifting pa se opravi v naslednjih korakih:
- Najprej vam kirurg odvzame kri iz roke kot pri običajnem odvzemu krvi. Epruveto z odvzeto krvjo vstavi v centrifugo in po približno 10 minutah iz nje dobi koncentrat: plazmo, bogato s trombociti in rastnimi faktorji oz. t. i. PRP plazmo, ki jo imenujemo tudi čarobni pomlajevalni serum. V PRP-ju se poleg trombocitov nahajajo faktorji rasti in vaše matične celice, ki spodbujajo proces obnove.
- PRP plazmo nato s številnimi vbodi (t.i. “nappage” tehnika) vbrizgamo v zgornji sloj kože. Celotno tretirano področje obdelamo s t. i. “microneedling” postopkom, s katerim naredimo številne vbode oz. mikro poškodbe. Obdelano površino premažemo s preostalo PRP plazmo.

Pri postopku v telo ne vnašamo sintetičnih snovi, ampak uporabljamo vašo kri in vaše matične celice. Možnost stranskih učinkov je zato izjemno majhna.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

 • za vas poskrbi izkušeno strokovno osebje
 • konzultacija s strokovnjakom pred posegom
 • strokovni in profesionalni pristop in poseg
 • priljubljen poseg za ohranjanje mladostnega videza
 • bolj sveža, napeta in sijoča koža
 • pore so manjše in brazgotine manj vidne
 • videz je lepši, mladosten in predvsem zelo naraven

Odličen nakup

Strokovno osebje

Dobro počutje

Preizkušen paket

POGOJI KORIŠČENJA

POGOJI UNOVČENJA

Vsak lahko kupi in unovči neomejeno število kuponov.

UNOVČLJIVOST KUPONA

Kupon je unovčljiv do vključno 31.3.2019.

REZERVACIJA

Po nakupu kupona je obvezna rezervacija po e-mailu info@spletna-klinika.si ali po telefonu 041 440 905 vsak delovnik med 8:00 in 18:00.

KORIŠČENJE KUPONA

Kupon se šteje kot unovčen, v kolikor je uporabnik termin rezerviral, vendar ni prišel ali odpovedal termina vsaj 48 ur prej.

OSTALI POGOJI

Pri unovčenju kupona je ponudniku potrebno pokazati šifro kupona, ki ga najdete v svojem uporabniškem profilu pod zavihkom Moji kuponi. Povezavo do mobilnega kupona si lahko z brezplačnim SMS-om pošljete na svoj telefon ali si natisnete kupon z izpisano šifro.

VEČ O PONUDNIKU

Spletna klinika ponuja številne medicinske storitve kot so laserska operacija oči, zobozdravstvene in ortodontske storitve, diagnostiko in zdravljenje, ortopedijo, estetiko in informacije o možnosti povračila stroškov zdravljenja v Evropski Uniji.

Neprekinjeno izobraževanje na prestižnih univerzah po svetu je privedlo do uporabe visokokakovostne opreme in biokompatibilnih materialov ter individualnega pristopa do vsakega pacienta. S tem načinom dela svojim strankam zagotavljajo optimalno rešitev za njihove potrebe. Po zaključku zdravljenja izdajo potrdilo o izvedenih postopkih, ki določa uporabljene standarde kakovosti in vrste uporabljenih materialov.

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Lokalna ponudba   Poglej vse (177)

Ceneje ne najdeš nikjer!