Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

Tretma za preoblikovanje postave in razstrupljanje telesa do 79% ceneje!

od 24,90 €

Redna cena od 116,00 €

# / 5

Tretma za preoblikovanje postave in razstrupljanje telesa do 79% ceneje!

od 24,90 €

Redna cena od 116,00 €

Kavitacija ali lipolaser, bodywrapping, limfna drenaža in IR terapija! 4 terapije za učinkovito odpravo celulita, odvečnih maščob in razstrupitev. Tretma, ki vam poleg preoblikovanja telesa pomaga pri borbi s celulitom in odvečno maščobo, deluje pa tudi očiščevalno. S pomočjo 4 različnih terapij so odlični rezultati zagotovljeni, s tem pa se bo izboljšala tudi vaša samozavest. Očiščeno in popolno oblikovano telo, ki bo privabilo zavidajoče poglede!

Kavitacija ali lipolaser, povijanje telesa, limfna drenaža in IR terapija! 4 terapije za učinkovito odpravo celulita, odvečnih maščob in razstrupitev.

VSE PONUDBE ZAJEMAJO

1 obisk zajema 4 terapije:

  • 1x kavitacija ali lipolaser
  • 1x bodywrapping
  • 1x limfna drenaža
  • 1x IR terapija

TERAPIJE

BODY WRAPPING
Imenujemo ga tudi povijanje telesa in je zelo učinkovita metoda preoblikovanja telesa ter se dobro bori proti celulitu. Na telo se nanese preparate ter zavije v folijo. S tem dosežemo odvajanje toksinov iz podkožnega tkiva, odstranjujemo videz pomarančne kože in razgrajamo maščobe v celicah. Učinki tretmaja pa so vidni že po prvem obisku. Za še boljši rezultat je dobro piti veliko vode.

INFRARDEČA TOPLOTA - IR TERAPIJA
Telo segrevamo z infrardečo svetlobo kar pospeši izločanje toksičnih snovi iz telesa, zmanjšuje obseg delov telesa, spodbuja procese presnove, notranje organe pa spodbudi k večji aktivnosti. Telo se tako temeljito očisti in vidno pomladi.

LIMFNA DRENAŽA
Limfni sistem predstavlja potovanje tekočin v našem telesu. Limfna drenaža pa je oblika masaže, ki spodbuja limfni sistem ter tako pospešuje procese pri odstranjevanju odpadnih snovi iz telesa in sistema. Je dobra tehnika pri bolezenskih stanjih različnih organov, z njo se odpravljajo otekline in zmanjšajo bolečine.

KAVITACIJA
Velikokrat ji rečemo tudi nekirurška liposukcija, kjer z ultrazvočnimi valovi, ki ne povzročajo nobenih bolečin, razbijamo trdovratne maščobne obloge in celulitna stanja.

LIPOLASER
To je najsodobnejša tehnologija, ki pomaga pri preoblikovanju telesa, zmanjševanju maščobnih celic in s tem posledično zmanjšanju obsega dela telesa, ki ga tretiramo. Tretma je neinvaziven, kar pomeni, da ne-agresivno posegamo v človeško telo, je popolnoma varna metoda, brez stranskih učinkov, kot so: brazgotine, modrice, rdečica itd.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • 4 raznolike in izjemno učinkovite terapije za oblikovanje postave
  • kavitacija ali lipolaser, bodywrapping, limfna drenaža in IR terapija
  • zagotovljeni vidni rezultati in zadovoljstvo že po prvem obisku
  • anticelulitni, shujševalni in očiščevalni tretma
  • lepše telo, boljša samozavest in samopodoba
  • strokovno in prijazno osebje, ki se vam posveti v celoti

Odličen nakup

Strokovno osebje

Dobro počutje

Za oblikovanje telesa

VEČ O PONUDNIKU

Salon lepote in zdravja Carpe Diem je novost v Mariboru, z 10- letnimi izkušnjami na področju kozmetike, nege obraza, nege telesa, ličenja, masaže, depilacije, shujševalnih anticelulitnih terapij in pedikure. Izkušeno in prijazno osebje vam bo znalo svetovati in izbrati za vas najprimernejši tretma, ki ga potrebujete in zasijali boste. Obiščite kotiček za dušo in telo. 

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Lokalna ponudba   Poglej vse (192)